|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sith_cz

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 5:18 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | YUD napsal: | Leda prd, nejlepší fitko je jen jedno |
Ano ano Blue Gym
Pristi anketa by mohla byt nejhorsi fitko v Brne a treba se umistite na druhem miste hned za tim, co sidli tesne vedle vas |
Ty dve fitka, o kterych mluvis, jsou tak na stejno, jsou to spis takove stredoveke mucirny.
Kazdopadne nic proti, do progymu chodim dobrovolne a rad, kdyz potrebuju, maji tam mile barmanky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
Jo jedna z nich je moje sestra  , ale nevim, jestli ji radit do te kategorie milych barmanek, to at si posoudi kazdy sam :)) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st leden 11, 2012 8:20 am Předmět: |
|
|
snad 17. se otevírá novej Big ONE na Mendláku, budete tam někdo cvičit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st leden 11, 2012 8:28 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st leden 11, 2012 8:32 am Předmět: |
|
|
já mám právě mesíční permici za 450kč, kterou měli v předprodeji... za tu cenu je to v podstatě 4-5 vstupů na měsíc no a já to mám na měsíc neomezeně =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st leden 11, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
jo, tak to se dá, já, když mi to vyjde, tak tam asi mezi tou 10-14 občas zajdu, protože to budu mít nejblíž, jinak blue gym nebo průvan :)
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st leden 11, 2012 9:32 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | snad 17. se otevírá novej Big ONE na Mendláku, budete tam někdo cvičit? |
Určitě to tam někdy přijdu vyzkoušet, ale natrvalo spíš ne, jedině že by to tam bylo extra dobrý. Narozdíl od starýho Big1 to mám totiž dost z ruky. Ceny jsou v pohodě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 8:46 pm Předmět: B1F Mendlák |
|
|
Dnes v rámci promo focení vyzkoušena konstrukce na crossfit, hrazdy, kruhy, kettlebells, prostě paráda _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 8:49 pm Předmět: Re: B1F Mendlák |
|
|
| Tracey napsal: | Dnes v rámci promo focení vyzkoušena konstrukce na crossfit, hrazdy, kruhy, kettlebells, prostě paráda |
a kde budou fotky? =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: so leden 14, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
to co je na fotce mi prijde super!
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: so leden 14, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
To jo, ale to co tam bude chodit a delat dulezite crossfit a "core"...to bude jak v cirkuse :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|