|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 1:18 pm Předmět: |
|
|
Budu si muset najít čokolády v červených alobalech
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: ne leden 15, 2012 2:54 pm Předmět: |
|
|
twe to je vzdycky sranda kdyz jeden "mezinarodni vyzkum" rika neco uplne jineho nez jiny vyzkum. Neni to tak dlouho, kdyz jsem cetl a zaroven videl reportaz o tom, ze cervena barva je nejhorsi barva co se stravovani tyce a neni nahodou ze McDonalds ho maji jako zakadni barvu jelikoz uz davno vedeli jak to funguje. Proto se v nekterych zemich predelava McDonald z cervene barvy na zelenou.
1) cloveka to nenuti tolik zrat (oni vlastne nechteji abyste se u nich prezrali)
2) je to lepsi eco-friendly image (vsechno vari zdrave a z prirodnich surovin)
takze si koupis cervenej talir a zjistis ze zeres o 20% vic misto min...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne leden 15, 2012 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | twe to je vzdycky sranda kdyz jeden "mezinarodni vyzkum" rika neco uplne jineho nez jiny vyzkum. Neni to tak dlouho, kdyz jsem cetl a zaroven videl reportaz o tom, ze cervena barva je nejhorsi barva co se stravovani tyce a neni nahodou ze McDonalds ho maji jako zakadni barvu jelikoz uz davno vedeli jak to funguje. Proto se v nekterych zemich predelava McDonald z cervene barvy na zelenou.
1) cloveka to nenuti tolik zrat (oni vlastne nechteji abyste se u nich prezrali)
2) je to lepsi eco-friendly image (vsechno vari zdrave a z prirodnich surovin)
takze si koupis cervenej talir a zjistis ze zeres o 20% vic misto min...:) |
tak to pozor ale tady porovnavas i kvalitu potravin :P
MC donald je celej cervenej protoze ty jejich hnedy sra.... v kombinaci s cervenou vypadaji lepe a proto se lepe prodavaji :P
Kdyz ale na ten cervenej talir das 100G hoveziho tataraku tak on splyne s pozadim talire a vypada to ze tam toho takaraku mas mnohonasobne vic a proto az vsechen tatarak snis budes si myslet ze jsi ho mel aspon pul kila
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:15 am Předmět: |
|
|
uzival jsem karnitin 3-4 meisce a vubec zadne zmeny..rek bych ze tyhle veci jsou uplne k nicemu
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: po leden 16, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 16, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
Místo spalovačů a karnitinu bych radši investoval do glutaminu, kreatinu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: po leden 16, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Místo spalovačů a karnitinu bych radši investoval do glutaminu, kreatinu. |
Osobně bych si tipl, že spalovač tuků bude mít lepší vliv na spalování tuků než glutamin a kreatin
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 16, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Místo spalovačů a karnitinu bych radši investoval do glutaminu, kreatinu. |
To by me zajimalo proc, kdyz chce spalovac? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 16, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
Na co? Jakoby spalovače vážně nějak fungovaly, já tomu nevěřím. Proto jsem radši napsal, ať vezme kr. nebo gl., na to jsou alespoň studie, že opravdu fungují, a ne nezanedbatelně. Ale jinak mě je to fuk, klidně ať si koupí Granáta za 1000kč... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: po leden 16, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
Spíš mě zajímá, jestli jsou nějaký ověřený spalovače. A jestli tady někdo něco zkoušel a zda-li to bylo k ničemu, či nikoliv.
Díky,
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 16, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Spíš mě zajímá, jestli jsou nějaký ověřený spalovače. A jestli tady někdo něco zkoušel a zda-li to bylo k ničemu, či nikoliv.
Díky, |
Opravdu overeny a funkcni spalovace tady v eshopu nenajdes Ale kdyz uz, tak zkus ten granat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:13 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Spíš mě zajímá, jestli jsou nějaký ověřený spalovače. A jestli tady někdo něco zkoušel a zda-li to bylo k ničemu, či nikoliv.
Díky, |
Ověřený spalovač je zaplacený trenér pět krát týdně. Problém je v tom že to spaluje jak tuky, tak i peníze
|
|
| nahoru |
|
 |
Shadoww

|
Zaslal: út leden 17, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Opravdu overeny a funkcni spalovace tady v eshopu nenajdes Ale kdyz uz, tak zkus ten granat. |
Tady v eshopu ne, v zahraničí bez problémů. Třeba T2 alias 3,3-diiodo-l-thyronine funguje taky skvěle, třeba výrobky Dexaprine nebo ALPHA-T2...volně prodejná v UK zhruba za litr, stačí objednat. Holt co si budeme povídat, nabídka speciálních doplňků je v ČR úplně trapná. V UK volně a legálně koupíš celou steroidovou kůru včetně PCT a tady můžeš tak čekat tak kdy zakážou i tribulus
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|