Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš (Brno)

Tetsuo mě přesvědčil, ať si dám trapbar deadlift s ním, tak jsem to přidal k plánovaným tlakům na vršek těla

Trap-bar deadlift
5x 70kg
5x 100kg
5x 110kg
3x 120kg
3x 130kg
3x 150kg
1x 170kg
1x 175kg
1x 180kg
1x 185kg
1x 190kg - PR
0x200kg - ani mm

(tuším, že jsem to jel takhle, ale nejsem si vůbec jistej... ale ... snad takhle :D)
200kg jsem vůbec neodlepil od země - úchop je u tohodle cviku fakt problém
190kg lehké, ale špatně se to drží no - + PR, ale to bylo vlastně vše nad 70kg, protože to je víc, než sem kdy jel

Zajímavej cvik... od 150 docela nedobrý záda. Těžký je odlepit to od zěmě, dotah je v pohodě.

Tlaky s JC na rovné
8x 20kg
5x 30kg
5x 42kg
5x 46kg - PR

46kg osobáček + docela v pohodě, ale 6. bych nedal asi
po tomhle skvěle napumpované prsní svaly

Decline press (Hammer strength)
12x 30kg
12x 60kg
10x 80kg
2x 8x 90kg

wooow skvělej cvik.. nesnáším stroje, ale v Mišmaši jsou opravdu kvalitní, takže svůj názor pomalu měním... teda docela rychle :D vlastně už je mám docela rád

Behind the neck press (Hammer strength)
12x 50kg
3x 10x 60kg

dobrý, ale né zas tak moc =)

Francouzské tlaky v sedě (taková skvělá krátká lavička, jestli víte, co myslím, je skvělá... což sem vlastně už napsal, sakra :D)
15x 20kg
10x 32,5kg
10x 40kg
16x 32,5kg

takhle dobře jsem triceps ještě neodcvičil... ta lavička je boží!

Dips machine (hammer strength)
12x 30kg
12x 60kg
10x 80kg
2x 8x 90kg

taky pecka, vůbec né prsama, ale je triceps....

Upažování (řetězy 1 = 6.28kg)
2x 15x 6.28kg
3x 10x 12,56kg =)
3x 15x 6.28kg

Zadní delty (hammer strength)
3x 20x 110 liber
20x 130 liber
20x 150 liber

zajímavý =) ale s VC to je lepší

Tlaky s JC nad hlavou (jednoruč)
12x 9kg
10x 11kg
6x 15kg

úžasnej tréning.... zkusil jsem si ještě pár sérií různých cviků, ale tam netuším váhy, takže to ani psát nebudu... skvělá pumpa dneska...
před tréningem Hot Blood od Scitecu a po Attack + Combat s maltou samozřejmě hned po

edit: váhy řetězů

Naposledy upravil guruhonza dne po leden 09, 2012 10:53 pm, celkově upraveno 1 krát
madball

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se ti líbil dl s trapbar? Ještě jsem neměl možnost vyzkoušet a zatím jsem četl, že ho trenéři hodně doporučujou pro sportovce. Bude to asi hodně podobný sumu v tom směru, že se to musí tahat víc přes nohy a míň přes záda. Je to tak?
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně tak... u DL cítím, že to tahám vyloženě zádama... u trap-baru to není tah, ale tlak tlačím nohama do země a pak vlastně jen dotáhnu nahoře zádama
Kdybych si měl vybrat, tak cvičím jen trap-bar DL. Určitě je to na záda šetrnější. Navíc u dl dostávám váhu prostě nahoru... u trap-bar dl cejtím dokonce i střední část latů, což je dost dobrý.
No a jedinej problém je z úchopem pro mě, což je ale individuální. Úchop musím mít mnohem širší než u regulerního DL + je ta osa hubenější, takže je mnohem těžší odlepit osu od země (s čímž nemám u DL problém)... naopak dotah je v pohodě.
Mohl bys zítra zajít do Mišmaše a zkusit si to =) Nejspíš tam taky budu
Rachela

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je divne, s trap barom by si mal dat na DL viac nez normalne (napr tu: http://bretcontreras.com/2011/06/straight-bar-deadlift-versus-hex-bar-deadlift/). Ja to mam tiez tak, s trap barom som zvladol ist farmers carry s 220kg este aj s polozenim na otocke, cize DL -> odniest 15m -> DL -> odniest spat.
Niekde musi byt chyba, nemate tam nejaky divny trap bar? Trap bar ma normalne uzsi uchop nez osa, cize by sa mal drzat jednoduchsie.
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám u DL úchop tak jako šířka ramen, prostě těsně vedle kolen. To asi k úchopu

Jinak 190kg trap-bar bylo lehčích než 190kg DL - ale 200kg jsem neodlepil prostě. Podle mě je to tím, že jsem to jel fakt poprvé s víc, než 70kg. Takže se tam neumím srovnat, nevím ještě, jak to držet kvůli rovnováze apod. Uvidíme pozdějc =) Třeba to zlepším nad PR v DL
madball

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guru napsal:
Mohl bys zítra zajít do Mišmaše a zkusit si to =) Nejspíš tam taky budu

Někdy určitě, ale jak jsem psal teď , mi zas celkem vyhovuje BG.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
bikon

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeden ten retez ma 6.28kg (+karabiny, +ty "madla")
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2012 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky bikone

madball: musel jsem to zkusit =)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 10, 2012 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišmaš

High box SQ
5x 70kg
5x 100kg
3x 120kg
2x 130kg
2x 140kg
1x 150kg
1x 160kg
0x 170kg - sakra v tom Mišmaši to maj těžký!

... už od 70kg sem cejtil, že to bude nějaký těžší než normálně =)

Legpress
10x 50kg
10x 120kg
10x 150kg
10x 200kg
10x 230kg
10x 250kg
10x 270kg
20x 270kg

.... oh my... znáte to... dáte 10 a nemůžete... normálně to zabalíte... no tak teď jsem šel bez jištění docela na krev :D a povedlo se dalších 10....
:D oni tam maj 110 librový (50kg) kotouče... s tím taky pohnout to je o úchop
Parádní stroj ale... chodil jsem kolenema na hrudník a nepřišlo mi to divný

Jedno-nohovej legpress =)
12x 20kg
12x 40kg
12x 60kg
12x 80kg
2x 20x 80kg

lehká věc a sou z toho cejtit spíš hamy

Zakopávání v sedě
10x 90 liber
10x 110 liber
10x 130 liber
4x 20x 90 liber

... 90 liber je tak max, co zvládám fakt hamstringama, jinak vyšší váhy jsou oničem ... docela zabíračka a hlavě skvělá pumpa

Zakopávání v leže - jednou nohou
10x 10kg
10x 12,5kg
4x 15x 10kg

docela fajn, sice to nemá na zakopávání ve stoje, ale kvalitní =)

Výpony ve stoje
asi 6x 15x 50kg

pěknej tréning, ale jen takovej lehčí... chci si teď trošku odpočinout, co se týče spodku
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

75 minut jiu-jitsu

1. grappling mi šel skvěle
2. grappling se submissions hrůza... byl sem moc útočnej, takže sem asi 10x odtapoval
3. furt zkouším kimuru a gilotýnu a .... nejde mi to, grrr.... sem slabej
4. byli sme tam jen tři, takže sem se toho naučil brutálně moc aspoň
5. už neumím salto :D.... na žíněnky teda jo, ale "zkus to bez žíněnky" nevyšlo, v půlce salta sem se začal bát a byl z toho placák :D
6. poprvé du z jiu-jitsu bez zníčenejch horních končetin, paráda =)

Jinak.... kdyby někdo nečetl "Posilovny v Brně", tak od 17. budu pravidelně cvičit v Big One na Mendláku, tak kdyby někdo potřeboval občas sparinga, tak dejte vědět, sám asi někoho občas využiju na dřepy =) hlavně na čelní
Douglas

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
75 minut jiu-jitsu
...
í

Kam chodis na ten grappling? Nekde tady v brne?
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nene v Kutný Hoře

v Brně je ale asi taky něco, ale myslím, že na jejich stránkách psali "platí se po tréningu", tady to je zadarmo, takže se skvěle vyblbnu

(+PM)
Primitiv

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten Mišmaš musí bejt hodně dobrý fitko. To ti docela závidim
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fitness centrum KH

Shyby podhmat
2x 20
pak po 30s 16 reps

... dneska technicky chabééé

T-Bar rows
12x 40kg
12x 60kg
10x 70kg
8x 80kg
8x 70kg + 10x 60kg + 8x 40kg + 17x 20kg

to sedlo =)

Dumbell rows

12x 20kg
12x 30kg
10x 37,5kg
8x 45kg
2x 10x 50kg - háky
25x 30kg

... :D prej mám dobrý záda, zrovna přišel jeden kluk a viděl mě hned po tomhle cviku a řekl mi to sám od sebe...

Veslování
- zas :D

15x 50kg
12x 70kg
10x 85kg
10x 95kg - ... příště to pojedu někde jinde, protože unás v posilce je tragická kladka a nedá se to pouštět pořádně před sebe, takže sem z toho zas tak moc neměl

8x 95kg + 8x 75kg + 10x 55kg + 15x 40kg

... tady dostal nejvíc zabrat úchop, ale i tak pecka

biceps s eZ
12x 30kg
12x 40kg
10x 45kg + asi 8 částečných opáček a negativek a blabla

kladiva s JC
12x 12,5kg
10x 15kg
10x 20kg
8x 22,5kg
8x 25kg

od 20kg cheat + negativka
snad budu mít sval Phila Heatha =)

biceps v sedě s JC
3x 10x 10kg
16x 7kg

... aspoň že sou i ty žíly v objemu vylezlý :D

cca 30 sérií v jedné gigasérii na břicho

pěknej tréning zad, na příští tréning vymyslím nějakou silovku na 4-6 týdnů... jen nevím, jak s mrtvolama... vadí mi technika, protože se jeden expert odnás z posilky přizabil při mrtvole (díky technice), takže z toho mám docela bobky... takže dám asi dotahy, který mi sou úplně k ničemu, protože mám slabou dolní fázi.... no uvidím... těžký benche a dřepy budou určitě

=) vid
Douglas

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty posrane Broncos mi ani nepripominej. Dival jsme se do dvou do rana na live vysilani a Pittsburg to takto posere. Ale stejne by to na Superbowl pro Steelers letos asi nebylo pac Big Ben je zraneny, plus dalsi klicove ztraty... :-/
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: