Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 447, 448, 449 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to by veru chcelo.ale dnes som ani neratal s takym vykonom a nebral som si mobil
inak hlbka v pohode,bez bandazi, len opasok
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám nový osobák pro incline bench. Normálně dám 7x130kg a dnes po třech týdnech nicnedělání 0x130kg. Zkurvená nemoc. Takový propad jsem nečekal.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud se dobře pamatuju, tak nepoužíváš nic k rozcviční, takže si podle mě šel hned na váhu, že?
A asi si i čekal, že to dáš, když normálně 7 reps s 130kg.... takže bych čekal, že tě ani nikdo nejistil. Takže otázečka... jak si to ze sebe dostával?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U tohoto cviku si činku nechávám podat od dvou lidí. Z každé strany jeden, ať se jeden nedře. Stejně tak mě hlídají když vracím do stojanu. Asi bych jí ze stojanu ani sám nedostal. A ano čekal jsem 5-6x130kg. Takže naivita a o to větší zklamání.

Naposledy upravil Johncreasy dne ne leden 15, 2012 8:43 pm, celkově upraveno 1 krát
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Mám nový osobák pro incline bench. Normálně dám 7x130kg a dnes po třech týdnech nicnedělání 0x130kg. Zkurvená nemoc. Takový propad jsem nečekal.

kolik ted vazis?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem těch 160kg, a jediná dobrá věc na té nemoci byl nějaký ten úbytek váhy. Ale je bohužel jasné, že i svalů. Neměl jsem teď chuť ani náladu na víc, než 150-200g sachrů a 80-100g bílkovin. Obvykle jím dvojnásobné hodnoty.
Současnou hmotnost nevím, není jednoduché se někde zvážit. Nicméně je to zřejmé podle krejčovského metru.
Stehno z 97cm na 87cm. (Je to i tréninkem. Moc nohy už necvičím.)
Zadek ze 143cm na 133cm.
Biceps z 54cm na 51,5cm
Hrudník ten zůstal stále kolem 163-165cm.
Pas ze ze 133cm na 128cm.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm.. hm.., vim ze se po teto otazce rozcilujes, ale neplanujes shodit ( shodit rozumne na bazi kulturisticke diety,abys neprisel o moc svalu), musi to byt prece strasne unavny tahat sebou takovou vahu.
Majesty

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
hm.. hm.., vim ze se po teto otazce rozcilujes, ale neplanujes shodit ( shodit rozumne na bazi kulturisticke diety,abys neprisel o moc svalu), musi to byt prece strasne unavny tahat sebou takovou vahu.

Radsi ticho -.-
Primitiv

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johne, proč už tolik necvičíš nohy?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shawn: Je to únavné a uvažuju o tom. Moc si ale nevěřím. Chtěl bych 125kg. O tom žádná.

Primitiv: Nebaví mě. Jsem línej. Ale vrátím se k nim.

Naposledy upravil Johncreasy dne ne leden 15, 2012 10:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Tomino...

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A když se potřebuješ zvážit, tak to se vážíš na nějaký speciální váze anebo se vážíš po částech ?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsou lékárny, kde zváží i tak těžkého člověka. Často to maxko končí právě na 160kg.

Jinak ten ubytek síly mě mrzí. Na druhou stranu jsem rád, že nemoc mizí. Měl jsem problém ujít 20-30metrů na jeden zátah. To jsem ještě nezažil. Naprostá slabost.

Naposledy upravil Johncreasy dne ne leden 15, 2012 10:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Tomino...

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johne, Ty filuto.. Jsou to lékárny anebo prasečák ?
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Shawn: Je to únavné a uvažuju o tom. Moc si ale nevěřím. Chtěl bych 125kg. O tom žádná.

Primitiv: Nebaví mě. Jsem línej. Ale vrátím se k nim.

Vim, ze obcas rejpu, ale ted to ber jako normalni poznamku. Sice s tvym stylem cvicni nesouhlasim, ale i ja si cvicim po svem a ne zrovna nejchytreji, ale nenecham si do toho kecat, stejne tak do toho nebudu kecat tobe. V treninku ti jde o silu, ok tvoje volba, ale necvicis ani 2 zakladni silove cviky jako je mrtvy tak a drep a to si rikas nejaky silovkar? A kdybys k tomu mel alespon padny duvod a ne lenost....
Johncreasy

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si neříkám silovkář. Mám nutkání úplně přestat cvičit a schodit aspoň třicet kilo dietou a rotopedem. Ten boj v dietě den za dnem o udržení svalů, je to co mě nejvíc vadí.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 447, 448, 449 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: