Extremni poceni

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Extremni poceni  Úvodní stránka -> Trénink -> Extremni poceni
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Účinkem hormonů hubnete, ačkoliv máte dobrou chuť k jídlu a dokonce toho víc sníte.

to chci

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Duro

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2009 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:

Štítná žláza se léčí na edokrinologii.
Odběry 2 x za rok + úprava dávkování podle nich / SONO 1 x za rok aby se zjistily případné změny na štítnici.
Je klidně možné, že máš špatně nastavené dávkování léků ( Letrox, Euthyrox apod. )

jo sekol som sa,ne na neurologii ale na endokrinologii...to to teplo
lieky mi predpisala,na vysetrenia chodim,tie ostatne problemy nastastie nemam,takze je mi v podstate len furt horko a nemozem nosit ani v zime dlhe rukavy lebo by ma z tepla kleplo
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktualizuju téma.

Máte někdo problémy s nadměrným pocením (hyperhidróza)?
Mě se hrozně potí dlaně, nohy, a to nemusím vyvíjet žádnou fyz. aktivitu, prostě z ničeho nic mokrý ruce. Kdykoliv sundám boty, ponožky jsou promočený. Dost mě to štve, hlavně kvůli podání ruky - pořád si ji musím otírat o oblečení atd., těch problémů je víc, však víte o čem mluvím.

Včera jsem o tomto problému celou noc studoval, četl diskuze, názory, rady, a zdá se, že je pro nás řešení, když žádné antiperspiranty, speciální ponožky, mastě, pudry, krémy, nezabírají.

Kdyby chtěl někdo detailnější info, napište PM, sám jsem na to zvědavý, jestli to bude fungovat. Jedná se o Iontoforézu.

Čus a pocení na-zdar!
koubic

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nic proti, ale lepsi odzkouset, vyresit problem a pak radit info si clovek s vaznym problemem dokaze najit...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v zimě mám problém spotit se i v posilovně, ale cca březen-říjen se potím a nic nepomáhá... spocený čelo mám snad furt, spodek zad... v posilovně ze mě leje už v šatně..
neřeším to už, dřív mě to štvalo, ale jsem zdravej, takže to ani víc řešit nechci :D sou horší problémy... a abych si na sebe stříkal nějaký další blbosti, nebo papal nějaký látky, na to kašlu ... to, že někomu podám spocenou ruku mi nevadí :D
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koubic napsal:
nic proti, ale lepsi odzkouset, vyresit problem a pak radit info si clovek s vaznym problemem dokaze najit...

Pravda, napíšu pak report.
koubic

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a to je nejaky zakrok laserem? a kde si "to" nechas aplikovat?
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedná se o lékařsky uznávané řešení nadměrného pocení zejména rukou a nohou zaváděním mírného, velmi precizně kontrolovaného elektrického proudu do končetin trpících hyperhidrózou. Vědecký základ iontoforézy potvrzuje i její registrace na Ministerstvu zdravotnictví v kategorii zdravotnických prostředků. Tyto zdravotnické prostředky podléhají řízenému schvalovacímu procesu a představují plnohodnotnou formu terapeutické péče.
Iontoforéza umožňuje plně bezpečné zavádění elektrického proudu (zdrojem jsou tužkové baterie) ve vodní lázni s definovaným střídáním polarizace proudu.

....já vím, že si někdo může myslet, že je to blbost typu Horstfux, ale věřím (podle mnoha referencí) že to opravdu funguje. Já do toho investuju a pak napíšu, jestli to opravdu pomohlo.
Ne náhodou má firma deklarováno, že při nespokojenosti do 50 dnů je možnost vrácení peněz.
V zahraničí se to používá běžně, u nás to ještě není tak rozšířené.

Zde jsou např. certifikáty - osvědčení kvality:
http://www.electroantiperspirant.com/cz/osvedceni_kvality

Předem upozorňuju, že se zde o tom s nikým nehodlám hádat, jestli to je, nebo není blbost.

edit: viděl jsem na YT homemade videa (i tam se dá najít desítky kladných komentářů), kde si tento přístroj lidi udělali sami, ale do toho se radši šťourat nebudu, mohlo by tam být něco trochu jinak a pak by léčba nemusela být úspěšná.

Naposledy upravil Frozz. dne pá leden 13, 2012 11:19 pm, celkově upraveno 1 krát
Luster

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty si koupis ten pristroj za deset litru, nebo se da nekam dochazet?
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
ty si koupis ten pristroj za deset litru, nebo se da nekam dochazet?

Dá se docházet, ale jelikož tam zezačátku lečby musíš chodit několikrát týdně (až pak následuje udržovací fáze), tak by se to silně nevyplatilo (tuším, že 1 návštěva vychází na 1200Kč ale nejsem si jistý).
Já budu mít přístroj, originální i se zárukou, přes jednoho chlápka (s kterým jsem si vyměnil mnoho emailů a patří taky mezi spokojené), který má 2ks (1 kupoval pro člena rodiny) a jeden používal málo, takže ho nechá za 5,5k.

Jinak je to daleko lepší léčba než např. botulotoxin, jako poslední možnost je pak operace (sympatektomie), ale prý má dost rizik (silnější pocení na jiných částí těla, ale zase efekt je napořád)

Luster

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no sem zvedavej na vysledky, tak at to funguje
koubic

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a cetl sis jak presne by to melo fungovat? na co to pusobi?
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster - díky, v úterý ho mám doma.

koubic -

"Za cennou metodu je považována iontoforéza, at’ již s anticholinergiky, kde lze očekávat rychlejší terapeutický úspěch s delším trváním (17), avšak i možné systémové nežádoucí účinky, nebo s obyčejnou vodou z kohoutku. Mechanismus účinku iontoforézy není plně znám, ale předpokládá se dočasná blokáda potního vývodu v oblasti stratum corneum. Iontoforéza je fyzikální metoda, při níž pomocí stejnosměrného proudu procházejí neporušeným povrchem kůže ionizované látky. Používá se obvykle proud o napětí 15–30 mA. "

"iontoforéza – léčebná metoda, při níž se vpravuje lék do určité oblasti skrz kůži pomocí procházejícího stejnosměrného elektrického proudu. Nabité částice léku se tak mohou dostat poměrně hluboko až k postižené tkáni. Podávají se tak např. salicylové látky, prokain, mezokain, kalcium aj. Užívá se zejm. k místní léčbě chorob pohybového aparátu ionty; řec. fero nést; srov. elektroforéza"

"Technologie iontoforézy používá molekuly vody a slabý elektrický proud z tužkových baterií k působení na hyperhidrózou (nadměrným pocením) postižená místa. Krátkým působením iontoforézy jednou za čas, lze úspěšně blokovat projevy nadměrného pocení po neomezeně dlouhou dobu, a to za cenu která se při používání dobíjecích baterií blíží nule. Na začátku léčby se procedura aplikuje častěji, tak jak je uvedeno v návodu k použití."
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže update:

Přístroj doma, teď musím nastudovat, jak je to s těmi fázemi a počáteční léčbou. Takže počítám max do 1 týdne začnu.
koubic

PříspěvekZaslal: pá leden 27, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak co, už jsi začal?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Extremni poceni Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: