|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 11, 2012 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Nějaký prověřený (nezavirovaný) zdroj na stažení následujícího programu?
Jedná se o program na překopání formátu filmů. Mamina má set-top-box umožňující přehrání filmů v MPEG2/4.
Já mám vše v .avi.
A potřebuju to překopat. |
Freemake video converter. Pro mě nej program na změnu formátu, jednoduchý, free. Stáhneš všude tuším slunečnice.cz, stahuj.cz atd. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elrubio

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 7:28 pm Předmět: |
|
|
prosba o radu hardwarového charakteru:
u rodičů mám staré stolní PC (rok cca 2003, WINXP).
počítač najednou přestal fungovat
zapne se, ale nezačne bootovat, dokonce ani neproblikne klávesnice, nebo monitor..
co odešlo? deska, hadr?
díky jen za upřesnění, opravovat to asi nemá cenu
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
pokud neproblikne klavesnice ani monitor tak to pravdepodobne bude deska nebo zdroj.
Zkusil bych ve vnitr vsechno odpojit, nechat tam jenom desku, grafiku a zdroj, co to udela.
Kdyby to ani potom nefungovalo tak asi jedina moznost zkusit nekterou z tech 3 veci metodou pokus omyl vymenit... Ale pokud nemas nejaky zalozni nebo to nemas u koho pujcit tak to asi nema cenu...
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | pokud neproblikne klavesnice ani monitor tak to pravdepodobne bude deska nebo zdroj.
Zkusil bych ve vnitr vsechno odpojit, nechat tam jenom desku, grafiku a zdroj, co to udela.
Kdyby to ani potom nefungovalo tak asi jedina moznost zkusit nekterou z tech 3 veci metodou pokus omyl vymenit... Ale pokud nemas nejaky zalozni nebo to nemas u koho pujcit tak to asi nema cenu... |
zdroj asi ne, počítač beží, větrák se točí, ale to je tak všechno...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so leden 14, 2012 10:09 am Předmět: |
|
|
| elrubio napsal: | | riker napsal: | pokud neproblikne klavesnice ani monitor tak to pravdepodobne bude deska nebo zdroj.
Kdyby to ani potom nefungovalo tak asi jedina moznost zkusit nekterou z tech 3 veci metodou pokus omyl vymenit... Ale pokud nemas nejaky zalozni nebo to nemas u koho pujcit tak to asi nema cenu... |
zdroj asi ne, počítač beží, větrák se točí, ale to je tak všechno... |
Povytahat a znovu zastrčit vše co jde (RAM, kabely, grafika atp.), případně metodou pokus omyl vyměňovat jednotlivé komponenty za jiné, pokud nějaké starší máš.
Jinak za prachy to nechávat opravit se určitě nevyplatí za pár litrů je novej comp :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so leden 14, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po leden 16, 2012 1:18 pm Předmět: |
|
|
Dá se na pobočce alzy v Brně platit kartou nebo jen přes ten automat?
Kdo ví:)? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
jihxxx
|
Zaslal: po leden 16, 2012 1:42 pm Předmět: |
|
|
Platit se dá jen přes ten jejich automat a bankomat je hned vedle
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po leden 16, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
Jakej si mam koupit noťas do 13 tis? Stačí mi jen net a na filmy.
Jaká značka je nejmenší zlo ? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po leden 16, 2012 4:23 pm Předmět: |
|
|
Je to spis kus od kus, zalezi jak chces velky a jestli potrebujes radeji vydrz baterky a nebo vykon.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po leden 16, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
Slyšel jsem, že se hodně zlepšil Acer. HP jsou v téhle ceně dost hlučný. Já jsem přemýšlel o http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g570-hnedy-d271865.htm pokud by se mi nepovedla oprava prasklýho pantu u displeje, ale naštěstí jsem to zmáknul. Po zkušenostech bych Asus už nebral _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po leden 16, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
Jo taky mam jedno Lenovo. A z tech par Lenov co jsem uz videl se mi Lenovo taky jevi jako kvalitni, nikdo si jeste na nic nestezoval, ale proste kdyz natrefis na nejakou blbou serii, tak se ti bude kazit jakakoli znacka. Spis si vyhledni nejaky model a procti si o nem nejake recenze, jak je konstrukce spolehliva apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 16, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Jakej si mam koupit noťas do 13 tis? Stačí mi jen net a na filmy.
Jaká značka je nejmenší zlo ? |
http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-b560-d290853.htm#popis
šel bych do toho, Lenovo taky mám a v pohodě. Akorát starší, asi rok a půl, intel i3, 3gb ram. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st leden 18, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
Tak je doma..díky za radu. Tak uvidíme,jak dlouho mi vydrží.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|