PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
lipidek

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Velor: Combat co doporucuje Draper je dobrej, za sebe doporucuju prichut cokolada.. Tripple berry za me ne...
Jinak ja doporucuju tenhle https://obchod.ronnie.cz/s-3618-instant-whey-deluxe.html . Chutove neni tak sladkej a vyraznej jako Combat, ale zas je to zarucena kvalita. Vyhovuje mi.
secret78

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 10:06 am    Předmět: Re: Jakou značku na objem ? Odpovědět s citátem

Velor napsal:
čau,jaký by jste mi doporučili protein? ( se kterým máte dobré zkušenosti a je kvalitní ,stačí okolo 70% )

doteď jsem používal tenhle
Maximum Whey Protein Isolate 92%

od Biotechu Nitro Pure Whey Gold alebo Enzy Fusion Nitro Gold Pro
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hobbyt

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 10:19 pm    Předmět: warning Odpovědět s citátem

caute chlopi...mal z vas niekto tu cest pit protein "san bioactive myotein protein"?

zda sa mi to alebo to smrdi ako stanky zmiesane s grckami?

nekupujte si to
Azzamat1

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, ja jsem si vcera objednal synthu 6 s prichuti susenek (ten bych chtel pit tak hodinku pred spanim) a jako potreningovy napoj sacharidak Mass Gain 14 od Nutrendu. Myslite, ze jsem si vybral dobre?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

často se ptáš až potom, co něco uděláš?
Syntha 6 - to je tvoje poslední jídlo před spaním?
micelární kasein, který právě potřebuješ, to má ve složení až na 4. místě, takže ho v tom asi moc nebude... takže před spaním asi ne. Spíš to je taková sváča během dne.

Mass Gain 14... no. Myslím, že sis vybral takovej horší průměr. Podle čeho sis to vybíral? Nebo spíše, co tě přimělo si ho vybrat.
lipidek

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azzamat1: jako chces slyset, jestli to bude dobry chutove, nebo jestli jsou to kvalitni znacky, nebo jestli ti po tom porostou rychle svaly... nebo co cekas za odpoved?? To, jestli sis vybral dobre, poznas az to ochutnas.. Co se tyce znacek, tak OK...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta Syntha 6 je jakoby nocni protein ne?... ale ma dost sacharidu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Ta Syntha 6 je jakoby nocni protein ne?... ale ma dost sacharidu

podle složení právě moc noční není
Azzamat1

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, za sacharidak jsem nechtel davat moc penez, co kdyz mi to vubec nebude chutnat, nebo z nej budu mit zazivaci problemy, proto jsem si vybral jen kilove baleni. Hodne znacek nabizi takove 6, 7 kilove pixle a z toho jsem mel strach. A ohledne proteinu nevim, tady jsem cetl docela pozitivni ohlasy na znacku BSN. Nekde jsem taktez cetl, ze proteiny s velmi vysokym obsahem bilkovin telo nedokaze poradne stravit a pak velke mnoztvi napoje se z organismu vylouci jako odpad, nehlede na to, ze by to melo zatezovat ledviny a jatra, ale mozna to jsou kecy. Ja tyhle suplementy stejne asi musim brat jenom jako doplnek, bez poradne pevne stravy mi to pravdepodobne moc nepomuze. Asi 2 roky jsem necvicil a velice zeslabl, s temer 90 kilo jsem sel na otresnych 78. Pri vysce 185 tragedie. Tak jsem si rekl, ze ze sebou zacnu neco delat a abych do leta nabral na alespon 85 kilo. Od pondelka zacinam cvicit a hlavne poradne jist. Tak teda dekuji za odpovedi, snad mi tyhle vyrobky z casti pomohou. Cviceni zdar :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až budeš příště objednávat, tak zkus Mutant Mass sachariďák, já jsem si ho nemohl vynachválit.

https://obchod.ronnie.cz/s-1235-mutant-mass-gainer.html

Měl jsem jahoda-banán, a bylo to krásně sladký a chutnalo to jako žvejkačka, mňam!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2012 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Syntha 6 je hodně kvalitní protein, ale právě tím složením bych řekl, že je to prostě taková svačina.
Ale možná by to šlo vyřešit tím, že si spolu sní dáš před spaním cottage třeba.

Ten gainer... ono nemá smysl to asi nějak moc řešit no.
Ale chce to, abys dával po tréningu třeba těch 30g proteinu + cca 50g rychlejch cukrů (glukopur, maltodextrin) ... a pak to pevný jídlo. Po tréningu totiž nejlíp jídlo využiješ.
Pavelito

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Až budeš příště objednávat, tak zkus Mutant Mass sachariďák, já jsem si ho nemohl vynachválit.

https://obchod.ronnie.cz/s-1235-mutant-mass-gainer.html

Měl jsem jahoda-banán, a bylo to krásně sladký a chutnalo to jako žvejkačka, mňam!

PŘesně tak když mutanta tak jahoda banán, jestli ti není líto peněz a chceš fakt chuťovku doporučiji ti compress big. Konzistence pudinku chuť snad ještě lepší.
kubaz

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

muzete 3x hadat proc je mutant mass nejlevnejsi, protoze je to nejvetsi sracka precpana rychlyma cukrama, to si rovnou muzete smichat mliko s glukopurem dat tam kakao a mate to to same
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D twl

Pokud chce gainer jako chuťovku, tak ať si vybere to nejchutnější :D Ale po tréningu to chce spíš kvalitu, než chuťovku.
Bombay

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2012 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
muzete 3x hadat proc je mutant mass nejlevnejsi, protoze je to nejvetsi sracka precpana rychlyma cukrama, to si rovnou muzete smichat mliko s glukopurem dat tam kakao a mate to to same

Nevěřím!!! To by tam přece nemohli napsat tohle!!! Nebo myslíš, že to není pravda???

"Mutant Mass Gainer byl podroben pečlivému testování a ukázalo se, že už jen jedna dávka Vám napomůže ke zvýšení hmotnosti až o 2,5 kg ! A to navíc ve formě kvalitních svalů ! Během následujích dvou týdnů se Váš rekord na bench-pressu zvýší o 5 - 10 kg! A stačí přidat pouze jednu dávku Mutant Mass Gainer k Vaší běžné stravě!"

Ty vole já na 2,5 kg svaloviny dřu jak bulhar a tady píšou, že staší jeden hrníček téhle supr malinovky

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: