|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prasopes.

|
Zaslal: út leden 17, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
vokr docela pěkný, jen škoda, že to bylo zrovna u Krause, tzn. nebyl tam prostor fakt pro zajímavé věci a ty co by člověka zajímaly, ty tam prolítli spíš vtipem :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: út leden 17, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | vokr docela pěkný, jen škoda, že to bylo zrovna u Krause, tzn. nebyl tam prostor fakt pro zajímavé věci a ty co by člověka zajímaly, ty tam prolítli spíš vtipem :) |
Já vím, ale když zkusíš google tak se třeba dozvíš něco víc. Jinak já o tom nic nehledal a ani hledat nebudu, protože si o nejezení masa myslím sví. Jen mi přišlo zajímavý to sem hodit
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út leden 17, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
Vokr - paleo prece neni o nejezeni masa, prave ze neopak. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: út leden 17, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
pripisu jen zkusenost pro vegetariany:
kamarad nejed maso 5 let, pravidelne posiloval, po 5ti letech mel celkem slusnou formu, ale delsi dobu stagnoval.Ted posledni 3 mesice zacal zrat maso..v malym mnozstvi, treba jen 200g kurete denne a nabral 6kg a neni na nem znamka tuku. Takze doporuceni pro ty co jsou dobrovolne vegetariani: kupte kure! :D _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: út leden 17, 2012 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Vokr - paleo prece neni o nejezeni masa, prave ze neopak. | Já to sem nedal paleo (mimochodem ani nevím co to je, kromě toho že to tam zmiňuje), ale kvůli tomu, že měl několik let zkušenost s nejezením masa. Takže tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azzamat1
|
Zaslal: út leden 17, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út leden 17, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
fuj - vitarián připravující si stravu do PLASTOVÝCH misek, který se hanebně podílí na znečišťování naší planety tím, že nutí nadnárodní společnosti využívat letadla a kamiony, aby si mohl vydlabat avokádo s curry.
Tím, že to napsal, tak má bezpochyby PC a tím se podílí na šíření elektromagnetického smogu, zvyšování spotřeby energie a nákladů na recyklaci použité elektrotechniky.
To vše je znamením, že se naše společnost má velmi dobře - v dobách nedostatku, válek apod. lidé nevymýšleli takové jak se na ostravsku říká cypoviny...na brněnsku by to byly taky viny...ale slovo cyp by nahradili něčím jiným.
|
|
| nahoru |
|
 |
numerouno

|
Zaslal: st leden 18, 2012 4:23 pm Předmět: |
|
|
hodne pobavilo, hlavne ten jidelnicek a ziti z kosmiske energie :D _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st leden 18, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
| numerouno napsal: | | hodne pobavilo, hlavne ten jidelnicek a ziti z kosmiske energie :D |
Jsou lidi, co tak zijou a jsou to hodne studovany lidi...a zijou bez problemu, nepotrebujou jist:) Neni na tom nic smesnyho, ikdyz jsem presne necetl odkazy, tak vim, ze prijimani energie z vesmiru nektere lidi naplnuje.
Vrcholove zadnej sport nedelaji, to je pravda, ale na jejich zivot a pracu to staci :) Viz. nas profesor na VUT. Zije, plnej elanu a je mu neco k 50-60ti ... a dela to uz x-let.
Nemyslim si, ze by na tom bylo cokoliv smesnyho, ikdyz je fakt, ze lidi se vsemu neznamymu smejou radeji, je to jednodussi.
Co se vegetarianstvi tyce, nevidim v tom taky nic extra smesnyho. Ale tak, jak sem rekl, jednodussi a cool je se proste vsemu smat s davem,) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azzamat1
|
Zaslal: st leden 18, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | numerouno napsal: | | hodne pobavilo, hlavne ten jidelnicek a ziti z kosmiske energie :D |
Jsou lidi, co tak zijou a jsou to hodne studovany lidi...a zijou bez problemu, nepotrebujou jist:) Neni na tom nic smesnyho, ikdyz jsem presne necetl odkazy, tak vim, ze prijimani energie z vesmiru nektere lidi naplnuje.
Vrcholove zadnej sport nedelaji, to je pravda, ale na jejich zivot a pracu to staci :) Viz. nas profesor na VUT. Zije, plnej elanu a je mu neco k 50-60ti ... a dela to uz x-let.
Nemyslim si, ze by na tom bylo cokoliv smesnyho, ikdyz je fakt, ze lidi se vsemu neznamymu smejou radeji, je to jednodussi.
Co se vegetarianstvi tyce, nevidim v tom taky nic extra smesnyho. Ale tak, jak sem rekl, jednodussi a cool je se proste vsemu smat s davem,) |
Ja jsem se tomu napriklad vubec nesmal, akorat me to prislo docela usmevne. Proste se staci na ty lidi podivat a hned jsem vydedukoval, ze jsou jinaci nez bezna populace, spis bych je zaradil k nejake sekte, nebo necemu podobne, jeste ten styl oblikani, mozna jsem povrchni, ale proste za to nemuzu. Jo, a na prijmani energie z vesmiru, to se mi take nejak nezda, jestli je to z fyziologickeho hlediska vubec mozne.
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: st leden 18, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
No já to beru tak, že když sním to kuře a když vím, jak žilo a v jaké malinké klícce se chovalo, tak to je pro něj svým způsobem vysvobození. Tudíž jsem mu vlastně udělal takovou poslední službu. Špatný pocit z toho nemám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st leden 18, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
mno "prý to jde", ale co si budem povídat, kdo je hlídá, že na hajzlu nežerou jako pravý "sektyčtí pokrytci" české honzovi buchty plnou hubou ,)
nicméně gandí držel hladovku mám dojem něco ke 4rem měsícům, ikdyž teda po nich nedopadl nijak zdárně:)
Ten náš profesor na výšce nám o tom vyprávěl, prý není ve stadiu, kdy by mu dovolovalo, to co dělá úplně vyřadit jídlo, ale snížil spotřebu na minimum. Je teda extrémně hubenej, ale zdravej a energie mu nechyběla (ale nesportuje).
Jako podle mně je to zajímavý minimálně a pokud by to bylo možný opavdu meditací dosahovat stavů, že člověk dokáže nějakým způsobem snížit energetickej výdej (či něco podobnýho), tak by to bylo určitě fajn pro těch 7 miliard lidí na zemi ,) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 18, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | mno "prý to jde", ale co si budem povídat, kdo je hlídá, že na hajzlu nežerou jako pravý "sektyčtí pokrytci" české honzovi buchty plnou hubou ,)
nicméně gandí držel hladovku mám dojem něco ke 4rem měsícům, ikdyž teda po nich nedopadl nijak zdárně:)
Ten náš profesor na výšce nám o tom vyprávěl, prý není ve stadiu, kdy by mu dovolovalo, to co dělá úplně vyřadit jídlo, ale snížil spotřebu na minimum. Je teda extrémně hubenej, ale zdravej a energie mu nechyběla (ale nesportuje).
Jako podle mně je to zajímavý minimálně a pokud by to bylo možný opavdu meditací dosahovat stavů, že člověk dokáže nějakým způsobem snížit energetickej výdej (či něco podobnýho), tak by to bylo určitě fajn pro těch 7 miliard lidí na zemi ,) |
Člověk může snížit energetický výdej o hodně. Ale biologické zákony platí i pro žrouty kosmických píčovin
2 mld lidí mají jídla dost, zbytek nemá peníze. To není vůbec o jídle. Jakmile by se našly peníze, během pár let by bylo dost jídla pro 7 mld lidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|