Tak to nakonec vyšlo pěkně na hovno navalila se teď nějak škola, takže absolutně nestíhám...
jinak k tréninku: Dřepy jsem neprosedl, ty + cca3-4kg jsou fakt znát...ještě uvidíme v pátek, když za sebou budu někoho mít tak ještě přidám, a zkusím to pořádně pustit, když se tam fakt nedostanu, tak se nebudu stresovat a oblast bych teoreticky jel jen v bandách...ale uvidíme po pátku....Triko už bylo lepší, sice jsem jen 2x položil, ale půjde to, tady si jsem jistej...a příští týden ještě 2x mrtvola v dresu, a hotovo..už mě ten dres fakt solidně obepíná, a to tak že všude....vidím to na osobáka na mrtvole
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Ahoj, pravidělně čtu log a fandim ti. Máš sílu jak bejk hlavně teda na pozved, jinak v dorostencích jsem já s váhou 94kg dal 205+150+235. Myslim, že necvičíš zas tak dlouho a máš hlavu hodně v oblacích, zlepšil jsi se skvěle, ale nečekej, že to takle půjde pořád, protože tak jak sis to naplánoval tak ve 20 budeš pozvedávat okolo 400kg. Jak máš anketu jestli dáš v dorostu 300kg tak to ti nevěřím, myslim že budeš rád tak za 280 - max 285 ale 322,5 to je holá utopie, to si myslim, že bys nedal ani s kvalitní sýpkou do čehož by jsi se v IPF pouštět neměl.
_________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
Ahoj, pravidělně čtu log a fandim ti. Máš sílu jak bejk hlavně teda na pozved, jinak v dorostencích jsem já s váhou 94kg dal 205+150+235. Myslim, že necvičíš zas tak dlouho a máš hlavu hodně v oblacích, zlepšil jsi se skvěle, ale nečekej, že to takle půjde pořád, protože tak jak sis to naplánoval tak ve 20 budeš pozvedávat okolo 400kg. Jak máš anketu jestli dáš v dorostu 300kg tak to ti nevěřím, myslim že budeš rád tak za 280 - max 285 ale 322,5 to je holá utopie, to si myslim, že bys nedal ani s kvalitní sýpkou do čehož by jsi se v IPF pouštět neměl.
Čus, díky, taky čtu tvůj log na IF, je to dobrá motivace Ale asi si malinko nerozumíme....píšeš že budu rád když dám 280, ale 280 jsem zdolal (a troufnu si říct že s malou rezervou) už před měsícem (17.12.11)...
Co se ankety týče, věřit nemusíš, já tě k tomu nenutím, proto to je taky anketa..
O těch 322,5 bych se nehádal, tam už bude záležet na hodně věcech, ale těch 300 příští rok zatáhnu 100%ně je to jen 20 kilo, rok sotva začal...řekl bych ti, že bych se o to, za ideálních podmínek, chtěl pokusit už na MČR, ale to by jsi mi zase nevěřil....
To co jsem napsal, tj 250-150-322,5 za tím si stojím, a jsem si jistej, že za dobrých podmínek to můžu splnit.
tady ti ještě přidávám video, těch 280ti, kdybys třeba nevěřil...
Tak to promin s těma 280kg, ty jsem přehlíd, myslel jsem že máš 270 nebo 275 ze zubra. Je to skvělý, máš hodně peknou techniku a obrou genetiku pro pozved. No uvidíš sám, českýmu trojboji bych to přál. Mě se stává, že se třeba i zhoršim, pak zlepšim a posunu to po roce třeba 2,5 - 5kg. A myslim, že to čeká každýho, jen sem zvědavej kdy to bude u tebe.
_________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
Tak to promin s těma 280kg, ty jsem přehlíd, myslel jsem že máš 270 nebo 275 ze zubra. Je to skvělý, máš hodně peknou techniku a obrou genetiku pro pozved. No uvidíš sám, českýmu trojboji bych to přál. Mě se stává, že se třeba i zhoršim, pak zlepšim a posunu to po roce třeba 2,5 - 5kg. A myslim, že to čeká každýho, jen sem zvědavej kdy to bude u tebe.
Jasný,já jsem to po zubrovy hnal ještě výš-byla dobrá forma, tak doufám že alespoň trošku bude i teď. Samozřejmě že může přijít stagnace, nebo nedejbože zhoršení, taky se mi to stalo, ale prostě musím doufat, a snažit se, aby se to nestalo (nebo to alespoň co nejvíc eliminovat....)
Uvidíme, každopádně díky za kvalitní, nestrannej názor, toho si cením
Dřep- Dost jsem se toho bál, jak to pude nepude, nejdřív byly nějaký pokusy s cca 170kg, to bylo naprosto o ničem, dres mě nepustil....až u 220-230 mě mě to fakt pěně pustilo- i když ta hloubka je furt taková nic moc. Na oblast asi půjdu s dresem, a budu se modlit abych to dal alespoň tak jak dneska. Jinak teda 230 lehká, na 240 jsem měl navázaný bandy od Lukina, a byla ještě jechčí něž těch 230. Myslím že když zvládnu hloubku tak by i na oblasti mohlo 250 padnout...
Bench-to samý co dřep, sice jsem položil všechno, ale až ta poslední serie mi pěkně sedla, ty předchozí mi pár cm před hrudníkem vychýlily dráhu. už to bylo docela na krev, ale 140 by mohlo padnout.
příští týden ještě zkusím mrtvolu...
A hele ho tak ono to v podstatě nešlo, chtělo by to ještě pár čísel dolů..doufal jsem, že tomu ta váha pomůže...
Ale jinak teda díky za asistenci, no :)
A alespoň už kurva uznej, že ten dres mám těsnej!!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru