|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
elrubio

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
místo abych se léčil z mé divné nemoci (horečka bez nachlazení, únava) už opět deset hodin dřepím v práci za mrzký plat.. chjo
edit
respektive nestěžuji si na plat, každý má co umí a sežene, jen asi nejsem takový kůň jako Jana Nagyová
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lunreal

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 5:18 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | To jsou problémy teda. Co mě sere? Měl jsem se ženit a nebudu. |
Tak to zkus trosku rozvist, tohle je zajimavy tema ;) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 5:43 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Lunreal napsal: | | Poman napsal: | | To jsou problémy teda. Co mě sere? Měl jsem se ženit a nebudu. |
Tak to zkus trosku rozvist, tohle je zajimavy tema ;) |
jojo, zrovna na foru |
na tuhle poznamku uz je trochu pozde
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | To jsou problémy teda. Co mě sere? Měl jsem se ženit a nebudu. |
To jeden můj kamarád měl dlouholetou známost. Byla domluvená svatba a vše potřebné a čtrnáct dní před oddáním mu zavolala, že si to rozmyslela. No ale co se nestalo. Ten termín ještě stihla, ale s jiným týpkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 5:57 pm Předmět: |
|
|
Chudák ten druhej. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Já myslím že v tomto případě se teda tvůj kamarád vyhnul kulce.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
No nesl to dost těžce. To mě se stát tak nevim nevim..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
Serou mě astronomické odměny náměstků a ředitelů na ministerstvu práce a soc. věcí.
Dnes to bylo ve zprávách, dostali od dvou set tisíc do půl mega.
ZA CO????
Debil Drábek to vysvětloval tím, že byly dokončeny nějaké projekty, reformy...kurva za to snad normálně berou svůj měsíční plat (50-100 prutů) !!! _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
Klid, stát má prostředky na to, aby ty peníze z nás dostal, to bude v pohodě... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Serou mě astronomické odměny náměstků a ředitelů na ministerstvu práce a soc. věcí.
Dnes to bylo ve zprávách, dostali od dvou set tisíc do půl mega.
ZA CO????
Debil Drábek to vysvětloval tím, že byly dokončeny nějaké projekty, reformy...kurva za to snad normálně berou svůj měsíční plat (50-100 prutů) !!! |
Já bych jim klidně vyplatil i deset mega, kdyby svými projekty pár set ušetřili/vydělali ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 11:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 11:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 19, 2012 11:55 pm Předmět: |
|
|
... nevíte, jak to v USA vypadá s tím zákonem ohledně "svobody internetu"? Docela se toho bojím, ten bojkot ze strany známejch webů byl docela velkej, takže tam asi je riziko, že by to mohli přijmout, co?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 6:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|