SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na omezeni chuti k jidlu neni potreba zadna chemie, staci mit doma cervene nadobi

http://www.novinky.cz/koktejl/256245-stravovani-z-cervenych-taliru-snizi-prijem-jidla-az-o-40-procent.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Na omezeni chuti k jidlu neni potreba zadna chemie, staci mit doma cervene nadobi

http://www.novinky.cz/koktejl/256245-stravovani-z-cervenych-taliru-snizi-prijem-jidla-az-o-40-procent.html

Budu si muset najít čokolády v červených alobalech
Spashett

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

twe to je vzdycky sranda kdyz jeden "mezinarodni vyzkum" rika neco uplne jineho nez jiny vyzkum. Neni to tak dlouho, kdyz jsem cetl a zaroven videl reportaz o tom, ze cervena barva je nejhorsi barva co se stravovani tyce a neni nahodou ze McDonalds ho maji jako zakadni barvu jelikoz uz davno vedeli jak to funguje. Proto se v nekterych zemich predelava McDonald z cervene barvy na zelenou.
1) cloveka to nenuti tolik zrat (oni vlastne nechteji abyste se u nich prezrali)
2) je to lepsi eco-friendly image (vsechno vari zdrave a z prirodnich surovin)

takze si koupis cervenej talir a zjistis ze zeres o 20% vic misto min...:)
Izman

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2012 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett napsal:
twe to je vzdycky sranda kdyz jeden "mezinarodni vyzkum" rika neco uplne jineho nez jiny vyzkum. Neni to tak dlouho, kdyz jsem cetl a zaroven videl reportaz o tom, ze cervena barva je nejhorsi barva co se stravovani tyce a neni nahodou ze McDonalds ho maji jako zakadni barvu jelikoz uz davno vedeli jak to funguje. Proto se v nekterych zemich predelava McDonald z cervene barvy na zelenou.
1) cloveka to nenuti tolik zrat (oni vlastne nechteji abyste se u nich prezrali)
2) je to lepsi eco-friendly image (vsechno vari zdrave a z prirodnich surovin)

takze si koupis cervenej talir a zjistis ze zeres o 20% vic misto min...:)

tak to pozor ale tady porovnavas i kvalitu potravin :P
MC donald je celej cervenej protoze ty jejich hnedy sra.... v kombinaci s cervenou vypadaji lepe a proto se lepe prodavaji :P

Kdyz ale na ten cervenej talir das 100G hoveziho tataraku tak on splyne s pozadim talire a vypada to ze tam toho takaraku mas mnohonasobne vic a proto az vsechen tatarak snis budes si myslet ze jsi ho mel aspon pul kila
prime

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

uzival jsem karnitin 3-4 meisce a vubec zadne zmeny..rek bych ze tyhle veci jsou uplne k nicemu
Crewe

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl jsem se vás zeptat, jaký by jste mi doporučili spalovače tuku. Peníze teďka nejsou problém, spíše jde o to, aby to bylo, co nejvíce kvalitnější ;-) Já jsem si osobně vybral tohle:
1. https://obchod.ronnie.cz/s-2784-syne-thermogenic-fat-burner.html
2. https://obchod.ronnie.cz/s-2197-carni-50000-multivitamin.html
3. https://obchod.ronnie.cz/s-4324-cla.html
Ale chtěl jsem jse zeptat, zda-li to CLA není zbytečné ;-)
Díky za rady. Ještě chci dodat, že beru před tréninkem BCAA.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Místo spalovačů a karnitinu bych radši investoval do glutaminu, kreatinu.
Primitiv

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

Osobně bych si tipl, že spalovač tuků bude mít lepší vliv na spalování tuků než glutamin a kreatin
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

To by me zajimalo proc, kdyz chce spalovac?
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na co? Jakoby spalovače vážně nějak fungovaly, já tomu nevěřím. Proto jsem radši napsal, ať vezme kr. nebo gl., na to jsou alespoň studie, že opravdu fungují, a ne nezanedbatelně. Ale jinak mě je to fuk, klidně ať si koupí Granáta za 1000kč...
koubic

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a taky že to udělá prostě na nějaký problém jsi poradil doplňky určené k řešení úplně jiného problému
p.s. byl jsem poucen, reseni neni tak jednoznacne. cus
Crewe

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš mě zajímá, jestli jsou nějaký ověřený spalovače. A jestli tady někdo něco zkoušel a zda-li to bylo k ničemu, či nikoliv.
Díky,
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Spíš mě zajímá, jestli jsou nějaký ověřený spalovače. A jestli tady někdo něco zkoušel a zda-li to bylo k ničemu, či nikoliv.
Díky,

Opravdu overeny a funkcni spalovace tady v eshopu nenajdes Ale kdyz uz, tak zkus ten granat.
Mablung

PříspěvekZaslal: po leden 16, 2012 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crewe napsal:
Díky,

Ověřený spalovač je zaplacený trenér pět krát týdně. Problém je v tom že to spaluje jak tuky, tak i peníze
Shadoww

PříspěvekZaslal: út leden 17, 2012 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Opravdu overeny a funkcni spalovace tady v eshopu nenajdes Ale kdyz uz, tak zkus ten granat.

Tady v eshopu ne, v zahraničí bez problémů. Třeba T2 alias 3,3-diiodo-l-thyronine funguje taky skvěle, třeba výrobky Dexaprine nebo ALPHA-T2...volně prodejná v UK zhruba za litr, stačí objednat. Holt co si budeme povídat, nabídka speciálních doplňků je v ČR úplně trapná. V UK volně a legálně koupíš celou steroidovou kůru včetně PCT a tady můžeš tak čekat tak kdy zakážou i tribulus
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: