| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
v53s
|
Zaslal: po leden 09, 2012 5:55 pm Předmět: Růst do výšky |
|
|
Chlapi, nemáte nějaké zkušenosti jak se dá ještě podpořit? Je mi 17, tak doufám, že ještě o něco povyrostu, ale už asi 2 roky jsem na tom tak stejně... nevíte o něčem, čím by se dal růst do výšky ještě trošku "nakopnout"? A co říkáte na SRH od Aminostaru? To asi nepomůže, co...?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
cipinek
|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:14 pm Předmět: |
|
|
už neporosteš, smiř se s tím... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
v53s
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
Proč by jako ještě nemohl vyrůst? A kolik teď měříš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:20 pm Předmět: |
|
|
Já jsem vyrostl ještě někdy po 20 o krásný 3 cenťáky na 198  Takže bych byl klidný _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
muzsky telo se vyviji az do 21 let, az pak se ti uzavrou epifyzy na dlouhych kostech a pak uz nevyrostes ani o centimetr. Cili je ti 17 takze mas do 21 spoustu casu, neni se ceho bat. A nicim to neovlivnis (pokud by nebyl hladomor treba), je to pouze o genetice. Navic hodne lidi vyrostlo az na vojne, kazdej to ma jinak nekdo roste uz v puberte a nekdo se vytahne na te vojne. Takze se fakt neboj, mas mraky casu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po leden 09, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
Škoda že vojna už není _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: po leden 09, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
je na to specialni stroj :) jen malo v ktere posilce jsem ho videl
http://muceni.7x.cz/image/12118232
edit: v 15 jsem na stredni nastupoval s 175cm a na konci tretaku jsem mel konecnych 191 takze snad jeste porostes
|
|
| nahoru |
|
 |
v53s
|
Zaslal: út leden 10, 2012 10:48 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | je na to specialni stroj :) jen malo v ktere posilce jsem ho videl
edit: v 15 jsem na stredni nastupoval s 175cm a na konci tretaku jsem mel konecnych 191 takze snad jeste porostes |
Zkusím mám 186 no ale chtěl bych aspoň 190... Ten stimulant růstového hormonu je blbost, že? To asi není na růst do výšky
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út leden 10, 2012 11:07 am Předmět: |
|
|
| v53s napsal: | | Izman napsal: | je na to specialni stroj :) jen malo v ktere posilce jsem ho videl
edit: v 15 jsem na stredni nastupoval s 175cm a na konci tretaku jsem mel konecnych 191 takze snad jeste porostes |
Zkusím mám 186 no ale chtěl bych aspoň 190... Ten stimulant růstového hormonu je blbost, že? To asi není na růst do výšky |
Myslíš si, že pár aminokyselin, které se běžně vyskytují ve stravě, udělají nějaké zázraky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: út leden 10, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
pár rád
1. - Rast ovplyvňuje keď veľa cvičíš ale tím myslím fakt veľa musel by si zdvíhať doslova toni a toni železa deň-ne a v posilke prakticky aj spávať tak toho by som sa nebál
2. - Telo najviac rastie v noci cca. od 20:00 takže chcež rást dobre sa stravuj a chodievaj skoro spávať
3. - ak si chceš vypočítať aká by mala biť cca tvoja konečna výška je na to krásni vzorček aj keď ktovie ako presni:
(Výška otca + výška matky + 10) cele to videl 2 a máš výšku ktorú by si mal cca mať u mňa to platí na centimeter presne.
4. - a preboha nemaj kompe-xi z výšky máž 186cm si vižší než cca.
95% ľudí na planéte a teba štve že nemáš o 4cm viac wow vezmi si meter odmeraj si na rozpätí prstov koľko sú 4cm a potom sa môžeš smiať že ta taký kúsok štve
edit: chodiť skoro spávať nie vstávať
Naposledy upravil Mr.Samorost dne út leden 10, 2012 1:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 10, 2012 12:28 pm Předmět: |
|
|
Podle kategorie z biologické antropologie patříš do skupiny mužů "velmi vysocí" (182-200cm), tak buď rád a neřeš to :-).
Suplementy to nijak neovlivníš. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út leden 10, 2012 1:00 pm Předmět: |
|
|
186 cm v 17 letech co by jsi prosím tě chtěl. Myslím, že ty 4 cm určitě dáš.
Já od 17 let nevyrostl už ani o 1cm ale bylo to právě kvůli tomu cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |