|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
Brnaci, doporucte nejlepsi tatoo studio v Brne, (na cene nezalezi). Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hakymm

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 6:41 pm Předmět: Tattoo Bekus Opava |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
| E.Leclerc napsal: | |
Nářez
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
dik, na toto sem se dival a jeste jedno je na Hybesce sem videl. Zajima me pokud ma nekdo zkusenost s nekterym
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
Samorost: tohle je super! Kdo ti to dělal? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
preboha to nieje moje ani moja ruka teraz si hovorím že to bolo blbosť dať to sem bez komentu. a bohužiaľ neviem kto to robil na stránke kde som to našiel neboli k tomu podrobnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
ja chodim na spitalku (50 m od pracaku na krence), ritualart.cz, je tam jediny tater Ziki.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so leden 14, 2012 12:11 am Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | | ja chodim na spitalku (50 m od pracaku na krence), ritualart.cz, je tam jediny tater Ziki. |
Toto mě přijde víc amatérský (podle webu) a ani sem o něm neslyšel. Zatím mě nejserióznější přijde to Tatto.cz na Orlí. Co sem projel tento topic tak ho docela chválíte. Máte s ním ještě někdo nějaký zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: so leden 14, 2012 12:31 am Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | | ja chodim na spitalku (50 m od pracaku na krence), ritualart.cz, je tam jediny tater Ziki. |
... tyvoe Ziki ještě žije? Pamatuju ho z Kobližné, pak to po něm převzal David...to už je roků!!! Ziki mě dělal piercing před 13lety :-)) _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: so leden 14, 2012 8:49 am Předmět: |
|
|
shawnray: hnusnej chlap (napr. jako ty nebo ja) ma mit hnusny kerky
ne delam si srandu, ziki tetuje kvalitne, ale stejne tak tetuji kvalitne i na orli... ja jsem na zikiho zvyklej tak tam chodim. vetsinou zavolam a tentyz den mam kerku a to mi vyhovuje...
stejne se jeste rozhoupavas, jinak bys uz ji mel.
btw podle webu se nepozna kvalita tatera...
kwaker: co chces ty mas piercing? a co chces?
|
|
| nahoru |
|
 |
phoenix.16

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 12:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 1:25 am Předmět: |
|
|
phoenix.16: To tvoje cerveno-cerny tetovani vypada celkem chude (amatersky), chtelo by to vic zaplnit. Min barvicek, vic tetovani. Kdyz se to chytre vymysli/opravi, tak by to mohlo vypadat jeste hodne dobre. Ta rybka - sorry, ale to se mi celkove nelibi vubec. To ti oboje delal stejnej tater? Ten napis - styl, kterym je to napsany se mi zase pro zmenu libi moc. _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|