|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
Johne, tělo je dost přizpůsobivý. Pokud bys shodil 30 - 40 kilo z toho balastu co nosíš, určitě půjde síla dolů, ovšem při správnym přístupu vidim reálně situaci, kd bys po pár měsících tréninku zvedal víc než kdykoliv dřív i s vahou o desítky kilo nížší, než máš teď. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
|
|
| Johncreasy napsal: | | Já si neříkám silovkář. Mám nutkání úplně přestat cvičit a schodit aspoň třicet kilo dietou a rotopedem. Ten boj v dietě den za dnem o udržení svalů, je to co mě nejvíc vadí. |
vždyť víš, že to nebude zas tak horký...
teď, když si měl pauzu, tak bys spíš nějaký svaly získal a přitom ztratil ty kila tuku
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
|
Tak to je největší ptákovina přestat cvičit, jako budiž, přijdeš o svaly, ale to cvičení je důležitý, aby jich nešlo dolů tolik _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
Cizo: To se hezky poslouchá.
Wojtkinson: To je mi samozřejmě jasný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:25 pm Předmět: |
|
|
one keby si pri cvikoch dal postupne série od série pridávanie s rozumný m rozcvičením, tak by to vyzeralo inak, ale holt, toto mu nevtlčieš do hlavy, podobne ako, že ide o normálny flat benč, mrtvolu a drep a inak johne ako fakt nič extra ten šikmý benč ti poviem, s takou telesnou váhou...pekne sa do toho, opri ked už budeš ok. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Já si neříkám silovkář. Mám nutkání úplně přestat cvičit a schodit aspoň třicet kilo dietou a rotopedem. Ten boj v dietě den za dnem o udržení svalů, je to co mě nejvíc vadí. |
Tohle kdybys udelal, tak osobne prijedu do Usti nebo do Hradce nebo odkud ze to jsi a kleknu pred tebou na kolena, i kdyz na tom levem koleni to bude bolet :)))
Myslim, ze kdybys do toho hubnuti sel, tak tu budes mit obrovskou podporu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne ne leden 15, 2012 10:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:29 pm Předmět: |
|
|
Turakame....I při průměrné na kůře bych na něj zvedal víc, než tvůj milovaný Zack Khan. Takže asi tak. Nepouštějme se do debaty o TH a jejímvlivu na výkon. Neshodneme se.
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Turakame....I při průměrné na kůře bych na něj zvedal víc, než tvůj milovaný Zack Khan. Takže asi tak. Nepouštějme se do debaty o TH a jejímvlivu na výkon. Neshodneme se. |
keby... to nie je bohuzial padny argument _________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Myslim, ze kdybys do toho hubnuti sel, tak tu budes mit obrovskou podporu |
Jojo, hodně lidí by to tu zajímalo. A s fotkou před a po (-30kg řekněme) by si vyrazil dech všem, co tomu nevěřili _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:33 pm Předmět: |
|
|
Drape. Ale já už to jednou dokázal. V devatenácti letech jsem šel během 5 měsíců ze 127kg na 81kg. Jenže si dodnes vzpomínám, jaké to bylo peklo. Vlny často až ke 40g sachrů denně. 50minutové běhy (V závěru spíš motání se) Humus. Nikdy jsem netvrdil, že hudnutí je lehké.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Turakame....I při průměrné na kůře bych na něj zvedal víc, než tvůj milovaný Zack Khan. Takže asi tak. Nepouštějme se do debaty o TH a jejímvlivu na výkon. Neshodneme se. |
Johne, průměrná kůra jak ty říkáš ti posune výkonnost nahoru tak o 10% a to by na khana přeci jen nestačilo. Na Jednom videu běnčoval tuším 5x220 kilo, což teda není málo :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
Jo, to je od Vás hezký. Vypadá to, že to k tomu směřuje. Ovšem nemám koule na to Vám to tu slíbit a pak se tvářit jakoby se nechumelilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
uz je to tady zase? Tady tema prohlasenima si zbytecne kazis svoje forovy renome. To je porad dokola, snad tomu neveris.
|EDIT: su taky pro, pokud se rozhoupes tak si urcite zaloz log, bylo by to zajimavy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:41 pm Předmět: |
|
|
Proč bych tomu nevěřil. Tahle naivita a poklonkování nasypancům mě vadí.
Skutečně si někdo myslí, že bych s látkami, které má v sobě on nezlepšil výkon o blbejch 30kg. Které by v pohodě stačily na jeho výkon v incline benchi? (O klasickém benchi tu nikdo nemluvil. ) Tlakovou sílu ramen nekomentuji vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 10:46 pm Předmět: |
|
|
...a už to začíná _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|