|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne leden 22, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
22/1 AEROBKA
kolo
60 minut (44,30km 44,30km/h, celkem 54 minut na max zatez)
60 minut (43,80km 43,80km/h, celkem 60 minut na max zatez)
-dnes to bylo na posrani a to doslova. Neposral jsem se asi jen diky tomu, ze mne sedatko tlacilo mezi pulky  , ale vic to tu radeji nebudu rozvadet
-vahal jsem, jestli dnes cinky nebo aerobka a nakonec se rozhodl pro druhou variantu, protoze po vcerejsku preci jen dost citim spodni zada a nohy a trenink by byl mozna trochu na ukor kvality a jsem rad, protoze se obavam, ze bych ten trenink mozna ani nedal. Aerobka dnes s docela velkym usilim, mel jsem nezvykle tezke nohy a musel jsem se hodne snazit, abych drzel rychlost. Nejvic mne to opet zkazil zacatek, pak jsem to ale dohnal pekne, ale jak rikam, stalo to hodne usili a na PR to rozhodne dnes nebylo. A dalsi vec je ta, ze jsem mel celou dobu zaludek trochu na vode, jak kdybych se vcera nekde vylil a porad to neni ono. Bude to asi tim, ze jsem se poslednich par dni vazne hrozne rozezral, den odedne zeru vic a vic a i kdyz mam mezi jidlem a trenikem vetsinou alespon 5 hodin pauzu, tak jsem celkove nejakej zasekanej, takze si dam svoji pravidelnou ocistu strev senesovym cajem, vzdy mne to pomuze. A posledni dobou taky na hovno spim, respektive vecer nemuzu usnout a rano bych zase spal klidne az do obeda. Asi budu muset omezit ty nakopavace, protoze jsem po nic naspeedovanej jeste pul dne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po leden 23, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
23/1 TRENINK c. 9 (home gym)
kliky na uzko (I)
15,15,15,15,15
-zaradil jsem dalsi variaci kluku a to kliky na uzko, coz jsou asi tricepsove kliky. Ruce o neco mene nez je sire ramen a lotky u tela. Je to mnohem tezsi nez klasicke kliky a pokud drzim lokty u tela, tak to bere predevsim tricepsy. U tech poslednich 2 serii jsem rad, ze jsem tech 15 vubec dal.
kliky na siroko (II)
20,20,20,20,20
-uzke kliky stacily, takze jeste pro zmenu klasicke kliky na siroko, coz je o neco lehci, ale opet posledni 2 serie uz nadoraz.
trh s JR
30kg x 8,8,8,8,8,8,8,8,8,12 (kazda ruka)
-dost srandy a zacalo se cvicit :) Do posledni chvile jsem nebyl rozhodnutej, s jakou vahou to dnes jet, na rade byl mely byt 15ky-20ky, ale byl jsem po vcerejsku odpocatej, tak by byla skoda toho nevyuzit, takze jsem se rozhodl pro neco tezsiho. Minule byly 8ky s 27,5kg, dnes jsem chtel pridat kilo, ale musel bych tam naskladat male kotouce a matice by drzela jen na jednom zavitu a jelikoz to obcas trochu povoluje, tak o takovy adrenalin u tohoto cviku opravdu nestojim :), takze mne nezbyvalo nez pridat 2,5kg tzn. na 30kg. Myslel jsem, ze to bude mnohem tezsi, plan byly 6ky, ale zacal jsem opet 8kama a opet jako minule s kazdou dalsi serii mam pocit ze to lehklo asi hlavne proto, ze jsem chytl techniku a sel do toho celym telem. Do posledni serie jsem se opet hecl, typoval jsme to tak na 10 a nakonec 12op, pravacka celkem na doraz, levacka s rezervou, tam by slo i 15. Kazdopadne spokojenost velika, i jsem to nezvykle pekne udychaval a opravdu me tenhle cvik ted moc bavi hlavne proto, ze se u nej zapojuje opravdu velka cast tela. edit: puvodne jsem take uvazoval o premisteni a vyrazu s JR (viz. Reibenuv log), ale uz u rozcvicovacich serii bylo jasne, ze tohle nebude nic pro muj loket, protoze u toho opravdu hodne bolel, kdezto u trhu ho necitim vubec.
kliky s nohama nahore (III)
15,15,15,15,15
-prvni ze 3. dnesnich "vyletu do pekla" (trh, mrtvy tah a kolo) byl za mnou :), ted nasledovalo 2. peklo a to mrtvoly, ale predtim opet nejake ty kliky. Tentokrat s nohama na zidli.
mrtvy tah s JR
45kg/45kg x 11,11,11,11,11,11,11,11,11,11
-fuj...krasnej cvik, protoze umi krasne napumpovat cely telo, ale jinak je hroznej :) Nevim cim to, ale tady se ne a ne hnout, porad jezdim tech svych 10x11 a porad je to hnusne tezke. Chtelo by to pridat, abych mohl snizit pocet opakovani, ale na cinku neni kam pridavat :) Sice jsem to dal, ale jak rikam, je to dost tezke. Neda se rict, ze na krev, u tohoto cviku bych clovek vymackl mnohem vic kdyby chtel, ale nejak to neni v hlave a po tom trhu je mozna i unaveny stred tela, proto to jde nahoru tak tezce. Samozrejme bych to mohl dat na zacatek treninku, coz by bylo snad lehci, ale tim by zase trpel trh a ten je ted prioritnejsi, takze to necham zatim takto.
kliky s nohama nahore (IV)
15,15,15,15,15
-opet dalsi varka kliku, nechtel jsem to davat pred floor pressem, tak jsem si to strihl uprostred mrtveho tahu, ale pisu to takto. Opet pekne pumpujici a opet pekne tezke ke konci, tady sila odchazi rychle.
floor press s JR
28,5kg/28,5kg x 8,8,8,8,8,8
-vahu jsem nechal jako minule, protoze minule to bylo absolutne na doraz, dnes sice na doraz, ale pocitove lehci a s kratsima pauzama. U serii, kde jsem drzel rovnomernou drahu pohybu celou dobu u obou rukou to bylo mnohem lepsi, ale jakmile mne pravacka zacala jit sejdrem a ja to musel vyrovnavat, tak sla serie do haje. Nevim co s tim, u tech tlaku nemam v te prave ruce vubec stabilitu a jistotu a dela si co chce.
kliky na siroko (V)
20,20,20,20,20
-a jeste posledni varka kliku, ted uz zase klasicke a tentokrat s rukama v pest. Sice je mam do krve odrene, ale to vem cert, az me to bude stvat, dam si pod to neco mekkeho, i kdyz molitany nepomohly a pak jsem to nijak neresil, protoze takhle s krvi jsou to ty spravne HC kliky  Jinak u variace s rukama v pest mne to prijde nejel o neco lehci, ale i to muzu jet vic dynamicky a taknejak z toho vse lepe citim. Pokud to nejaky mistni "klikar" cte, tak by me zajimalo, jeslti je to jen muj pocit, nebo ty ruce v pest maji nejaky vliv na tento cvik.
pritahy JR
40kg x 10,10,10,10,10,10,10,12 (kazda ruka)
27,5kg/27,5kg x 12,12,12,12 (obe ruce zaroven)
-nejprve 8 respektive 16 serii klasickych pritahu s rukama na stridacku, opet sedly vyborne, pak me napadlo dojet se jeste 2 seriema variaci pritahu s obema rukama soucasne, coz jsem cvicil nedavno. Tak krasne to bralo (jeste lepe nez prvni variace), ze jsem si nakonec dal serie 4, takze dnes tech pritahu trochu vic.
tlaky JR ve stoje
20kg/20kg x 8,8,8,8,8,8
-pridal jsem minle, tazke jsem to nechal, minule jsem posledni serii nedotalacil, dnes vse sice hodne tezke, ale splneno a pocitove o neco lehci . Opet plati to, co jsem psal u floor pressu, pokud pravacka nezacne "litat" je to v pohode, v opacnem pripade jde serie do kopru.
upazovani s kotouci v predklonu
5kg/5kg x 20,20,20,20,20
-klasika na domasakrovani ramen :)
bicepsovy zdvih JR
20kg/20kg x 8,8,8,8,8,8
-to same jako minule, ruce brutalne nazilovany a napumpovany, skoda ze to nezustane :)
extenze JR ve stoje
30kg x 8,8,8,8,8,8 + 17,5kg x 20,20,20,20,20,20
-i kdyz jsem minule psal, ze to s 30kama uz cvicit nebudu, protoze loket trpi, tak jsem to preci jen zkusil. Bylo to zhruba to same jak minule, loket boli, ale kdyz najdu tu optimalni drahu pohybu, tak se to da vydrzet, ale i tak nic moc. U 17ek naopak uplne bez problemu.
kolo
60 minut (44,65km, 44,65km/h, 54 minut na max zatez)
-opet naprosto destruktivni jizda. U toho potreninkoveho kardia jsem mnohem vic zadychany nez kdyz delam kardio jako samostatnou treninkovou jednotku, ale zaroven je vykon lepsi, coz je asi hlavne tim, ze se rychleji dostanu do tempa, i kdyz tech prvnich 15 minut jsou hrozne a vzdy si rikam, jak na tu max zatez muzu jet pozdeji o cca 2km/h rychleji a drzet to. Okolo te 20. minuty uz vetsinou to tempo mam a uz je to jen o tom motat nohama na nechcipnout u toho
-jsem rad, ze jsem vcera dal volno, protoze se to podepsalo na kvalite treninku. Asi to preci jen budu drzet na frekvenci obden a pokud bych nahodou nekdy jel 2 dny po sobe, tak ten druhy trenink vzdy 15-20op a ten prvni vzdy tezsi vahy. Dalsi trenink by mel byt na rede ve stredu, ovsem to budu mimo, takze uvidime, jak se zitra budu po dnesku citit, pokud budu mit pocit, ze to nema cenu, tak budou 2 dny volna od cinek, coz mne neublizi. Dnes tedy vynikajci a opet krasne znicujici a nakopavajici trenink. Nejhorsi ale je, ze me ty treninky vzdy tak nakopnou, ze jsem naspeedovanej jeste mnoho hodin po nem a mam pak problem usnout.
-jinak po vcerejsi strevni ociste se citim naprosto bajecne, sice to doznivalo jeste dnes, ale je to opravdu uleva. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne po leden 23, 2012 7:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po leden 23, 2012 5:54 pm Předmět: |
|
|
Ještě si můžeš vyzkoušet diamantové kliky, oproti tomu jsou kliky na úzko nic. Na tu střevní očistu si kupuješ nějakej čaj? Jak dlouho to tak trvá, od doby co to začne, po konec? Případně jak to dávkuješ? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 23, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
Madball: To je ta druha ruka ne ta, kde jsem mel dojebany rameno. Tohle ale neni aktualni problem, to mam taknejak porad, jen ted je to trochu citelnejsi. Nemam v te ruce takovou silu stabilitu jako v druhe .
Kliky ok.
Wojtkingson: Jo neboj, vsak ja o nich vim, ale postupne. Minule jsem zacal s klikama s nohama nahore, dnes kliky na uzko, v nekterem z pristich treninku zase pridam neco noveho...
Na ocistu kupuji list senny, uvarim si 2 caje za den v mnozstvi zhruba 2x-3x tolik nez doporucujou, ale to je jedno, funguje to krasne. :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po leden 23, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
No a když si to v takovým množství uvaříš, jak rychlej je nástup a za jak dlouho to je už v klidu? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 23, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | No a když si to v takovým množství uvaříš, jak rychlej je nástup a za jak dlouho to je už v klidu? |
Nekdy varim jeden nekdy dva. Pokud na to neni clovek zvykly, samozrejme by se mel drzet doporuceneho davkovani. Nastup je vetsinou behem cca 5 hodin (podle toho kolik si ho uvarim a asi jak moc mam plna streva), nekdy i dele a klid po bouri je obvykle do 24 hodin, ke konci uz seres jen vodu
Delam to pravidelne vzdy 1x za 1-2 mesice, dle potreby. Ted jsem posledni dny opravdu hodne jedl, tak jsem se potreboval trochu procistit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: po leden 23, 2012 7:25 pm Předmět: |
|
|
Tak si říkám...upravit trochu pravopis, interpunkci, slovosled a nějaké takové věci...myslím, že by sis na psaní dramatických příběhů docela vydělal...já většinou svých cviků zhodnocuji jako "Hm..dřep, no" :D
Promiň za "OT"
nicméně jedna věc...než jsi začal pořádně cvičit kliky, připadaly ti lehké?:)
edit. když se tu bavíte o tom čaji, kde ho kupuješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 23, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
Jak to presne myslis s tim jestli mne pripadaly lehke nez jsem je zacal cvicit? Ja jsem kliky cvicival drive, jeste kdyz jsem tady na foru nemel log, celkem dost, byly dny, kdy jsem delal 1000 i vice denne, ale to uz je mnoho let :)
Caj kupuju v lekarne (list senny, sypany - LEROS) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po leden 23, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
Vždycky když si přečtu Draperovo zápis z posilovny, tak si pak připadam, jako že se v posilovně flákam. :)) Dobrá denní dávka motivace :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 24, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
24/1 TRENINK c. 10 (15+ reps, home gym)
kliky na uzko (I)
15,15,15,15,15
-vcera jsem je do treninku zaradil poprve a byly hodne tezke, dnes uz o neco lepsi. Lokty opet maximalne u tela a ruce o neco mene nez je sire ramen.Postupne zacnu pridavat nejaka ta opakovani.
kliky na siroko (II)
20,20,20,20,20
-gut. Ty kliky na zacateku treninku jsou celkem prijemna zahrivacka
trh s JR
20kg x 20,20,20,20,20,20,20,20,20,20 (kazda ruka, tzn. celkem 400op)
-kdo se ma rad, tak tohle doporucuji nezkouset  Kdyz jsem jsem se v poslednim 15+ op. treninku pri posledni serii hecl a dal to 20x, tak jsem si rikal, tohle uz delat nebudu, jenze to jsem netusil, ze si to hned v tom dalsim dam rovnou 10x a samozrejme 10 serii na kazdou ruku, cili celkem 20 serii a celkem 400 op. Puvodni plan byl 5-6 serii, zhruba od 3. serie jsem myslel, ze chcipnu, ale porad jsem jel, vahove tezke to ani tak nebylo, tam by snad byla i rezerva, spise je to pecka na udychani, i kdyz da se rict, ze jsem uz zvykly. Z planovanych 6 serii jsem se dostal na 8 a to uz by byl hrich nedat tam ty 2, at je to peknych 10. Blit se mne nechtelo, jen od 7. serie mne prislo, ze zacinam videt rozmazane, jak kdybych byl ozralej nebo zhulenej :)to ale asi jen trochu lital tlak :) Krasne to bralo brisaky a take jsem citil neco jako pumping kvadricpesu, hlavne toho neatrofovaneho :) Jedine, kde byla po vcerejsku trochu znat unava, bylo predlokti a nechutne se ke konci serie pumpovalo, ale nic co by me zastavilo. V pristim "lehke" treninku bud pridam vahu a nebo budu stale zvysovat pocet opakovani, coz take nemusi byt na skodu. Uvidime.
kliky s nohama nahore (III)
15,15,15,15,15
-kliky jsme jel dnes uplne ve stejnem schematu jako vcera, po tom pokusu o sebevrazdu u predchoziho cviku :) jsem cekal, ze to bude mnohem tezsi, ale slo to pekne, i kdyz tech 15op je tak akorat, protoze u cviku s vlastni vahou tela ta sila odchazi ku*evsky rychle. Stele ale velmi prijemny pumping koz.
mrtvy tah s JR
40kg/40kg x 15,15,15,15,15,15,15,15,15,15
-vcera me ty mrtvoly nebavily a byly strasne tezky. Dnes jsem si rikal, ze je ani davat nebudu a nebo kdyztak jen par serii, ovsem naprosto necekane to nebylo tak hrozne, jak jsem si myslel, ze to bude. Zajimave je, ze vezmu jen o 5kg lehci JR a hned davam v serich o 4 op. vice. Dnes jsem ale zkousel i trochu jinou techniku nez vcera, jednorucky jsem u vetsiny opakovani drzel vicemene pred telem jako by to byla velka cinka ne podel tela a tahal to na sebe. Tezke to sice bylo az az a tech 15 opakovani bylo tak akorat, ale pocitove to sedlo lepe nez vcera a hlavne vice jsem citil laty. Samozrejme na udychani to byl taky pekny zahul. edit: jelkoz jsem se ztratil v pocitani serii, tak je dost mozne, ze jich bylo az 12 :)
kliky s nohama nahore (IV)
15,15,15,15,15
-od 6. serie mrtvych tahu jsem je zacal prokladat kliky, takze to bylo prakticky v SS s MT, ale pisu to samostatne. Mozna ze priste s tim prokladanim MT timhle cvikem zacnu hned od prvni serie. Sice me kazda serie MT pekne odrovnala co se zadychani tyka, ale tohle celkem slo...
floor press s JR
22,5kg/22,5kg x 15,15,15,15,15,15
-zhruba od 12.-13. opakovani vzdy ultra heavy, posledni 1-2 opakovni u posl. dvou serii byly vzdy s polozenim nadlokti na zem do klidu a staretem od nuly (taky zajimavy zpusob provedeni cviku, mozna dobre na tricepsy??). Kazdopadne ty sady kliku se na tlakove sile uz trochu projevuji, ale jinak ok cvik
pritahy JR
32,5kg x 15,15,15,15,15,15,15,15 (kazda ruka)
-u toho FP jsem se po MT rochu zklidnil, protoze je to takova flakacka u ktere se nijak nezadycham a pokud to trva dele, tak nastava takovy celkovy utlum, coz nemam rad :), ovsem tady tahle 8mi respektive 16ti seriova "aerobka" po 15 opakovanich (celkem tedy 240op) me opet paradne privedla do varu. Masakr.
kliky na siroko (V)
20,20,20,20,20
-a posledni varka kliku (celkove dnes 425 jestli dobre pocitam), tentokrat zase klasicke a s rukama v pest. Kotniky u rukou uz mam totalne do krve zmasakrovany, takze jsem si pod ne dal mekke podlozky, coz sice ne moc, ale preci jen trochu pomohlo. A opet takhle verze se rukama v pest mne bere asi nejvic.
predpazovani s JR
10kg/10kg x 15,15,15,15,15 (na kazdou ruku)
-vcera jsem psal, ze tyhle me treninky maji vzdy 3 vrazedne casti - trhy, mrtvoly a kolo, ovsem ac to tak nevypada, tak tenhle cvik je v tesnem zavesu za nimi, protoze me doslova zabiji a pritom vypada tak nevinne :). Mozna je to tim, ze kazda serie ma prakticky 30 opakovani, ale kazdopadne hnus.
upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
10kg x 15,15,15,15,15 (2x)
-tohle jsem drive cvicival a celkem pekne to bere zadni delty. Predklonim se, trup skoro vodorovne s podlahou, jednou rukou se neceho idealne vysokeho chytnu v mem pripade rotopedu a druhou rukou upazuji.Ruce na stridacku bez prestavky, takze take docela kardio. O dost lepe tu bere levacka, protoze tady se projevuje ta ma nestabilni (nebo jak to nazvat) prava ruka, ale u tohoto cviku to bylo takhle vzdy i drive.
bicepsovy zdvih JR - kladivo
15kg/15kg x 15,15,15,15,15
-nejvic tady bylo citil unavene predlokti, takze trochu tezsi nez minule, rekl bych, ale bicaky napumpovany krasne.
extenze JR ve stoje
25kg x 15,15,15,15,15 + 17,5kg x 20,20,20,20,20
-s 25kama loket bolel o neco mene nez vcera s 30kama, ale ke konci serie vzdy bolel uz dost.
kolo
60 minut (44,50km, 44,50km/h, 54 minut na max zatez)
-prvnich 15 minut jsem byl vzhledem k dnesnimu charakteru treninku doslova aerobne v prdeli  a asi 3x jsem mel cerne myslenky na to, ze to zabalim, ale opet jsem si rekl, ze proste MUSIM a zacal jsem valit a pokud chytnu tempo, tak jsem schopnej ho za predpokladu maximalni koncentrace drzet, i kdyz jsem absolutne nestacil s dechem. Povinnost byla 44km, ve 20. minute jsem trochu ztracel oproti vcerejsku, takze jsem poradne slapl, abych mel v polovine 22km, coz by znamenalo, ze zbytek bude stacit drzet rychlost na 44km/h a nespadnout pod ni, coz je celkem realne. Ve 30. minute jsem mel 21,99km :) takze pohoda a hodne to pomuze psychicky. Samozrejme, ze pokud jsem citil, ze jsem schopnej jet vic, i presto ze jsem byl opravdu na pokraji infarktu :D , tak jsem jel vic, casto i nad 45km/h, takze 44km jsem mel v kapse a ted uz to bylo jen o tom, kolik do toho dam, abych dal nad 44. Nakonce po zaverecne naprosto vrazedne 5-10 minutovce a hlavne posledni minute krasnych 44,5km. Jinak jak jsem psal uz nedavno, v potreninkovem kardiu se mne uplne jinak dycha a jsem mnohem vice zadychany nez kdyz delam kardio samostatne.
-dnes trenink byt nemel vzhledem k tomu, ze jsem mel zitra neco mit, coz nakonec padlo, jak jsem se behem treninku dozvedel, ale uz jsem zacal a slo to krasne, tak nemelo smysl prestavat. Dnes tedy vzhledem k tomu, ze to byl 2 trenink po sobe vse lehce (lehce ve smyslu lehcich vah) cili 15+ opakovani. Sedlo to naprosto uzasne, nevetsi masakry bezkonkurencne kolo, pak trhy a mrtve tahy. Opravdu vyborny trenink  ¨
-Nechci to zakriknout, ale mam ted celkem dost energie do cviceni, coz z casti pripisuji tomu, ze uz asi 2-3. tydny jim kazdy den hodne ovoce, ktere jsem drive nejedl vubec (aktualne denne minimalne 3 banany, 2 velka jablka, 2 velke hrusky, nekolik mandarinek) a i drive, kdyz jsem ho takto jedl, jsem citil celkove vice energie. K tomu jsem zvysil i prijem vlocek, coz me take vzdy pekne nabiji. Hlavne at to nejde do tukov :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne út leden 24, 2012 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 24, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
Baví tě to takhle cvičit každý den stejně? Říkám si, kolik je různých variací například cviků s jednoručkami na ramena a trapézy. To samé biceps a triceps, moře variací. Mě by tohle unudilo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 24, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Baví tě to takhle cvičit každý den stejně? Říkám si, kolik je různých variací například cviků s jednoručkami na ramena a trapézy. To samé biceps a triceps, moře variací. Mě by tohle unudilo. |
Zatim je to teprve 10. trenink, tak ano bavi.
edit: brzy uz ale asi budu mit velkou osou a mozna i lavku, i kdyz nevim, kam to dam , tak bude zase zmena. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 24, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
To je dobře pro tebe :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út leden 24, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
kdysi sem udelal svuj pr na pocet trhu s 20kg kettlebellem 50+50 opakovani na jeden zatah (nejdriv 50 leva, pak hned prava), tak to muzes nekdy zkusit taky, pamatuju ze to bylo strasne prijemny _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|