|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
U.B0B

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pavel.hladik
|
Zaslal: út květen 03, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
prosimvas chlapi a devcata, poradte mi s nazvem jedny treninkovy metody... videl jsem kdysi nejake video jak tam slecna delala drepy s vyrazem s jednoruckama a tykalo se to nejake treninkove metody a ja zapomel jake....
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: út květen 03, 2011 10:26 pm Předmět: |
|
|
tohle jsme tenkrát dělali na aerobiku, tak nevim jestli myslíš tohle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sonnyx
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
Existuje něco čím bych mohl nahradit goodmorning?
Nepodařilo se mi najít ani pořádné video, v posilovně není nikdo, kdo by byl schopný ukázat mi, jak na to.
Našel jsem jen jedno video a jestli to na něm byl goodmorning, tak mě jako náhrada napadá hyperextenze.
-------
Dále mám ještě jeden dotaz. Skrz zdravotní stav nemůžu a nejspíše ani nikdy nebudu moct cvičit dřepy. Mám vrozený nějaký horší tvar kloubů, takže jakmile jdu hodně do podřepu, opotřebovává se mi chrupavka a dost to bolí. Je mi jasné, že dřepy jsou nejlepší cvik na nohy, ale zdraví je mi přednější a to dřepování ani pokoušet nechci. Spíš bych chtěl najít nějakou náhradu za dřepy. Nemusí to být jen jeden cvik, ale třeba i více cviků, které procvičí kvalitně nohy (teda aspoň tak kvalitně, jak to bez dřepů jde). Předkopávání, zakopávání, výpony jsou bez problému a i legpress mi příjde ok, sic se tam taky ohýbají nohy v kolenech ale nejspíše tam není takový nápor.
|
|
| nahoru |
|
 |
bajt
|
Zaslal: ne květen 22, 2011 7:27 pm Předmět: |
|
|
Jaký trénink by byl dobrý jako navazující, po odcvičení tohoto základního?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
... je ten trénik v úvodu použitelný nejen pro úplné začátečníky ? ... mám za sebou cca rok cvičení (po úvodním kolečku), které vypadalo zhruba jako vzor "jak by to vypadat nemělo"  a které sice svým způsobem zafungovalo, ale při stagnaci jsem přešla na 8 týdnů "korte" ... teď přemýšlím co dál
... děkuji za názor  ... pokud bude
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
Dobry, zenska po roce cviceni a uz ma za sebou korteho, zatimco vetsina zen v posilovnach po x letech cviceni stale smrdlaji jen "kundostroje" . Se s tim ne*eres :)
Jinak ten trenink pouzit samozrejme muzes. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
... "kundostroje" u nás blokují důchodci  ...
 fajn, trochu si to přizpůsobím a uvidíme
... poskládala jsem si ještě nouzovou alternativu "2x týdně", snad to tak půjde:
shyby
tlaky na ramena
šikmý bench
hyperextenze
dřep
biceps
břicho
------------
bench
upažování v předklonu
pullover
mrtvý tah
legpress
triceps
břicho
... co myslíte ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne leden 08, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
komplexní cviky na začátek tréningu, takže dřep mrtvej tah přemístit a upažování atd nakonec _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
aren11
|
Zaslal: ne leden 22, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
Zravim,
Tento trénink idem už 4 mesiace a už to teda chce riadnu zmenu.
Našli by sa dáke typy čo nasadiť?
Viem, že zrejme hlúpa otázka, ale nejako si neviem rady.
Kujem.
- Na Fitka chodím 3 krát tyždenne, po-st-pi
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po leden 23, 2012 1:41 am Předmět: |
|
|
Jaký "tento" trénink jsi jel doteď? a proč chceš změnu? (jak dlouho cvičíš celkově? a co jsi zatím vše vyzkoušel?) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
aren11
|
Zaslal: po leden 23, 2012 2:22 pm Předmět: |
|
|
Ten ktorý je nazačiatku, samozrejme ;).
Celkovo cvičim niečo okolo roku.
Zmeniť tréning chcem pač ho mám už 4 mesiace a viem, žeby som zvládol niečo viac a aj to potrebujem.
Zatial som v podstate skúšal len toto, predtým to bolo také všelijaké. (Cvičenie podla toho načo som mal "chuť")
Rozmýšlal som nad dákym FB, ale neviem či to je dobrý nápad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po leden 23, 2012 2:58 pm Předmět: |
|
|
Mno spíš teda, co je tvým hlavním cílem? síla? postava? váhy? _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
aren11
|
Zaslal: po leden 23, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
Postava. Dostať ju na trochu lepšií vzhlad.
V podstate ani žiadna vychrtlina, ale ani žiadny prehnane velký objem.
|
|
| nahoru |
|
 |
aren11
|
Zaslal: út leden 24, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|