|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dkoudela
|
Zaslal: út leden 03, 2012 10:58 am Předmět: Inzulín |
|
|
Má někdo praktické zkušenosti s podáním inzulínu po cvičení do anabolického okna a spořádánám velkého počtu bílkovin v následujícíchí 8 hodinách? Kamarád doktor mi řekl že inzulín funguje jako klíč k buňkám... naplno je odemkne a dovolí tak plně využít anabolického okna ke stavbě svalové hmoty.
Má někdo s tímto zkušenosti? jaké jsou rizika či přínosy? A prosím moc mě nekamenujte, žádný učený z nebe nespadl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út leden 03, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
takato sekcia tu uz bola,ale s tymto ti asi radit nikto nebude _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út leden 03, 2012 11:17 am Předmět: Re: Inzulín |
|
|
| dkoudela napsal: | Má někdo praktické zkušenosti s podáním inzulínu po cvičení do anabolického okna a spořádánám velkého počtu bílkovin v následujícíchí 8 hodinách? Kamarád doktor mi řekl že inzulín funguje jako klíč k buňkám... naplno je odemkne a dovolí tak plně využít anabolického okna ke stavbě svalové hmoty.
Má někdo s tímto zkušenosti? jaké jsou rizika či přínosy? A prosím moc mě nekamenujte, žádný učený z nebe nespadl :) |
Hezké zkušenosti byly popsány v rozhovoru jednoho českého sportovce pro časopis IRONMAN. Inzulín po tréninku, dlouhodobé používání, podcenění rizik, ztráta vědomí, jen díky naprosto náhodné přítomnosti jiného člověka v tu chvíli zavolání záchranky a záchrana jeho života. Používat inzulín je nesmysl na eNtou, absolutní hazard a nezodpovědnost vůči sobě i lidem Tobě blízkým. Zapomeneš-li na něj, uděláš jen a jen dobře.
Btw. ten rozhovor s ním jsem dělal já, tzn. není to historka "jedna paní povídala".
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út leden 03, 2012 11:24 am Předmět: |
|
|
nebol to Sarcev,co tiez skoro ostal hore kopytami kvoli tomu? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út leden 03, 2012 11:25 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | nebol to Sarcev,co tiez skoro ostal hore kopytami kvoli tomu? |
To je dost možné, ale s ním já rozhovor nedělal:).
Ten "můj" je nám všem podstatně blíž.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út leden 03, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
Ostat zavisly na inzuline kvoli par kilam svalov to je kretenizmus jak vysity ale kto chce kam..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
dkoudela
|
Zaslal: út leden 03, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Petey napsal: | | nebol to Sarcev,co tiez skoro ostal hore kopytami kvoli tomu? |
To je dost možné, ale s ním já rozhovor nedělal:).
Ten "můj" je nám všem podstatně blíž. |
Byl by nějakej odkaz nebo tak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: út leden 03, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
Má někdo zkušenosti s dávkováním? Pokud by to vadilo veřejně, tak, prosím, PM
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út leden 03, 2012 12:51 pm Předmět: |
|
|
| dkoudela napsal: | | Byl by nějakej odkaz nebo tak? |
Já to chci dát jako článek na Ronnie.cz, tak mi jen pošli (na ronnie@ronnie.cz) mejla, pošlu Ti to jen PDFkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út leden 03, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
| kód: | | http://www.solen.cz/pdfs/med/2004/01/12.pdf |
synteticky inzulin aplikovany NEdiabetikovi zvysuje inzulinovou resistenci, pozor na to je to svinstvo
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: út leden 03, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
Slyšel jsem, že po dávce inzulinu se má do určitého času jíst.
Ale taky jsem zaslechl jsem, že jeden nejmenovaný český kulturista když jsi vzal inzulin a přišla jeho manželka, že chce jít do krámu tak v krámu málem umřel jen díky takovéhle kravině .. kdyby okamžitě nezaběhl pro zmrzlinu a nesnědl jí přímo v obchodě. Tudíž si myslím, že radči zapomenout na inzulin pokud nejseš někde hodně vysoko očemž si myslím pochybuju
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út leden 03, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | Slyšel jsem, že po dávce inzulinu se má do určitého času jíst.
Ale taky jsem zaslechl jsem, že jeden nejmenovaný český kulturista když jsi vzal inzulin a přišla jeho manželka, že chce jít do krámu tak v krámu málem umřel jen díky takovéhle kravině .. kdyby okamžitě nezaběhl pro zmrzlinu a nesnědl jí přímo v obchodě. Tudíž si myslím, že radči zapomenout na inzulin pokud nejseš někde hodně vysoko očemž si myslím pochybuju |
http://cs.wikipedia.org/wiki/Hypoglykemie
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|