Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 166, 167, 168 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hakymm

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj tomu bych aji věřil :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12/1 AEROBKA

kolo
60 minut (44,80km 44,80km/h, celkem 55 minut na max zatez) - BIG PR!
60 minut (44,10km 44,10km/h, celkem 60 minut na max zatez)

-Dnes to bylo zhruba asi nejak takhle: a to si nedelam prdel Jsem naprosto KO....
-jinak jak jsem psal vyse, po vcerejsku me boli uplne vse, citim i vlasy na hlave a chlupy v nose :) a jak se opet potvrdilo nepsane pravidlo, pokud jsem rozsekanej z anaerobniho treninku, tak si obvykle dam PR pri aerobnim.

Naposledy upravil Draper dne čt leden 12, 2012 3:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Moocha

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ti do toho teda nechci prndat, ale průměrná rychlost všech závodníků na tour de france je něco okolo 40km/h a oni musí šlapat proti větru, do kopce a tak. :) a určitě nejedou "jenom" hodinu, či dvě.

Je hezký, že ses vrátil k železu, ale nebude tě to jednou, až se vrátíš do BG, štvát, že máš doma 2 metráky rezivějícího železa? Jenom ze zájmu.. :)
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Je hezký, že ses vrátil k železu, ale nebude tě to jednou, až se vrátíš do BG, štvát, že máš doma 2 metráky rezivějícího železa? Jenom ze zájmu.. :)

Proc by me stvalo, ze mam doma cinky, ktere muzu kdykoliv vyuzit?
Moocha

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mam doma taky činky, které můžu kdykoliv využít a od té doby, co chodim do fitka, jsem na ně nesáhl. Možná na tom budeš jinak..
madball

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera se to tady začalo zas dát číst a dneska to pokazíš.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Poman

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To má bejt ten domácí trénink?Pěkná flákačka.
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13/1 TRENINK c. 2 (home gym)

trh s JR
22,5kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10 (2x)
-pridal jsem 2,5kg a uz to bylo znat, ale stale je jeste kam pridavat. Zjistil jsem, ze mam i 0,5kg zavazi, cehoz jsem si nevsiml :) takze priste pridam jen 1kg, at to moc nezenu a necham 10x10. Tohle je jeden z nejkomplexnejsich cviku na cele telo, co jsem kdy cvicil a kdyz se to cvici treba tech 10x10 a jeste k tomu vse 2x, protoze je to na kazdou stranu 10 serii a drzi se kratsi pauzy, tak je to opravdu sebevrazedny cvik :)

mrtvy tah s JR
45kg/45kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
-minule jsem psal, ze pridavat nepujde, ale kdyz to chytre poskladam, tak tam jeste 2,5ky na kazdou stranu osy narvu, ale musi se to poradne utahnout, protoze matice drzi jen na 1 zavitu a nerad bych si zmasakroval prsty na nohach :). Do 5. serie to slo, od 5. to pekne tezklo a taky zadna prdel na udychani, jinak ale ok, krasne to bralo cele telo.

floor press s JR
25kg/25kg x 10,10,10,10,10,10,10,10
-vahu jsem nechal, protoze minule nebyla pravacka moc jista a je to pro me novy cvik, ale pridal jsem par serii. Uz jsem si na ten rozsah pohybu zvykl, sice mne to prijde tak trochu jako ojebavacka, ale neco ten cvik ma do sebe a prekvapive pekne pumpuje kozy. Posledni 2 serie uz kriticky selhavalo prave predlokti.

siroke kliky
15,15,15,15,15,15,15,15,15,15
-asi po sto letech klasicke kliky a tak sileny pumping koz jsem nezazil snad u zadneho cviku s cinkama :) Slo to pekne, sila ale odchazi rychle. Priste to urcite nepojedu po tlacich, jinak si myslim, ze by sly serie po 20op. Uz se tesim na priste.

pritahy JR
40kg x 10,10,10,10,10,10,10,10 (2x)
-super jako vzdy

tlaky JR ve stoje
17,5kg/17,5kg x 10,10,10,10,10,10
-posledni dve serie uz nahoraz, ale jinak dobry

bicepsovy zdvih JR
-tezky, posledni 2 serie totalne na doraz, ale pracky napumpovany poradne, skoda ze to vzdy splakne :)

extenze JR ve stoje
26kg x 10,10,10,10,10,10
-tady jsem pridal 1kg, u prvni a pate serie jsem mysel, ze mne to urve loket, jinak dobry, hlavne musim najit tu idealni drahu pohybu, jinak by to s tim loktem neslo.

swing s JR
17,5kg x 15,15,15,15,15,15
-vahal jsem, jestli to dnes dat nebo ne, ale dal jsem a dobre jsem udelal. Perfektni cvik a strasne z nej citim nohy a bricho.

kolo
60 minut (44,92km, 44,92km/h, 54 minut na max zatez) - BIG PR!!!
-i tady jsem si rikal, jestli se na to nemam vykaslat ale znate to... Zacatek opet hroznej, nevim, jestli je to z toho swingu nebo celkove z treninku, ale nohy mam vzdy jak kdyby kazda vazila o 10kg vic, pak jsem se ale nastesti dostal do tempa a to do takoveho, ze jsem po 30 minutach mel pekne zadelano na hodne dobry vysledek a mozna i PR, ale to jen za predpokladu, ze nasledujicich 30 minut pojedu tak jako nikdy. Citil jsem ze by to slo, i kdyz takovej hnus jsem na kole asi jeste nezazil. Vcera jsem myslel, ze jsem si sahl na dno, ale dnes jsem zjistil, ze to dno je asi dvojte :), protoze tohle uz bylo vazne na pokraji kolapsu Po skonceni jsem se asi 2 minuty snazil popadnout dech neschopen absolutne niceho. Myslim, ze jsem v te chvili ani nevedel, kdo jsem, kde jsem a co tam vlastne delam a jen jsem videl hvezdicky pred ocima. Chtel jsem si zmerit tepovku, protoze to by byl dalsi PR, ale klepal jsem se jak ratlik a proste to neslo

- i kdyz to mozna na papire nevypada, ale byl to hodne narocny ale vynikajci trenink i presto, ze jsem dnes uplne na ho*no spal
12Marnel

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím... neviem či sa ta to tu možem spytat ale snad jo.. mam taky problem že ked idem beh alebo ten rotoped 1h nebo 1,5h tak mam problem že vždycky skončim predčasne koli tomu že už som hladny a dalej to nejde=strašna bolest brucha, pocit ako keby som tyžden nejedol... (chcel by som to tahat k tym 2 hodinam).. takže otazka čo si pred takym treningom zješ aby si to vydržal s energiou?
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12Marnel napsal:
Zdravím... neviem či sa ta to tu možem spytat ale snad jo.. mam taky problem že ked idem beh alebo ten rotoped 1h nebo 1,5h tak mam problem že vždycky skončim predčasne koli tomu že už som hladny a dalej to nejde=strašna bolest brucha, pocit ako keby som tyžden nejedol... (chcel by som to tahat k tym 2 hodinam).. takže otazka čo si pred takym treningom zješ aby si to vydržal s energiou?

Nekolik hodin pred treninkem, cca i 6-8 nejim nic jen silna kava pripadne nejaky nakopavac, protoze cvicim rano / dopoledne cca 2 hodiny po probuzeni. Behem treninku ani po nem hlad nemam. Prvni jidlo je tak hodinu az hodinu a pul po treninku.
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 14, 2012 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14/1 TRENINK c. 3 (home gym)

mrtvy tah s JR
45kg/45kg x 11,11,11,11,11,11,11,11,11,16
-dnes jsem pro zmenu zacal mrtvy tahem. Vahu bohuzel pridat nemuzu,dokud si neporidim dalsi 10kg kotouce, tak alespon budu zvysovat pocet opakovani.Do kazde serie jsem 1 pridal, ale pocitam i to prvni opakovani, ktere je takova neuplne a nejsem si jistej, jestli jsem ho vcera pocital nebo ne. Jako prvni cvik to dnes bylo docela tezky, ale ta druha polovina by se dalo rict byla lehci. Pred posl. serii jsem dal o neco delsi pauzu a hecl se na vice opakovani, ale musel jsem to jet hodne dynamicky.

trh s JR
23,5kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10 (2x)
-zatim chci drzet volume na 10x10, takze pridavat budu pomalu tzn. dnes 1kg. Na to ze to byl druhy cvik mne to snad prislo i lehci nez vcera s lehci vahou a jako prvni cvik, ale u tehle tezkych cviku je vzdy nejhorsi dostat telo do tempa a spravne provozni teploty a po DL jsem ji uz mel, takze proto to ze zacatku nebylo tak hrozne. Vse bylo o technice a o tom, jak do toho jdu celym telem. Kdyz idealne sladim pohyb spodni a stredni casti tela s horni, tak je cinka nad hlavou jak nic. Jinak vahu cinky pocitam bez osy, takze ve skutecnosti je to asi 25, ale to je fuk. Po 10. respektive 20. serii jsem byl pekne durch a vazne rad, ze to mam za sebou.

floor press s JR
26kg/26kg x 10,10,10,10,10,10,10,10
-take jsem pridal jen kilo a na to ze to bylo po trhu, kde preci jen ramena dostavaji zahul, tak to bylo silove zhruba stejne tezke jak vcera, i kdyz ty posledni 2 serie uz byly doslova o hubu jak mne povolovala prava ruka. Jinak tenhle cvik, i kdyz jsem ho do nedavna odsuzoval, zacinam milovat a stale nechapu, ze tak krasne pumpuje kozy, kdyz je ten rozsah pohybu hodne omezeny oproti tlakum a take z toho pekne citim tricpesy.

siroke kliky
16,16,16,16,16,16,16,16,16,16
-na kliky jsme se tesil, sice jsem rikal, ze to nebudu davat po tlakovem cviku, ale dal jsem. Zatim nechavam 10 serii a v kazdem treninku se pokusim 1 opakovani pridat. Kdyby to nebylo po tlakovem cviku, myslim, ze bych z toho vymackl vice.

pritahy JR
40kg x 10,10,10,10,10,10,10,12 (2x)
-dnes pocitove snad jeste lepsi nez vcera

bicepsovy zdvih JR
-tezky, prakticky na doraz, ale o neco lehci a snad jeste vice pumpujici nez vcera

tlaky JR ve stoje
-tlakovy cvik na ramena jsem uz davat nechtel, ale kdyz jsem tam mel nalozeny ty 17,5ky, tak jsem neodolal. Vse v plnem rozsahu, ale posledni 2 serie na doraz.

upazovani s kotouci v predklonu
5kg/5kg x 20,20,20,20,20
-to me tak napadlo ze to zkusim, protoze zadni delty vubec necvicim. Sice pidi vaha, ale za to technicky a ramena totalne sesrotovany.

extenze JR ve stoje
26kg x 10,10,10,10,10,10
-vahu nechavam kvuli loktu, s bandazi boli mene, ale i tak boli a musim opatrne.

kolo
60 minut (44,70km, 44,70km/h, 54 minut na max zatez)
-prvnich 5 minut je hroznych, nemam rychlost, stehna jsou unaveny a nejsem schopnej najit spravnou polohu na sedatku, aby me nebolela prdel a mam chut se na to vy*rat, jenze vim, ze je to obvykle jen ta pocatecni krize, pak se do toho obvykle dostanu. Dnes to ale trvalo o neco dele a zhruba do 15. minuty jsem myslel, ze to bude boj o 44km a ani v to jsem moc neveril, pak ale cimdal lepsi a lepsi a kdyz jsem v polovine mel 22km, coz znamenalo, ze pokud udrzim tempo (rychlost 44km/h), coz bych mel, tak povinnych 44 mam a to me vzdy silene namotivuje a nakopne. Vetsinou jsem to po 30. minute drzel hodne nad 44km/h casto i 45km/h, posledni 10 mintovka uz byla na pokraji mentalne fyzickeho selhani , ale paradne jsem tu ztratu ze zacatku dohnal a ujel tak myslim svuj 3. nejlepsi cas.

-dnes sice cinky byt nemely, ale nejak jsem mel chut i presto, ze jsem po vcerejsku pekne rozsrackovanej, ale ta svalovka vzdy zmizi, jakmile zacnu cvicit. Nejhorsi byl zacatek, to se mne fakt nechtelo, ale pak uz jen lepsi a lepsi a byl z toho vynikajci trenink. 2 FB treninky po sobe jsou jeste v pohode, kdyz jsem jich asi pred ctvrt rokem jel 14 bez pauzy po sobe Zitra ale 100% zadne cinky
Reiben

PříspěvekZaslal: so leden 14, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně je to masakr, jet takhle za sebou 2 full body tréninky o takovým objemu . A jestli si jel 14 dní za sebou full body tréninky, tak to smekám klobouk, protože si to neumím ani představit.
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: so leden 14, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
14/1 TRENINK c. 3 (home gym)

mrtvy tah s JR
45kg/45kg x 11,11,11,11,11,11,11,11,11,16
-dnes jsem pro zmenu zacal mrtvy tahem. Vahu bohuzel pridat nemuzu,dokud si neporidim dalsi 10kg kotouce, tak alespon budu zvysovat pocet opakovani.Do kazde serie jsem 1 pridal, ale pocitam i to prvni opakovani, ktere je takova neuplne a nejsem si jistej, jestli jsem ho vcera pocital nebo ne. Jako prvni cvik to dnes bylo docela tezky, ale ta druha polovina by se dalo rict byla lehci. Pred posl. serii jsem dal o neco delsi pauzu a hecl se na vice opakovani, ale musel jsem to jet hodne dynamicky.

trh s JR
23,5kg x 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10 (2x)
-zatim chci drzet volume na 10x10, takze pridavat budu pomalu tzn. dnes 1kg. Na to ze to byl druhy cvik mne to snad prislo i lehci nez vcera s lehci vahou a jako prvni cvik, ale u tehle tezkych cviku je vzdy nejhorsi dostat telo do tempa a spravne provozni teploty a po DL jsem ji uz mel, takze proto to ze zacatku nebylo tak hrozne. Vse bylo o technice a o tom, jak do toho jdu celym telem. Kdyz idealne sladim pohyb spodni a stredni casti tela s horni, tak je cinka nad hlavou jak nic. Jinak vahu cinky pocitam bez osy, takze ve skutecnosti je to asi 25, ale to je fuk. Po 10. respektive 20. serii jsem byl pekne durch a vazne rad, ze to mam za sebou.

floor press s JR
26kg/26kg x 10,10,10,10,10,10,10,10
-take jsem pridal jen kilo a na to ze to bylo po trhu, kde preci jen ramena dostavaji zahul, tak to bylo silove zhruba stejne tezke jak vcera, i kdyz ty posledni 2 serie uz byly doslova o hubu jak mne povolovala prava ruka. Jinak tenhle cvik, i kdyz jsem ho do nedavna odsuzoval, zacinam milovat a stale nechapu, ze tak krasne pumpuje kozy, kdyz je ten rozsah pohybu hodne omezeny oproti tlakum a take z toho pekne citim tricpesy.

siroke kliky
16,16,16,16,16,16,16,16,16,16
-na kliky jsme se tesil, sice jsem rikal, ze to nebudu davat po tlakovem cviku, ale dal jsem. Zatim nechavam 10 serii a v kazdem treninku se pokusim 1 opakovani pridat. Kdyby to nebylo po tlakovem cviku, myslim, ze bych z toho vymackl vice.

pritahy JR
40kg x 10,10,10,10,10,10,10,12 (2x)
-dnes pocitove snad jeste lepsi nez vcera

bicepsovy zdvih JR
-tezky, prakticky na doraz, ale o neco lehci a snad jeste vice pumpujici nez vcera

tlaky JR ve stoje
-tlakovy cvik na ramena jsem uz davat nechtel, ale kdyz jsem tam mel nalozeny ty 17,5ky, tak jsem neodolal. Vse v plnem rozsahu, ale posledni 2 serie na doraz.

upazovani s kotouci v predklonu
5kg/5kg x 20,20,20,20,20
-to me tak napadlo ze to zkusim, protoze zadni delty vubec necvicim. Sice pidi vaha, ale za to technicky a ramena totalne sesrotovany.

extenze JR ve stoje
26kg x 10,10,10,10,10,10
-vahu nechavam kvuli loktu, s bandazi boli mene, ale i tak boli a musim opatrne.

kolo
60 minut (44,70km, 44,70km/h, 54 minut na max zatez)
-prvnich 5 minut je hroznych, nemam rychlost, stehna jsou unaveny a nejsem schopnej najit spravnou polohu na sedatku, aby me nebolela prdel a mam chut se na to vy*rat, jenze vim, ze je to obvykle jen ta pocatecni krize, pak se do toho obvykle dostanu. Dnes to ale trvalo o neco dele a zhruba do 15. minuty jsem myslel, ze to bude boj o 44km a ani v to jsem moc neveril, pak ale cimdal lepsi a lepsi a kdyz jsem v polovine mel 22km, coz znamenalo, ze pokud udrzim tempo (rychlost 44km/h), coz bych mel, tak povinnych 44 mam a to me vzdy silene namotivuje a nakopne. Vetsinou jsem to po 30. minute drzel hodne nad 44km/h casto i 45km/h, posledni 10 mintovka uz byla na pokraji mentalne fyzickeho selhani , ale paradne jsem tu ztratu ze zacatku dohnal a ujel tak myslim svuj 3. nejlepsi cas.

-dnes sice cinky byt nemely, ale nejak jsem mel chut i presto, ze jsem po vcerejsku pekne rozsrackovanej, ale ta svalovka vzdy zmizi, jakmile zacnu cvicit. Nejhorsi byl zacatek, to se mne fakt nechtelo, ale pak uz jen lepsi a lepsi a byl z toho vynikajci trenink. 2 FB treninky po sobe jsou jeste v pohode, kdyz jsem jich asi pred ctvrt rokem jel 14 bez pauzy po sobe Zitra ale 100% zadne cinky

wow
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 14, 2012 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lalalo tvuj obdiv sice chapu, taky se obcas obdivuju , ale quotavat mne to tu nemusis
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MT s jednoručkama cvičíš jen že v Homegymu nemáš osu, nebo v tom vidíš nějaký přínos ke klasickýmu mrtvýmu tahu a střídáš to nějak záměrně?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 166, 167, 168 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: