(tuším, že jsem to jel takhle, ale nejsem si vůbec jistej... ale ... snad takhle :D)
200kg jsem vůbec neodlepil od země - úchop je u tohodle cviku fakt problém
190kg lehké, ale špatně se to drží no - + PR, ale to bylo vlastně vše nad 70kg, protože to je víc, než sem kdy jel
Zajímavej cvik... od 150 docela nedobrý záda. Těžký je odlepit to od zěmě, dotah je v pohodě.
Tlaky s JC na rovné
8x 20kg
5x 30kg
5x 42kg
5x 46kg - PR
46kg osobáček + docela v pohodě, ale 6. bych nedal asi
po tomhle skvěle napumpované prsní svaly
wooow skvělej cvik.. nesnáším stroje, ale v Mišmaši jsou opravdu kvalitní, takže svůj názor pomalu měním... teda docela rychle :D vlastně už je mám docela rád
Francouzské tlaky v sedě (taková skvělá krátká lavička, jestli víte, co myslím, je skvělá... což sem vlastně už napsal, sakra :D)
15x 20kg
10x 32,5kg
10x 40kg
16x 32,5kg
takhle dobře jsem triceps ještě neodcvičil... ta lavička je boží!
Zadní delty (hammer strength)
3x 20x 110 liber
20x 130 liber
20x 150 liber
zajímavý =) ale s VC to je lepší
Tlaky s JC nad hlavou (jednoruč)
12x 9kg
10x 11kg
6x 15kg
úžasnej tréning.... zkusil jsem si ještě pár sérií různých cviků, ale tam netuším váhy, takže to ani psát nebudu... skvělá pumpa dneska...
před tréningem Hot Blood od Scitecu a po Attack + Combat s maltou samozřejmě hned po
edit: váhy řetězů
Naposledy upravil guruhonza dne po leden 09, 2012 10:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Jak se ti líbil dl s trapbar? Ještě jsem neměl možnost vyzkoušet a zatím jsem četl, že ho trenéři hodně doporučujou pro sportovce. Bude to asi hodně podobný sumu v tom směru, že se to musí tahat víc přes nohy a míň přes záda. Je to tak?
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
přesně tak... u DL cítím, že to tahám vyloženě zádama... u trap-baru to není tah, ale tlak tlačím nohama do země a pak vlastně jen dotáhnu nahoře zádama
Kdybych si měl vybrat, tak cvičím jen trap-bar DL. Určitě je to na záda šetrnější. Navíc u dl dostávám váhu prostě nahoru... u trap-bar dl cejtím dokonce i střední část latů, což je dost dobrý.
No a jedinej problém je z úchopem pro mě, což je ale individuální. Úchop musím mít mnohem širší než u regulerního DL + je ta osa hubenější, takže je mnohem těžší odlepit osu od země (s čímž nemám u DL problém)... naopak dotah je v pohodě.
Mohl bys zítra zajít do Mišmaše a zkusit si to =) Nejspíš tam taky budu
To je divne, s trap barom by si mal dat na DL viac nez normalne (napr tu: http://bretcontreras.com/2011/06/straight-bar-deadlift-versus-hex-bar-deadlift/). Ja to mam tiez tak, s trap barom som zvladol ist farmers carry s 220kg este aj s polozenim na otocke, cize DL -> odniest 15m -> DL -> odniest spat.
Niekde musi byt chyba, nemate tam nejaky divny trap bar? Trap bar ma normalne uzsi uchop nez osa, cize by sa mal drzat jednoduchsie.
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Já mám u DL úchop tak jako šířka ramen, prostě těsně vedle kolen. To asi k úchopu
Jinak 190kg trap-bar bylo lehčích než 190kg DL - ale 200kg jsem neodlepil prostě. Podle mě je to tím, že jsem to jel fakt poprvé s víc, než 70kg. Takže se tam neumím srovnat, nevím ještě, jak to držet kvůli rovnováze apod. Uvidíme pozdějc =) Třeba to zlepším nad PR v DL
Mohl bys zítra zajít do Mišmaše a zkusit si to =) Nejspíš tam taky budu
Někdy určitě, ale jak jsem psal teď , mi zas celkem vyhovuje BG.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
.... oh my... znáte to... dáte 10 a nemůžete... normálně to zabalíte... no tak teď jsem šel bez jištění docela na krev :D a povedlo se dalších 10....
:D oni tam maj 110 librový (50kg) kotouče... s tím taky pohnout to je o úchop
Parádní stroj ale... chodil jsem kolenema na hrudník a nepřišlo mi to divný
1. grappling mi šel skvěle
2. grappling se submissions hrůza... byl sem moc útočnej, takže sem asi 10x odtapoval
3. furt zkouším kimuru a gilotýnu a .... nejde mi to, grrr.... sem slabej
4. byli sme tam jen tři, takže sem se toho naučil brutálně moc aspoň
5. už neumím salto :D.... na žíněnky teda jo, ale "zkus to bez žíněnky" nevyšlo, v půlce salta sem se začal bát a byl z toho placák :D
6. poprvé du z jiu-jitsu bez zníčenejch horních končetin, paráda =)
Jinak.... kdyby někdo nečetl "Posilovny v Brně", tak od 17. budu pravidelně cvičit v Big One na Mendláku, tak kdyby někdo potřeboval občas sparinga, tak dejte vědět, sám asi někoho občas využiju na dřepy =) hlavně na čelní
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
... :D prej mám dobrý záda, zrovna přišel jeden kluk a viděl mě hned po tomhle cviku a řekl mi to sám od sebe...
Veslování - zas :D
15x 50kg
12x 70kg
10x 85kg
10x 95kg - ... příště to pojedu někde jinde, protože unás v posilce je tragická kladka a nedá se to pouštět pořádně před sebe, takže sem z toho zas tak moc neměl
8x 95kg + 8x 75kg + 10x 55kg + 15x 40kg
... tady dostal nejvíc zabrat úchop, ale i tak pecka
biceps s eZ
12x 30kg
12x 40kg
10x 45kg + asi 8 částečných opáček a negativek a blabla
od 20kg cheat + negativka
snad budu mít sval Phila Heatha =)
biceps v sedě s JC
3x 10x 10kg
16x 7kg
... aspoň že sou i ty žíly v objemu vylezlý :D
cca 30 sérií v jedné gigasérii na břicho
pěknej tréning zad, na příští tréning vymyslím nějakou silovku na 4-6 týdnů... jen nevím, jak s mrtvolama... vadí mi technika, protože se jeden expert odnás z posilky přizabil při mrtvole (díky technice), takže z toho mám docela bobky... takže dám asi dotahy, který mi sou úplně k ničemu, protože mám slabou dolní fázi.... no uvidím... těžký benche a dřepy budou určitě
Ty posrane Broncos mi ani nepripominej. Dival jsme se do dvou do rana na live vysilani a Pittsburg to takto posere. Ale stejne by to na Superbowl pro Steelers letos asi nebylo pac Big Ben je zraneny, plus dalsi klicove ztraty... :-/
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru