|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 7:58 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Uvedené váhy to vydrží s největším přehledem. Kolem těch 200kg bych se už bál, že by se to třeba po pár měsících pravidelného zatěžování mohlo začít špatně otáčet, vrzat a podobně. |
Prave proto podle mne nema cenu takovou cinku kupovat. Pokud alespon trosku seriozne cvicis, tak se budes motat kolem 200kg na drep a mrtvolu za chvili. Cinka se ti ohne a pak si budes nadavat cos koupil....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | daymoon napsal: | | Uvedené váhy to vydrží s největším přehledem. Kolem těch 200kg bych se už bál, že by se to třeba po pár měsících pravidelného zatěžování mohlo začít špatně otáčet, vrzat a podobně. |
Prave proto podle mne nema cenu takovou cinku kupovat. Pokud alespon trosku seriozne cvicis, tak se budes motat kolem 200kg na drep a mrtvolu za chvili. Cinka se ti ohne a pak si budes nadavat cos koupil.... |
Jelikož moje maxko na mrtvolu je momentálně 125kg, tak ke 200 se dostanu za dlouho a můj cíl neni zvedat mega těžký váhy. Dřep doma stejně nemůžu cvičit, když nemám stojan.....
Jen potřebuju něco solidního na cvičení, to co mám doma, je k ničemu bohužel...
@Fox171
Bohužel tady žádný doly, šachty ani nic podobnýho neni
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 11:57 pm Předmět: |
|
|
Dovolim si pouzit toto tema, at nezakladam zbytecne nove...
Pro me potreby kondicniho cviceni by dostacovala take velka činka do cca 130 Kg.
Koukal jsem, ze na ronniem jsou v nabidce 2 sety olymp. cinek - takze se ted zeptam jako lama - je nejaky podstatnejsi duvod priplatit si za tu sadu s pogumovanymi kotouci od ATP?
Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 12:00 am Předmět: |
|
|
na kotoučích více méně nezáleží, pogumovaný sou, z hlediska tlumení hluku, lepší, ale jinak železo jako železo....spíš záleží na ose....
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 6:54 am Předmět: |
|
|
A jaj.
Tak koukam ze moje osa ktera stala kolem 800kc asi nebude na 200g+ nejvhodnejsi.
Nevim esli sem muzu dat link, ale je to obycejna osa bez otacivich koncu, coz jsem nikdy nepotreboval.
Uz ji mam asi 10 let a max na ni davam ted 120 na MT (jen 120 pac sem ho zacal cvicit az pred 2 tydnama ), nikdy me ani nenapadlo ze by se s ni neco mohlo stat.
Asi zavolam prodejci jaky odhaduje zatizeni ze to vydrzi, jenze at uz me rekne cokoliv, nemusi to byt vubec pravda. (
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
Nahodou si nekdo s dobrou pameti nevybavuje, kolik na ronniem alespon priblizne stoji set 130 kg olympijske cinky a kotoucu (bud ty od ronnieho nebo i ATP), kdyz je v tydenni akci na eshopu?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|