|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: po leden 02, 2012 10:07 am Předmět: |
|
|
Všechny cviky na kvadricepsy. A pošli fotku.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 02, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
Nejlépe se to dá vyřešit přibráním tak 20 kg svalů. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: po leden 02, 2012 10:18 am Předmět: |
|
|
Ak chce mat nohy ako Haselhoff, staci ich necvicit v posilovni a ist si zabehat _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: po leden 02, 2012 10:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po leden 02, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: po leden 02, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | Ma cenu na to odpovidat? |
no jo, kdo ten problém nemá ten se řáchá, ale mně do smíchu zrovna není, když mně chyběj na nohách 4 hlavy, však jak s tímhle můžu na pláž?? už vidím ty kundy: sorry jako, ale máš neúplný stehna - s tebou nic mít nechci
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Lakota
|
Zaslal: po leden 02, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: po leden 02, 2012 11:13 am Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: |
|
...ja bych doporučil vyndat ten kapesník z kapsy, je tam hrozná boule.
Ne tak abych jen blbe nekecal, kazdej mame nejaky dispozice, ja jsem taky pribral prez stehna 12cm a kapky taky nejsou moji silnou strankou.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 02, 2012 11:17 am Předmět: |
|
|
slyšel jsem, že se tohle "kundám" líbí..... ale nevím, co na to holky no...
Podle mě bys měl zkusit napsat RANDOvi, on je expert na tyhle intimní záležitosti, kam osobně řadím i problém s kapkama na nohou...
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: po leden 02, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
| Pepa napsal: |
...ja bych doporučil vyndat ten kapesník z kapsy, je tam hrozná boule.
Ne tak abych jen blbe nekecal, kazdej mame nejaky dispozice, ja jsem taky pribral prez stehna 12cm a kapky taky nejsou moji silnou strankou. |
no jo .. ale já je nemám slabší - já je nemám vůbec (což vysvětluje i moje slabé dřepy - když to tahaj celkově jen 4 hlavy oproti 8 u běžného cvičence)
a co si budeme povídat - jen se 4ma hlavama + 1 hlavičkou v gatích díru do světa neudělám
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|