|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:32 pm Předmět: |
|
|
Na to neexistuje vzorec, to hádam vieš aj sám:
1. je to individuálne
2. strava
3. tréning
Je však viac než isté, že hlavne prvé kúry by ťa mali slušne nakopnúť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:33 pm Předmět: |
|
|
A pokud jde o tvůj dotaz, tak military dám čistě bez noh 5x110kg. Takže ne, svou váhu opravdu nezvednu. Kdybych to udělal, tak bych v tom cviku patřil mezi nejsilnější lidi světa. Mám pocit, že ani takový Derek Poundstone by to nezvládl taky (5x160kg)
Naposledy upravil Johncreasy dne ne leden 15, 2012 11:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:35 pm Předmět: |
|
|
Johne: docela by me zajmalo, kdybys shodil na 100kg a v tlaku pred hlavou v sede zvedl 1x 100kg, tak ktereho vykonu bys sis vazil vic? 1x100 pri 100 nebo 5x100 pri 147? Nevim kam se ti v budoucnu vaha jeste pohnula uz jsem to moc nesledoval.
Vychazim z toho co je v archivu tady schovane
| citace: | | Tlak před hlavou v sedě s činkou 5x100kg pri 147kg |
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:35 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | A pokud jde o tvůj dotaz, tak military dám čistě bez noh 5x110kg. Takže ne, svou váhu opravdu nezvednu. Kdybych to udělal, tak bych v tom cviku patřil mezi nejsilnější lidi světa. Mám pocit, že ani takový Derek Poundstone by to nezvládl taky (5x160kg) |
johne ale ved ja viem, ja len, že ty sa furt tými ramenami oháňaš, ako mne sa to páči, ked niekto zvládne niečo podobné, ale nie je to len čisto o tlakoch v stoji a pod., aj ked uznávam, že to je tiež pekný ukazovateľ tlakovej sily. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:36 pm Předmět: |
|
|
Dobře on. Proč ne? Kolik vážíš Ture?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:42 pm Předmět: |
|
|
Ja vážim 83-4 kg približne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:43 pm Předmět: |
|
|
Seva: Za prvé) Nechci mít pod 120kg. Ikdyž člověk nikdy neví. Klidně se může stát, že se cvičením přestanu a pak můžu klidně mít méně.
Za druhé) Ke tvému dotazu: V sedě jsem měl tlaky před hlavou (před tou virózou) na 5x125g. Takže pád na 1x100kg by mě dost vadil. Ale myslím, že 5x100kg při BW 100kg je super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:47 pm Předmět: |
|
|
80kg x 3 opáčka, možno by šlo aj viac reps, ale už 85kg minule odolalo. Pushpress 107,5kg. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:50 pm Předmět: |
|
|
To je slušný. Ale cesta skoro o 40kg vějš bude těžká...to je ti snad jasný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:53 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | To je slušný. Ale cesta skoro o 40kg vějš bude těžká...to je ti snad jasný. |
hehe, tak ono primárne sa zas zrovna na tento cvik nezameriavam, väčšiu radosť mi urobí navýšenie benču/mrtvoly/drepu, viem, že podobné čísla sú fantázia, no minimálne na pushpress to časom pôjde. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: po leden 16, 2012 2:37 am Předmět: |
|
|
poznal som jedneho chlapa z posilky ktory chcel davat co najvacsie vahy a zda sa mi ze robil aj trojboj a postupne sa dopracoval az na +-170kg. bol nenornalne zviera aj silovo aj na pohlad ale potom zacal mat dajake zdravotne problemy a tak schudol na asi 120kg. teraz vyzera ako hora aj tak a co je hlavne na vahach sa to po neskorsom treningu ani velmi neodrazilo. uz som tam dlho necvicil ale naposledy asi pred 2rokmi som ho videl davat 230kg na pritahy v predklone cistou technikou... 50kg jednurocky na biceps v sede atd
myslim ze ked rozumne schudnes Johncreasy tak sa vyvarujes kope zdravotnych problemov do buducna a pokial to nebude iba dieta z casopisu typu bravo girl tak o silu neprides. dalo by sa uvazovat aj o tom ze sila by ti vzrastla keby si sa rozcvicoval a cvicil rutiny pre pwl atd ale to teraz nechajme tak spolu s recami o incline benci. skratka schudni. kazdy na fore ta len podpori. myslim ze by to bola rovnaka udalost ako ked black dragon siel kulturisticku pripravu na sutaz
ale aby som nebol v osobakoch offtopic tak mam osobny rekord :DDD uz 2 roky som sa nezlepsil v mrtvom tahu ktory mam stale na 200kg :DDD a asi 2 roky som to poriadne ani necvicil :D a drep bez opasku a bandazi mam uz rok 5x150  vaha 80kg:D ale na benci som konecne pokoril zakliatych 10x100! pri mojom treningovom nasadeni je aj to uspech. uz s tym konecne musim nieco spravit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|