|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Saphenus
|
Zaslal: po leden 02, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
r@mbo

|
Zaslal: po leden 02, 2012 1:23 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | r@mbo napsal: | no dřepy a legpressy, ale vždyť říkám - na mě to nefunguje
já jsem extra případ a potřebuju extra cviky |
No, ono to funguje, ale asi ještě nezvedáš tolik co ta kámoška, borče |
jo ahá - no to jste mně měli říct hned, že to takhle funguje u všech: že nejdřív rostou jen 2 hlavy a kyne vrchní část stehna a až budu zvedat určitou váhu - vyskočej mně z ničeho nic i kapky po stranách
to já myslel že roste postupně všechno
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 02, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
Tak teď už víš jak to je, tak mazej cvičit. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 02, 2012 1:40 pm Předmět: |
|
|
Dělej jak myslíš. Čím dřív pochopíš, že ze 10cm smrkové kůry nejde vyřezat půlmetrová lodička, tím dřív vyřešíš tyhle děsivé problémy s kapkama _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po leden 02, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Dont feed the troll -.- |
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: po leden 02, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Dělej jak myslíš. Čím dřív pochopíš, že ze 10cm smrkové kůry nejde vyřezat půlmetrová lodička, tím dřív vyřešíš tyhle děsivé problémy s kapkama | ted si ho chudaka znicil
a me taky, slzy mi z toho tecou :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
Niekto je tu fakt zrelý na ústav, alebo minimálne psychiatra, ale zas jednoznačne jeden z najzábavnejších logov-nelogov hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Dělej jak myslíš. Čím dřív pochopíš, že ze 10cm smrkové kůry nejde vyřezat půlmetrová lodička, tím dřív vyřešíš tyhle děsivé problémy s kapkama |
lol :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
jo a mimochodem: kapky mně už narostly - a ještě dnes (trénink v neděli po obědě) mě pravá vnitřní bolí ( a taky levé lýtko) na to, že mám zítra další trénink - uff snad to uregeneruju..
po - to hodně bolelo
út, st - peklo na zemi, 2 vrchní hlavy, něco po straně a přitahovač totálka, lýtka jakbysmet
čt, pá - přišly na řadu kapky - a jak rostly bolelo to jako čert
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 6:54 pm Předmět: |
|
|
Tobě za 4 dny narostly kapky? Tak to jsi borec...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|