|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Draper napsal: | No jo, ten druhej asi umi pichat kone lip nez ty :-)
Co ted, mas vyhlidnutyho neco dalsiho? |
nemam, udelam si kurz co plati pracak a v lete chci jet nekam na jih na brigadu. |
Myslíš tam kde je 20% nezaměstnanost už teď? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Draper napsal: | No jo, ten druhej asi umi pichat kone lip nez ty :-)
nemam, udelam si kurz co plati pracak a v lete chci jet nekam na jih na brigadu. |
Myslíš tam kde je 20% nezaměstnanost už teď? |
jako na jihu? myslim tim brigadu nekdo nejlip v Italii, samozrejme predem zajistenou
btw: ten kurz s tim nema nic spolecneho, to chcu jen vyuzit dokud su na pracaku
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
Kámoš dělal bachaře někde v Praze ale už ho to tam nebavilo tak si zaplatil rekvalifikační kurz na seřizovače cnc sroje. Podařilo se nu najít i práci v tom oboru ale zrovna přišla tehdy ta krize tak ho po 3 měsících propustili. No další práci už v tom oboru nenašel a nakonec ho vzali na dopravním podniku. Dělá teď řidiče autobusu v Olomouci a je celkem spokojený. Ten kurz ho stál 60000Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Kámoš dělal bachaře někde v Praze ale už ho to tam nebavilo tak si zaplatil rekvalifikační kurz na seřizovače cnc sroje. Podařilo se nu najít i práci v tom oboru ale zrovna přišla tehdy ta krize tak ho po 3 měsících propustili. No další práci už v tom oboru nenašel a nakonec ho vzali na dopravním podniku. Dělá teď řidiče autobusu v Olomouci a je celkem spokojený. Ten kurz ho stál 60000Kč. |
jo ale mne ten kurz zaplati pracak
ale teda 60000? vim ze tam ty kurzy stoji od 3 do 15 tisic
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | prochm napsal: | | Kámoš dělal bachaře někde v Praze ale už ho to tam nebavilo tak si zaplatil rekvalifikační kurz na seřizovače cnc sroje. Podařilo se nu najít i práci v tom oboru ale zrovna přišla tehdy ta krize tak ho po 3 měsících propustili. No další práci už v tom oboru nenašel a nakonec ho vzali na dopravním podniku. Dělá teď řidiče autobusu v Olomouci a je celkem spokojený. Ten kurz ho stál 60000Kč. |
jo ale mne ten kurz zaplati pracak |
Ale jo já vím. Já jenom, že on za to dal takové prachy a stejně dělá úplně něco jiného ale třeba se mu to bude ještě hodit. I když na ekové pozice chtějí většinou několikaletou praxi.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
zrovna to CNC tam je, ja si chcu udelat AutoCAD
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Draper napsal: | No jo, ten druhej asi umi pichat kone lip nez ty :-)
Jestlis myslel jih CR tak se nikam presouvat nemusim, protoze z tama su
:D. A zrovna nas okres je na tom tusim nejhur.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Poman napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Draper napsal: | No jo, ten druhej asi umi pichat kone lip nez ty :-)
Jestlis myslel jih CR tak se nikam presouvat nemusim, protoze z tama su
:D. A zrovna nas okres je na tom tusim nejhur. |
Ne myslel jsem jih Evropy. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 8:58 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | zrovna to CNC tam je, ja si chcu udelat AutoCAD |
jj to z tebe urcite bude ostrileny konstrukter v cadu po par lekcich rek. kurzu zas na druhou stranu vyuzij prilezitosti a pokud to plati pracak, tak proc se neco nepriucit
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
12Marnel
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
...nemožem davať linky do prispevku...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 11:08 am Předmět: |
|
|
Debil, co roznasi letaky. Poprve jsem mu rekl, at na me rano o pul sedme nezvoni a nebudi me, o tyden pozdeji zazvonil znovu, tak uz jsem ho uz trochu zjebal a jasne mu rekl, ze jsem ho minuly tyden prosil o to, aby si na zvonku nasel jine jmeno nebo at ty letaky necha venku, ze to pak da nekdo dovnitr a dnes o pul sedme zazvonil znovu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Debil, co roznasi letaky. Poprve jsem mu rekl, at na me rano o pul sedme nezvoni a nebudi me, o tyden pozdeji zazvonil znovu, tak uz jsem ho uz trochu zjebal a jasne mu rekl, ze jsem ho minuly tyden prosil o to, aby si na zvonku nasel jine jmeno nebo at ty letaky necha venku, ze to pak da nekdo dovnitr a dnes o pul sedme zazvonil znovu |
ber to pozitivne, mohl by zvonit jeste driv _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
Takže za týden zprávy: pohřešovaný brněnský mladík nalezen bez hlavy. Dle předběžného posouzení soudního lékaře mohla být hlava oddělena velice rychle rotujícím kulatým předmětem, pravděpodobně kolem od rotopedu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
Draper: vidis to, je asi na case prestat s aerobkou, protoze z tebe uz nema respekt ani roznasec letaku _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|