|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Duro
|
Zaslal: po leden 16, 2012 9:54 am Předmět: ocny tlak+cvicenie |
|
|
caute
v poslednej dobe sa mi vyskytol trosku problem,bol som operovany na vysoky ocny tlak,nasli mi aj glaukom,doktorka mi v podstate zatrhla klasicke cvicenie
chcem sa Vas spytat,ci je tu niekto kto by mi vedel poradit,ake formy cvicenia by som mohol teda volit (ona mi v podstate povedala ze mam zatrhnute izometricke cviky,viac ale nejak nic k tomu nedodala)
beh,svihadlo a podobne samozrejme mozem,ale dalo by sa premyslat napriklad nad boxom? (len pytel samozrejme),popripade nad nejakymi lahsimi cvikmi s kettlebellom,nejake dynamicke cviky s lahsimi jednoruckami?
nezatrhla napriklad vseobecne cviky s vlastnou vahou
diky moc za kazdu radu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po leden 16, 2012 10:10 am Předmět: |
|
|
Když nemlůžeš normálně cvičit. Zvedat váhy. Taky bych se snažil zvíšit si fyzičku. ( protože ta se velká hodí vžycky). Takže zkus nějaké crossfity s vlastní vahou (popřípadě s malým kettlebelem.) To je moje rada
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
Jak se ti ten tlak projevoval? Nějaké poruchy vidění?
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: po leden 16, 2012 1:11 pm Předmět: |
|
|
No bolievala ma hlava,zaroven sa zhorsovalo trosku aj videnie,lebo mi to sposobilo ten glaukom,tak sa s tym nechcem zahravat,ale zas len behat a aerobne cvicit,to by ma zabilo bez cvicenia
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po leden 16, 2012 2:30 pm Předmět: |
|
|
| Duro napsal: | | No bolievala ma hlava,zaroven sa zhorsovalo trosku aj videnie,lebo mi to sposobilo ten glaukom,tak sa s tym nechcem zahravat,ale zas len behat a aerobne cvicit,to by ma zabilo bez cvicenia | Mě se totiž asi před tejdnem stalo na 20 minut něco s viděním, měl jsem rozmazanou šmouhu tam, kde zaostřuju a ta šmouha se potom měnila do takovýho obrácenýho písmene C až zmizela úplně (i když jsem si zakryl jedno oko, tak jsem jí viděl i tím druhým). Od té doby se to neopakovalo a vidím normálně, tak mi zajímá, jestli to náhodou nebyl projev tlaku v očích.
|
|
| nahoru |
|
 |
Duro
|
Zaslal: po leden 16, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
no na tvojom mieste by som urcite isiel na zmeranie tlaku v ociach,ja som to podcenil a malo to dost neblahe nasledky
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: po leden 16, 2012 3:11 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | Mě se totiž asi před tejdnem stalo na 20 minut něco s viděním, měl jsem rozmazanou šmouhu tam, kde zaostřuju a ta šmouha se potom měnila do takovýho obrácenýho písmene C až zmizela úplně (i když jsem si zakryl jedno oko, tak jsem jí viděl i tím druhým). Od té doby se to neopakovalo a vidím normálně, tak mi zajímá, jestli to náhodou nebyl projev tlaku v očích. |
Ahoj, mě se před asi půl rokem stalo něco podobného. Nenavštívil jsem doktora a zatím to je OK. Stalo se mi to ale až druhý den ráno po tréninku. Kdyby si došel k nějakému závěru, či navštívil lékaře, tak mi dej vědět výsledky.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út leden 17, 2012 2:35 am Předmět: |
|
|
| DaveX napsal: |
Ahoj, mě se před asi půl rokem stalo něco podobného. Nenavštívil jsem doktora a zatím to je OK. Stalo se mi to ale až druhý den ráno po tréninku. Kdyby si došel k nějakému závěru, či navštívil lékaře, tak mi dej vědět výsledky. |
Mě se to stalo tak 20 minut po tréninku když jsem koukal do jídla na obědě. Ten trénink jsem jel dřepy a mrtvolu a byl jsem tak tejden po nemoci. Mam toho teď víc, co mi trápí se zdravím, ale zajdu k doktorovi až po zkouškách. Zatím ani jedna z těch věcí není zrovna akutní, ale pak ti určitě dam vědět, co mi na to řeknou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|