25x 100? Sakra :D No já mám aktuálně 24x, takže dej těch 25, abych měl o motivaci postaráno ;)
Bench je asi lepší, než sem dal kdy já, to už nevím, každopádně ten nezlepšuj, tam mě nemotivuješ =)
Dej mi čas do konce února, na 25x100kg, souhlas? Dáme challenge
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Od zítra, tj. pondělí 23.1., najíždím na WARRIOR DIET + FASTING (půst).
CÍL?
88kg -> 82kg, chci zkusit, jak se budu cítit, co na to síla, rychlost, výbušnost, únava, energie. Dalo by se říct, že to je experiment.
KAŽDÁ STŘEDA: FASTING DAY - tzn. jen voda (s citronem), čaje, příp. light cola
Půstová fáze: od rána do večera, tj. do začátku treninku
Ráno - čistá voda + citron, zelený čaj
Dopoledne - řecký jogurt, ovoce
Odpoledne - zelenina, acido mléko (300ml) + protein
K večeru – drcené ořechy, oliv. olej, vajíčko
Žravá fáze: po treninku až do 30-60min před spaním
zelenina, 4 (?) vejce,
300g/350g kuřecí na kari s rýží (brambory, těstoviny, čočka),
100g ořechů, banán, tvaroh (250g), med, 100% holandské kakao
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne ne leden 22, 2012 11:55 pm, celkově upraveno 3 krát
Piš pocity a dojmy, já se teď díval na seriál http://www.csfd.cz/film/264457-utek-k-legiim/ a víceméně taky jedli stylem večer jídlo, jinak nebyl čas, s váhou půjdeš dolů určitě, ale zajímalo by mě, co jojo efekt a co síla a únava
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Tez jsem zvedavy jak dopadnes, hlavne jsem zvedav jestli ti nebude blbe z tech jidel v te zrave fazi, toho jidla tam je fakt docela dost, na to kolik tam je na to casu.
Napis i nejake pocity, jestli je pres den hlad a tak, ja treba nesnasim, kdyz jdu na trening hladovy. Hodne stesti :-)
Nebojíš se zpomalení metabolismu?
(Mám tak trochu neopodstatněný dotaz, nic o tom moc nevím, jen když se n to mrknu..ještě si to přečtu:)
K zpomalení metabolismu by došlo, kdyby se celý den postil, ale vzhledem k tomu, že se po tréninku pořádně napapá, myslím, že o jakémkoliv spomalování nemůže být řeč, možná spíš naopak
Merrao - taky jsem si to myslel, ale pak jsem přečetl celkem rozsáhlý článek na nejmenovaném webu:
"Efektivní adaptace na hladomor byla důležitá pro přežití, během těžkých dob v naší minulosti. Zpomalení metabolismu při hladovění nám umožňuje žít déle, čímž se zvyšuje schopnost, že najdeme něco k snědku. Hladovění doslova znamená hladovění. Neznamená to vynechání jídla a nejedení 24 hodin. Nebo i po dobu 3 dnů. Víra, že přeskakování jídla nebo krátkodobý půst způsobuje „režim hladovění“ je tak zcela směšná a absurdní, že mám pokaždé chuť skočit z okna, pokud to slyším."
"Když se kouknu na mnohé studie, které jsem četl, tak k nejčasnějšímu zpomalení metabolismu v odezvě na půst došlo po 60 hodinách (-8%) (zdroj: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3661473).
Ostatní studie říkají, že rychlost metabolismu není nijak zasažena do 72 až 96 hodin (George Cahill výrazně přispěl k tomuto tématu)."
A jak moc vazne to chces brat?
Protoze jak tu nekde je (byl?) odkaz na ty stranky s tim basketbalem tak to (aspon podle meho nazoru) musel psat nejaky silenec na hranici dusevni poruchy, protoze tam zakazuje snad uplne vsechno a pripada mi ze kdyby vypil pivo z plastoveho kelimku tak to asi neprezije... Vypada to urcite zajimave ale vseho z mirou...
_________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
Ne moc vážně, chci si to zkusit a pocítit nějaké změny (jestli budou).
1x týdně zařadím třeba i nějaký cheatmeal.
WD právě nezakazuje úplně všechno, spíš naopak, jde o výběr pestré stravy, bohužel nevím jaký článek s jakým basketbalistou myslíš, každopádně určitě nepůjdu do nijakých extrémů (sám je nemám rád), snažím se na to dívat racionálně. Pokud mi to nebude vyhovovat, skončím.
Přední dřep: up to 4x100 PR, byla ještě rezerva
Dyn. přemístění z polo: up to 60kg
Pushpress: up to 60kg, bez pauzy nahoře
Zkracovačky nohy hore Zkracovačky na balonu Zkracovačky s 12kg + russian twist 12kg + tric. kliky
veslo 10x20s sprint. intervaly na 100%, pauzy 20s
- plno lidí, hrozný, z 12 lidí cvičilo 11 biceps, blee
- chtěl jsem jet ještě 1 cvik, ale nebylo místo
- cítím se dobře, od rána do pozdního odpoledne jen ovoce, zelenina, trochu jogurtu (viz. jídelák), teď po posilce
recovery shake, a 3/4 pytle rýže + 370g masa
- potom na mě čekají vajíčka, zelenina, a tvaroh s banánem a ořechy
- celý den voda s citrónem
Při starém, normálním jídelníčku se vším všudy:
3000kcal +-
360g sacharidy
Dnešní WD jídelníček:
1900kcal +-
220g sacharidy
bílkoviny ve WD více
Takže to se mi celkem líbí, budu pokračovat a uvidím, zvýšit/snížit můžu kdykoliv. A mám taky hrubý náhled na nutriční hodnoty, takže teď už počítat nemusím.
Praktikuju něco podobného (viz můj blog) a doporučuju dát si před tréninkem trochu BCAA (10-15 gramů), dost to pomůže. Taky mám zkušenost, že není problém cvičit po 10-12 hodinovém půstu, ale jakmile půst přesáhne 16 hodin, začne to být při tréninku cítit, svalům chybí glykogen.
Magumi - jo vím že jedeš něco podobného. BCAA nemám, ale teď mám objednaný nový vícesložkový kvalitní protein, a tam je 7g BCAA v dávce.
No mě se zatím cvičí skvěle, únava není, ale teprv začínám.
50x prison dřep s výskokem
50x kliky s nohama nahoře
50x sprint proti zdi, na každou třetí 1s zastavení
- výklus
2. fáze - posilovna
Přemístění: up to 1x88kg PR , ale nohy už byly docela unavený, moc to nešlo
Clean Low Pull from Hang with Power Shrug: up to 70kg, zkouška techniky
Dyn. bench na úzko: 30s pauzy, bez pauzy nahoře
Biceps, veslování - kladka na mezilopatkové svaly Fighterské točení na balonu s 12kg kotoučem
- dobré. Cítím se v pododě, nemám hlad, síla OK.
- musím přesunout fasting day na čtvrtek, zítra normálně podle plánu
Clean Low Pull from Hang with Power Shrug:
Naposledy upravil Frozz. dne út leden 24, 2012 7:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru