ne, proc?
ze mi vadi, ze nekdo znasilnuje zensky? ze jich znasilnil vic a dostane trest jako by znasilnil jednu?
ze mi vadi, ze stat prispiva jakymsi organizacim jejichz jedinym cilem je zproneverit penize?
ze mi vadi, ze nekteri lide, verejne do kamery schvaluji trestny cin a vyhrozuji smrti?
i kdyz je mozny, ze tento stat ze me rasistu udela. pokud se bude stale chovat, tak jak se chova a poradne nezamava s kazdym smejdem, at je bilej nebo oranzovej, tak mi mozna hrabne. a to ze dnes ctu 4 clanky a vsechny pojednavaji o hnedocesich, kterych u nas oficialne zije cca 13000?? za to ja nemuzu, ja nikoho k nicemu nenutil. co se asi bude psat az jich tu bude 5 000 000??
jde ale o to, ze stavba je neumerne draha a ted se vymerena pokuta, proti ktere se odvolaji a .... bude to stat dalsi a dalsi penize .. to je proste ta slavna umela zamestnanost, ale penez je stale asi dost ...
jde ale o to, ze stavba je neumerne draha a ted se vymerena pokuta, proti ktere se odvolaji a .... bude to stat dalsi a dalsi penize .. to je proste ta slavna umela zamestnanost, ale penez je stale asi dost ...
Jsem ti to postoval proto, abys zanechal veškerých nadějí, že by z toho mohl mít někdo konkrétní problém .... na u nás to prostě zapomeň.
Na toto sem narazil na jedne diskuzi na Ihnedu.cz, muze to nekdo potvrdit, nebo vyvratit?
Vychytralá vláda!!!!!!
aneb jak tíhu vlládních reforem opět odnesou spořádaní a loajální občané.
Veřejně prospěšné práce budou vykonávat nezaměstnaní, kteří déle než dva měsíce pobírají od úřadu práce příspěvek v nezaměstnanosti.
Cikáni však příspěvek v nezaměstnanosti nepobírají, protože nikdy nepracovali. Ti dostávají sociální dávky, které nejsou vázány na vykonávání veřejně prospěšných prací.
Takže toto řešení, co vymyslela naše vládní garnitura, není zaměřeno na to, aby cikáni začali pracovat, ale proti nám ostatním, kteří jsme byli léta zaměstnaní a povinně jsme odváděli do státní kasy sociální pojištění.
Pokud přijdeme o práci a neseženeme si rychle novou, tak za pár drobných po dvou měsících na pracáku půjdeme zametat ulice a sbírat psí lejna.
A cikáni, kteří nikdy nepracovali, budou nadále pobírat štědré sociální dávky.
shawnray - tohle je pravda, oni nepobiraj zadnou davku v nezamestanosti .. zato na bydleni, na deti, invalidni duchod a kdo vi co jeste.
Je to pekna svinarna .. pokud x let pracujes a platis si na to dane (socialni) a pak najednou prijdes o praci a jdes otrocit na nuceny prace - co to jako je? Tak at snizi dane o tuhle "pojistku" a nevyplacej nic a problem vyresen
Zrovna tohle se primo me tyka, dite je narozeny v cervnu, bohuzel je trosku zabrzdeny a nemyslim si, ze na skolu uz ma. Pristi mesic pujde na psychotesty, jestli na to vazne ma (hlavne koncentrace desna) a podle toho odklad. S psychotesty souhlasim, ale za co jako litr navic??? To si maj uz lidi planovat i kdy delat deti? Aby se to rodilo v rijnu-lednu? Aby bylo psychicky do skoly opravdu ready?
S tou školkou to je pitomé:o (
Taky mě to příští rok čeká.
Někdy je to lehce na nervy - máme doma tuto fázi:
s těma pracema taky. Si představ, že nějaký manažer dostává stovku měsíčně a příjde o práci. Tak za 3 měsíce ho potkáme ve vestě a s koštětem ? Nebylo by lepší, kdyby ten čas využil efektivní na hledání nového zaměstnání nebo nějaký kurz?
Naposledy upravil Deadlift dne čt leden 12, 2012 10:06 am, celkově upraveno 1 krát
Jenže si vem průměrného Čecha s 24 tis. hrubého / měs. a ženou na mateřské se sedmičkou. Platíš hypo, jídlo, nějaký stavebko, odkládáš na dovolenou a tak to asi není na vyskakování - a taková je většina národa. Tedy prý průměrnou mzdu mají 4 lidi z 10. Takže ještě víc než polovina národa je na tom jak jsem psal. To by měli děti jen naší nepracující spoluobčané.
kdyz nekdo dela deti, asi by ho nemela rozhodit kazda tisicovka...
Kdyz plati mega dane na vsechno, kdyz je tu socialni stat a stejne si pak cast veci plati ze svyho, tak ho ROZHODI kazda tisicovka, i stovka .. jde o princip, bud at si to kazdy plati ze svyho, ale pak nechci davat nic v tomhle smeru statu .. nebo kdyz uz se to plati, tak nechapu, co jako po me chtej.
Kdyz si koupis jizdenku na MHD, tak k tobe taky neprijde kontrolor, ze chce jeste dalsich 10kc, protoze zrovna treba je plny metro, takze priplatek ..
PS: nekritizuju kontrolu odkladu, s tim souhlasim, ale pokud psycholog rekne, ze na to jeste nema (kvuli veku, tam je kazdy mesic sakra znat ve vyvoji), tak proc za to ma byt nejaky penale?
PS2: pokud je predskolni skolka povinna, tak co maj kurva co chtit? dokud nemas deti, vubec netusis jak je tezky sehnat statni skolku (predskolni nepocitam). Nekterym lidem se ani nevyplati jit do prace, nez aby platili soukromou ..
To je pravda. Známá v Praze platí desítku za soukromou školku. Má půl uvazek za 12, tj. zaplatí školku a měsíční jízdenku a je na nule. ( Jasně, že má manžela ).
Myslíš, že by šli volit? ( že by to zvládli?...někdy nemají ani OP apod.).
Když jsem nedávno viděl, jak to vypadá v Německu, tak to tu je ještě OK - viz. obří mešita v Kolíně.
Toho se taky bojím víc, legální politické muslimské strany.. ta už se postará o prosazení klíčových úprav v zákonech, s touhle by mohla jít do koalice, ale to asi předbíhám :-)
_________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru