Já právě záměrně trhačky ani háky používat nechci, pokud na danou váhu nemám kvůli slabému předloktí, tak budiž. Nechci si to nijak ulehčovat, i když vím, že někdo je využívá a vyhovují mu.
"Řetěz je jenom tak silný, jak silný je jeho nejslabší článek" - tak jsem to myslel.
Pri tvojej špecializácii by som silu reťaze nepovažoval za dôležitú.
Vieš ako to myslím.
Jo vím, prostě trhačky u mě v treninku ne-e. Pás jen na maximálky, jinak taky ne. Příště potáhnu 180kg.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
- rozklus, abeceda, protažení
- rozházení, chytání: levá, pravá strana, do výskoku, na spodek
- sprinty rovně, otočení, přihrávka a chycení - na obě strany
- chytání do protiběhu
- reakční chytání (přihrávka - otočka - chycení)
- backpedal, shuffle, karaoka,
- protahování lýtek, dynamické švihy nohou
- výklus
Vše ve výstroji, v hubě zubní chránič, na který si musím ku*va zvyknout
Tu krátké video z treninku, spíš taková ukázka:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
c87 - Díky.
Cíle? Tak prvně bych se chtěl dostat na pozici, kterou bych si přál hrát. Pak bych si chtěl zahrát co nejvíc zápasů, abych získal zkušenosti, možná se podívat do zahraničí.
Naposledy upravil Frozz. dne so leden 21, 2012 5:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Trenink tělocvična - "full armed".
Konec zkouškového, správko za 2, uff.
Pěkné video, toto zranění jsem si zažil při jednom závodě, trocha melancholie...
Trh z polo (hip snatch): up to 3x55kg
Bench (+ dyn. úzký): up to 6x100kg PR (poslední op. trochu dopomoc, takže 5x100kg sám)
Dřepy: 17x100kg BIG PR!! - linkin park, motivace výborná, hecovačka
Dumbell jerk obouruč: up to 18kg JČ, nácvik techniky (http://img860.imageshack.us/img860/2916/dumbelljerk.png)
Trh z polo s jednou rukou: samotná osa, nácvik techniky
Tlaky JČ: fuj, nesnáším tenhle cvik, nemám vůbec sílu, ale vrchní prsa potřebuju procvičit, kromě pushpressu
- cíl do konce tohoto roku byl dřep 20x100kg. Nyní se posouvá na 25x100kg!
- bench spokojenost, velká
- schválně jsem požádal slečnu za barem, jestli by tam nedala "naše CD", byla ochotná a dala. A to se pak jelo .
Naposledy upravil Frozz. dne pá leden 20, 2012 2:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Mě je to jedno, budu si natáčet co chci, nemusíš na to koukat :-). Jelikož není teď možnost fotit moje vlastní fotky, tak dávám alespoň to - pro ilustraci,.. a navíc se mi líbí styl trénovaní těchto lidí v US.
mě se třeba takový motivační fotky líbí a i celkově log je super
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru