|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: út leden 17, 2012 7:27 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: |
ked sem znovu prisiel kouba tak napisal nieco v tom zmysle, ze je prekvapeny ako malo logov o cviceni tu je. Som si to tak minule presiel a musim konstatovat, ze mal pravdu ten chlapec. |
no jo, kdo by se psal vecne s logem. Obzvlast kdyz se treba dojebe :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út leden 17, 2012 7:41 am Předmět: |
|
|
a jeden marod radi druhemu ako si nedok*rvit telo? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út leden 17, 2012 9:44 am Předmět: |
|
|
Tak pokud se člověku něco stalo, tak asi ví čím to bylo a co posral _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 17, 2012 12:03 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | mela by se udelat anketa , kolik lidi z tohohle fora se dojebalo |
Cvičím možno desiatym rokom pomaly a všetko drží, nikdá nebolo žiadne vážnejšie zranenie, kĺby nebolia, lakte nebolia, kolená nebolia, ramená nebolia (a teraz klop klop klop, aby som to nezakríkol:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 17, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | kubaz napsal: | mela by se udelat anketa , kolik lidi z tohohle fora se dojebalo |
Cvičím možno desiatym rokom pomaly a všetko drží, nikdá nebolo žiadne vážnejšie zranenie, kĺby nebolia, lakte nebolia, kolená nebolia, ramená nebolia (a teraz klop klop klop, aby som to nezakríkol:) |
Tohle kdybych napsal, tak si na 99% zitra neco urvu
U tebe je to ale z velke casti tim, ze cvicis hodne opatrne a s rozumem, coz je z tveho logu videt. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 1:23 pm Předmět: |
|
|
Bench: 6x100kg (poslední trochu dopomoc, takže 5x100 sám)
Dřep: 17x100kg (poslední osobák 10x100, do konce roku jsem chtěl dát 20x100, takže zvyšuju cíl na 25x100) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne pá leden 20, 2012 1:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Frozz: To je paradni. Pamatuju si, jak si tu bojoval s benchem 2x100. Stejne tak ty drepy. Zavidim |
Díky. Já zas obdivuju tvoje přemístění !!
O to víc mě ten bench těší, protože poslední dobou jsem široký nejel skoro vůbec, preferuju úzký, a takhle krásně se to vyvrbilo. To samé dřepy, radši dávám výpady, jump squaty nebo přední dřepy než klasiku. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: pá leden 20, 2012 1:38 pm Předmět: |
|
|
a tohle jsi dal uzkym nebo sirokym? 5x100, slusny. mostujes?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | | a tohle jsi dal uzkym nebo sirokym? 5x100, slusny. mostujes? |
Štve mě to poslední, 6 opáčko, pomohl mi málo, ale holt už se to nepočítá .
Širokým. Nemostuju - neumím. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
Dneska drep rawko atg 2x160,1x170, nadhoz technicky 105, 110 jen premisteni, BW 82
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 30, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|