Shawne: Není důvod tuhle debatu (poklidnou) hrotit, nebo se vzájemně přesvědčovat.
Jinak ale poslední věc, kterou bych při hubnutí udělal, je založit si tu log. Nemám nejmenší chuť cokoliv vysvětlovat, zdůvodňovat apod. Bylo tu dost blbečků, kteří popichovali programově, bez zájmu o log.
Koukal jsem na video abych se ujistil, že se nepletu. Khan tam dal na šikmý benč bez dopomoci 3x220 kilo...
Johne, děláš jednu zásadní chybu. Podceňuješ a znevažuješ výkony druhých. Tak se nikam nedostaneš. Teprve až přestaneš řešit "co by kdyby", tak se posuneš dál.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Sorry, ale má dost legrační představu o pojmu incline bench. Viděl jsem jeho skutečný incline bench a měl problém se 130kg pro 4op. Ano bylo to po tom jeho zranění, ale nahoru s váhou šel hlavně kvůli jiným věcem, než vůli a odhodlání.
Přesto je silnej a hodně. Uznávám.
Naposledy upravil Johncreasy dne ne leden 15, 2012 11:02 pm, celkově upraveno 1 krát
John - já tě neznám, a ani nechci. Ale všimnul jsem si jedné věci - nedokážeš překousnout, že by někdo mohl být v jistých disciplínách lepší než ty. Prostě to nejde, to je proti přírodě. A když je někdo silnější, může za to jeho špatná technika nebo anabolika.
Prostě Khan dá víc na šikmý bench, než ty. Tečka.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne ne leden 15, 2012 11:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Johne, to je jako kdybych já řekl, že jsem viděl video, na kterém jede Savickas se stopadesáti na dřep a tvrdil bych, že kdybych teda jako sypal stejně jako on, tak ho na Worlds Strongest Man dám :) Přijde mi, že přesvědčuješ spíš sám sebe, ale i když se ti to povede se přesvědčit, k čemu to bude?
Tak Cizo uznej, že nazvat 15° sklon incline benchem je trochu mimo.
Frozzi: Kdepak je spousta lidí lepších. Ovšem mluvíme li o případech, které (ač neadresně) zmiňuješ. Chceš říct, že u výkonů Zacka nehrají velkou roli anabolika?
A chceš tvrdit, že u onoho mladého benchpressera nebyla drzost tvrdit o tom co předvedl....že se jedná o tlaky na ramena se 60kg?
Johne, já teda z videa nepoznám, jestli je to 15 nebo 30° a podle mě je to celkem jedno. Ten chlap je příšera a to jak silově, tak co do svalovýho rozvoje. Ano, nejspíš sype jak vzteklej, ale kdyby sis to zkusil, tak zjistíš, že bez talentu a dřiny toho můžeš sežrat třeba celej náklaďák a v životě nepřekročíš hranice šedýho průměru. Tak to prostě je. Když se chce člověk někam posunout, tak by měl hledat chyby především u sebe. Ukazovat kolem na ostatní je absolutní ztráta času a energie a nepřinese to absolutně nic, Víc už k tomu nemám co dodat.
Proč bych tomu nevěřil. Tahle naivita a poklonkování nasypancům mě vadí.
Skutečně si někdo myslí, že bych s látkami, které má v sobě on nezlepšil výkon o blbejch 30kg. Které by v pohodě stačily na jeho výkon v incline benchi? (O klasickém benchi tu nikdo nemluvil. ) Tlakovou sílu ramen nekomentuji vůbec.
Sám by som rád vedel, ako by tie látky posunuli moje výkony. Ty sa prečo porovnávaš s Khanom, toho si ako sem do tejto diskusie vôbec zapojil, to by ma inak tiež zaujímalo? Ono tvoje výkony ti fakt kazí tá príšerná nadváha, schudni na nejaké rozumné hodnoty a potom uvidíme, čo silového predvedieš. Čo takto pre začiatok, keď sa už bavíme o ramenách dať na military press čisto bez nôh svoju hmotnosť, hm? Ja už tú svoju mám na dosah:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne ne leden 15, 2012 11:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Turakam: Tuhle debatu už fakt ne. Když 70kg chlap zvedne 70kg, opravdu to není to samé, jako když 150kg chlap zvedne 150kg. Můžeš si to přepočítávat jak chceš, ovšem rozdíl činí 80kg.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru