Myslím , že je super pocit když zjistíš, že ty tvrdý, nekompromisní treninky se vyplatily , nemám pravdu?
Je to tak a proto jsem tak nadšený a proto je potřeba neustále pokračovat!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Trenink:
- nějaké rozběhání, protažení, abeceda, sprintíky
- pak běhání s výstrojí, starty, otočky, kombinované, backpedal
- chytání míče, hi-tack (blokování míče a správné držení)
- tacklování (skládání) v sedě - různé způsoby, jen takové seznámení s nárazem
- blokování útočícího protihráče, a pak už nezbyl čas a konec
Pocity: s kompletní výstrojí je všechno (daleko hůř se dýchá) o 50% těžší. Je třeba si zvyknout, proto si beru výstroj domu a odteď každý trenink venku bude v plné výstroji. I když to neustále tahání sem tam je pěknej vopruz :-D
Zítra KONEČNĚ posilovna, jsem nadrženej jak králík. Dám těžký cviky + nějaké vzpěračské, uvidím. Jinak v ÚT poslední, nejhorší zkouška, musím to dát.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Sice nedělám AF Ale máš to dobré , že si můžeš vzít výstroj domů a tam sní trenovat. U nás by si lidi tukali na čelo. (co dělám sám navlečený v něčem a pobíhám v tom).
Sere mě tahle doma v těhle věcech. Lidi si myslí, že posilovat znamená jenom zvedat činky v posilovně.
Trh z polo (hip snatch): up to 55kg (www.youtube.com/watch?v=xSBvABq_f5U)
Dynamický bench na úzko : 30s pauzy
Přemístění z polo (powerclean from hang): up to 50kg, hodně dynamicky, snaha o techniku
Přední dřepy + kliky na JČ: up to 3x90kg PR Trhy s JČ z polo: up to 30kg JČ
Posílení krku s 10kg kotoučem: Zkracovačky s dotekem + plank:
- konečně mi přišla domu ortéza, takže jsem ji zkusil a jsem spokojen, zároveň jsem objednal Glutamin
- na přední dřepy PR (rezerva byla) , za což jsem rád, zároveň jsem vyzkoušel techniku s rukama ne křížem, ale jako bych dělal přemístění (lokty dopředu), což je O MNOHO lepší!
- všude pauzy 30-50s , takže makačka a opravdu velmi kvalitní trenink
Mr.Muscle - tady na mě taky budou koukat jak na debila, ale mě je to jedno...když tomu nerozumí :-)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Matt Wichlnski je špica , jeden z mých nejoblíbenějších kanálu na youtube.
btw. ten konec mě rozsekal
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Matt Wichlnski je špica , jeden z mých nejoblíbenějších kanálu na youtube.
btw. ten konec mě rozsekal
jj já ho taky pravidelně sleduju, je to borec! .. hodně dobry jsou jeho homemade (nebo jak říkaj amíci DIY) tipy na tréninkový nářadí ... jo a na konci sem se taky tlemil :)
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
PARÁDNÍ VIDEO!!! No jo, mít takový gym, vybavení...to jsou prostě ideální podmínky. Závidím mu a zároveň respekt před těma výkonama na dřepy, přemístění (!), trhy...nechápu, jak to může zvládnout, ty 4 kotuče na každý straně vypadají brutálně, to může mít tak 180kg ne?
Dnešní trenink:
Mrtvý tah: hrůza, protáčecí osa, nesoustředění, všude lidi
Bench: 30s pauzy
Dřepy s JČ + kliky na JČ: up to 40kg
Trhy s JČ z polo: up to 35kg
Zkracovačky nohy hore + boční plank: 3 serie, vše bez pauzy
Rotace trupu s 12kg kotoučem:
- v posilce asi 50000 lidí, nebylo ani místo na cvičení
- jeden z nejhorších treninku vůbec, minule jsem dal na MT 175kg, teď jsem neudržel v ruce s tou debilní protáčející se osou ani 120kg
- jediné, co stálo za to, byly trhy
Nevíš, jak se s tím cvičí, takže prosímtě mlč. A čím to asi bude, že jsem dal minule 175kg bez vyklouznutí a teď 120 a skoro mi vyklouzla?
Nevíš, jak se s tím cvičí, takže prosímtě mlč. A čím to asi bude, že jsem dal minule 175kg bez vyklouznutí a teď 120 a skoro mi vyklouzla?
Neviem ani ja teda, ale cvičím tiež s otáčavou osou, dneska som cvičil s extraotáčavou osou a nejaký rozdiel som nespozoroval. Ale zase keď si zvyknutý na úplne neotáčavú tak možno tam nejaké percento bude podiel. Uvidíš keď pôjdeš s neotáčavou osou zase. Ale podľa mňa ti proste odišiel úchop lebo si dlho neťahal.
Možná byl zesláblý ze včera, tam toho bylo celkem dost na držení, to je pravda. Ale celkově i psychika dělala hodně, dneska to byl opravdu špatný trenink, navíc tam předemnou cvičili nějací 2 namachrovaní "strongmani" pushpress asi se 100kg, a ten jeden mě hrozně sral. A při MT se jím dívat na pupek nebylo moc motivační .
Zítra asi volno, učení, a v neděli zřejmě na stadion s výstrojí a nějaké sprinty, chytání, drilly atd.
Naposledy upravil Frozz. dne pá leden 13, 2012 6:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Já právě záměrně trhačky ani háky používat nechci, pokud na danou váhu nemám kvůli slabému předloktí, tak budiž. Nechci si to nijak ulehčovat, i když vím, že někdo je využívá a vyhovují mu.
"Řetěz je jenom tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek" - tak jsem to myslel.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru