|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: so leden 07, 2012 6:41 pm Předmět: |
|
|
Já vim, že jsem sem nechtěl tu aktuálku dávat, ale pak jsem si začal hrát s photoshopem a vyšlo tohle
To se na to fitko můžu rovnou vys*at, když stačí změnit filtr na fotce a naberu 5 kilo masa
(samozřejmě si dělam srandu)
Jinak cíle do budoucna (už jsem si v makovici udělal pořádek)
BW 75kg při 10% tuku
Benchpress 115kg (1,5xBW) (Mam 85)
Dřep 150kg (2xBW) (120)
Mrtvý tah 190kg (2,5xBW) (150)
Shyby 1x25 (15)
Jedinný zádrhel bude asi bench, to nevidim moc reálně. Ale co, času mám ještě dost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po leden 09, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Datum:9.1.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:74,4kg (↑)
NOHY
Dřep 2x9 [75kg]
2x6 [85kg]
2x3 [95kg]
PRSA
Benchpress 2x10, 3x8 [60kg]
BICEPS
Zdvihy rovné osy 2x10, 3x8 [30kg]
Koncentrovaný zdvih 3 série
ZÁDA
Mrtvý tah 8x3 [90kg]
BŘICHO
2 cviky 5 sérií a 5 supersérií
??
Přemístění + výrazový tlak 1x1 [20kg, 30kg, 40kg, 50kg]
Dřep - můj vlastní vynález, jsem na něj hrdej, nosy jsem si ods*al prvotřídně :) v poslední sérii jem byl vyhecován a opáček jsem dal 6, ale to se mi nehodilo do zápisu  příště pojedu s každou vahou 3 série
Bench - docela se mi na tom benchi začíná dařit, až dam 5x10, tak zvýším o něco málo váhu. Nevadí, že to jde pomalu, naopak jsem rád, že se stavím svému úhlavnímu nepříteli :)
Biceps - nikdy jsem ještě nejel s rovnou osou a je to vážně o MOC těžší než s EZetou, dobrý vědět.
Mrtvý tah - dřep mi zničil spodní záda, vůbec se mi nedařilo vykačeřit a tak jsem dal jenom velmi lehký trénink techniky
Přemístění + tlak - jsem dělal prvně, zkoušel i 60kg ale to skončilo failem při tlaku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 8:24 am Předmět: |
|
|
Datum:11.1.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:75,1kg (↑)
FB
Přemístění + výrazový tlak 1x3 [50kg] + Shyby nadhmat široce 1x6
TRICEPS
Tricepsové extenze s JC za hlavou obouruč
1x15 [18kg]
1x12 [22kg]
4x8 [27kg]
2x12 [22kg]
AEROBKA
Bušení do pytle 30 minut
ZÁDA
Variace shybů, celkem 30
Z pytle mam trochu dojebané klouby
Ty shyby na konec už byly slabší, byl jsem unavenej z dřívějška
Jo a ta moje nová dřepovací metoda se osvědčila, nohy krásně cítím ještě dnes :)
Naposledy upravil Moocha dne pá leden 13, 2012 11:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 11:18 pm Předmět: |
|
|
Datum:13.1.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha:75,2kg (↑)
PRSA
Benchpress 3x10 [60kg]
1x8 [65kg]
1x6 [70kg]
1x3 [80kg]
1x10 [60kg]
NOHY
Dřep 3x5 [80kg]
Přední dřep 6x5 [60kg]
FB
Přemístění + výrazový tlak 5x2 [50kg]
ZÁDA
Mrtvý tah 5x5 [110kg]
Variace shybů 7x5
Bench lehce, dřep lehce, čelní dřep nelehce, mrtvola těžce, přemístění + tlak lehce a na shyby už nebyl čas.
Rád bych teď v trénincích kombinoval Dřep, čelní dřep, mrtvý tah, bench, přemístění, výrazový tlak, přemístění + výrazový tlak a další cviky tohoto typu. Budu jenom střídat intenzity.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 13, 2012 11:19 pm Předmět: |
|
|
kdybych měl jet tvrdě tenhle tréning, tak z toho udělám dva a i tehdy budu naprosto mrtvej
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 13, 2012 11:49 pm Předmět: |
|
|
Guru má pravdu, bench, dřep, čelní dřep, mrtvola, přemístění + tlak v jednom treninku, když chceš cviky odjet opravdu kvalitně, je hrozně moc.
Z toho by se daly udělat 2 treninky, a myslím, že by ti to dalo víc. Např. - bench + čelní dřep + shyby / dřep + mrtvola + přemístění s tlakem (jen ukázka). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so leden 14, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
Musím uznat, že mě bolí celé tělo. To není tak, že bych ty cviky flákal, jenom některé nejedu na 100% a snažím se je provádět co nejlépe technicky.
Frozz: Ten tvůj příklad vypadá dobře, vyzkouším to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so leden 14, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
A mimochodem, začal jsem používat na čelní dřep vzpěračský úchop a docela mi to ničí zápěstí.. Co s tím? Je chyba v technice, nebo mám třeba používat nějaké bandáže?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út leden 17, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
Bez odpovědi.. :D
Chvilku jsem sem nepsal. Jsem nemocnej a jelikož po škole musim do práce, tak nemam moc času to vyležet. V pondělí jsem necvičil a zítra taky nebudu.
Byl jsem si změřit tuk.
Trochu změny:
21.11. ----- 17.1.
Hmotnost: 77,3kg ----- 75,2kg
Výška: 180cm ----- 178cm (  )
Index tuku: 16,8% ----- 16,1%
Hmotnost tuku: 12,9kg ----- 12,1kg
Čistá hmotnost: 64,4kg ----- 63,1kg (v práci jsem neměl pauzu, takže jsem půlku dne nejedl, nepřipadá mi, že bych ztratil na svalech)
Takže se pomalu blížím k 75kg při 10%. Šnečí tempo mi nevadí, teď mi jde o sílu.
Vlastně přemýšlím i o boxu, uvidím, jestli se do něho pustím.
A to jsou všechny novinky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út leden 17, 2012 11:01 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | A mimochodem, začal jsem používat na čelní dřep vzpěračský úchop a docela mi to ničí zápěstí.. Co s tím? Je chyba v technice, nebo mám třeba používat nějaké bandáže? |
Pokud to nedržíš nějak vyloženě blbě, tak bude zkrácený předloktí. Na druhou stranu ono to stačí přidržovat jen třeba 2 prstama a spousta lidí to tak i dělá. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 18, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
No nedaří se mi dostat lokty dost vysoko, abych prstama činku jenom přidržoval. To se mi stává vždycky v dolní fázi. Ale těžce jsem přední dřep nikdy nejel a zatím se snažím pouze přijít na kloub té technice..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po leden 23, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
Datum:23.1.2012.........................................................................................Trénink: Doma......................................................................................Váha:nevim
ZÁDA + PRSA
Shyby + kliky
10 - 20
9 - 18
8 - 16
....
....
1 - 2
shyby 55 kliky 110
Asi za půl hoďky zfouknutý, takovej menší test organismu po nemoci, nechtěl jsem to zbytečně přepálit.
A ještě se pochlubim, že mi přibylo dalších 9 plechovek tučňáka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út leden 24, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|