Olympijská činka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Olympijská činka  Úvodní stránka -> Trénink -> Olympijská činka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Uvedené váhy to vydrží s největším přehledem. Kolem těch 200kg bych se už bál, že by se to třeba po pár měsících pravidelného zatěžování mohlo začít špatně otáčet, vrzat a podobně.

Prave proto podle mne nema cenu takovou cinku kupovat. Pokud alespon trosku seriozne cvicis, tak se budes motat kolem 200kg na drep a mrtvolu za chvili. Cinka se ti ohne a pak si budes nadavat cos koupil....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Loudy

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
daymoon napsal:
Uvedené váhy to vydrží s největším přehledem. Kolem těch 200kg bych se už bál, že by se to třeba po pár měsících pravidelného zatěžování mohlo začít špatně otáčet, vrzat a podobně.

Prave proto podle mne nema cenu takovou cinku kupovat. Pokud alespon trosku seriozne cvicis, tak se budes motat kolem 200kg na drep a mrtvolu za chvili. Cinka se ti ohne a pak si budes nadavat cos koupil....

Jelikož moje maxko na mrtvolu je momentálně 125kg, tak ke 200 se dostanu za dlouho a můj cíl neni zvedat mega těžký váhy. Dřep doma stejně nemůžu cvičit, když nemám stojan.....
Jen potřebuju něco solidního na cvičení, to co mám doma, je k ničemu bohužel...

@Fox171
Bohužel tady žádný doly, šachty ani nic podobnýho neni
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2012 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dovolim si pouzit toto tema, at nezakladam zbytecne nove...

Pro me potreby kondicniho cviceni by dostacovala take velka činka do cca 130 Kg.

Koukal jsem, ze na ronniem jsou v nabidce 2 sety olymp. cinek - takze se ted zeptam jako lama - je nejaky podstatnejsi duvod priplatit si za tu sadu s pogumovanymi kotouci od ATP?

Diky
grogy

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na kotoučích více méně nezáleží, pogumovaný sou, z hlediska tlumení hluku, lepší, ale jinak železo jako železo....spíš záleží na ose....

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Judson

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jaj.

Tak koukam ze moje osa ktera stala kolem 800kc asi nebude na 200g+ nejvhodnejsi.
Nevim esli sem muzu dat link, ale je to obycejna osa bez otacivich koncu, coz jsem nikdy nepotreboval.

Uz ji mam asi 10 let a max na ni davam ted 120 na MT (jen 120 pac sem ho zacal cvicit az pred 2 tydnama ), nikdy me ani nenapadlo ze by se s ni neco mohlo stat.
Asi zavolam prodejci jaky odhaduje zatizeni ze to vydrzi, jenze at uz me rekne cokoliv, nemusi to byt vubec pravda. (
duke.dukem

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahodou si nekdo s dobrou pameti nevybavuje, kolik na ronniem alespon priblizne stoji set 130 kg olympijske cinky a kotoucu (bud ty od ronnieho nebo i ATP), kdyz je v tydenni akci na eshopu?
Olympijská činka s kotouči (litina) | -
Kvalitní olympijské činky litinové (průměr 50 mm) o váze 125 kg!
9999 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Olympijská činka Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: