zdravim, vsechny, nevim zda toto patri zrovna sem, ale neda mi to a musim to napsat, jde o sestavení tréninkového plánu, sám to dobře nedokážu, chtěl někoho poprosit jestli by mi sestravil treninkovy plan, hraji florbal a chytam futsal, potrebovat bych predevsim plyometrii ci dalsi vhodne cviky, kdyby se někdo našel kdo by byl ochoten mi plán sestavit, tak ať mi napíše sem nebo na mail a domluvime se vice na podrobnostech (sosin9@centrum.cz), díky moc všem za jakoukoli odpověď
vím, že se za to platí, ale veřím, že by někdo byl schopen to udělat zadarmo, já něco dělám pravidelne a snažím se vymyslet svuj plan, ale nema to moc hlavu a patu, jde mi hlavne jak cvicit plyometrii, jaky cviky a s jakou intenzitou, jinak děkuju za odpoved
Tady mám pár svých videí s plyometrií. Plán ti nesestavím, ale máš tu alespoň nějakou inspiraci:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nejlépe si vyhradit 1 den pouze pro plyo. trenink, tzn. nedělat plyo. například po posilovně, je totiž zapotřebí do každého opakování dát 100% úsilí. Frekvenci bych viděl tak na 1-2x týdně.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru