|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: po leden 02, 2012 11:26 am Předmět: |
|
|
ten retard je tu stale  pis dalej,si moj novy rando _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
r@mbo

|
Zaslal: po leden 02, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | mozna trosku odvaznejsi otazka ale dochazi ti nekdy ze si nejspis retard ? |
to víš že jó, ale pořád lepší retard s úplnýma stehnama, než s polovičníma, tak mi pomozte aspoň s tímhle problémem
položil jsem jednoduchou otázku a pořád se mi nedostává odpověď: zatěžujou všechny cviky quattroceps rovnoměrně, nebo je nějaký cvik, který dává extra zabrat kapkám? děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po leden 02, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ten retard je tu stale pis dalej,si moj novy rando |
To je starý rando.. Jenom s novým účtem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 02, 2012 12:07 pm Předmět: |
|
|
| r@mbo napsal: | položil jsem jednoduchou otázku a pořád se mi nedostává odpověď: zatěžujou všechny cviky quattroceps rovnoměrně, nebo je nějaký cvik, který dává extra zabrat kapkám? děkuji |
Vyser se na nějaký kapky, prostě brutálně makej kvalitně žer každej den aspoň 2 hodiny pořádnýho treninku kdy nakonci nebudeš moct ani mluvit, budeš propocenej skrz naskrz, v ruce neudržíš příbor, domu se doplazíš jak tě budou nohy bolet ze dřepů, budeš prosit aby tě někdo nakrmil protože sám to nezvládneš, nebudeš moct s nikým pořádně mluvit protože na to nebudeš mít energii, jediný co budeš chtít je jít do postele a těšit se na další den, kdy do toho zase dáš všechno namísto toho aby si zakládal debilní topicy s debilníma otázkama. Tak běž a makej, za 3 měsíce nám řekni jak si dopadl.
Čau ahoj
(pro ty, co to nepochopili: myšleno s nadsázkou) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po leden 02, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
Vyser se na nejaky kapky, nemas ani svaly ani silu, tak proc resis symetrii ? najdi si nejaky rozumny treninkovy plan, vynech ty tvoje serie do selhani se snizujicima se vahama, drz si bilkoviny na 2g,rozumne sachry a pul roku nas tady neotravuj s kravinama. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: po leden 02, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
skus celne drepy namiesto klasickych
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: po leden 02, 2012 12:48 pm Předmět: |
|
|
| Saphenus napsal: | | skus celne drepy namiesto klasickych |
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 02, 2012 1:13 pm Předmět: |
|
|
Tak to budeš muset nejdřív mít alespoň tolik svalů jako kámoška. Zeptej se jí jak těch úžasných kapek dosáhla, snad ti nezatají žádný... důležitý detail _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po leden 02, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 02, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|