|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st leden 25, 2012 5:08 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Roin napsal: |
v pondělí jdu do diety a vytáhnu to a pak udělám nějaký porovnávačky |
tady se clovek fakt pobavi.... |
Co te prosimte v tomto pripade konkretne pobavilo? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st leden 25, 2012 5:14 pm Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | | ok no dneska vemu do fitka foťák a zkusím něco vyfotit hlavně s lepším světlem.. |
spíš se nech vyfotit... z tohodle se nepozná nic
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st leden 25, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | petr616 napsal: | | Roin napsal: |
v pondělí jdu do diety a vytáhnu to a pak udělám nějaký porovnávačky |
tady se clovek fakt pobavi.... |
Co te prosimte v tomto pripade konkretne pobavilo? |
Ty reagujes na vsechno, bud ze se ukajis nad poctem tvym prispevku na foru (hnedka po tom co si prepocitas kolik radku ma tvuj log z posledniho treninku) a nebo se proste musis srat do vseho, coz ale mam temer nulovy prinos, a nebo se tak nudis ze te tohle snad i skutecne bavi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 25, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
Ne Petriku :) ani jedno, ani druhe ani treti, ale opravdu me zajima, co ti na tom prislo tak smesneho. Uz je totiz trochu trapne, jak tu mas neustale narazky na tohle forum a pritom sem porad lezes. Kdyz se ti tu nelibi a je to pod tvoji uroven, tak tahni jinam. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st leden 25, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ne Petriku :) ani jedno, ani druhe ani treti, ale opravdu me zajima, co ti na tom prislo tak smesneho. |
Prosimte Jakoubku, bez se podivat do zrcadla jestli uz mas bicaky jak Martin Maxa, pak se bez zchladit necim studenym a potom me rekni, ze ti prijde normalni po 4 mesicich cviceni delat dietu, ja se pobavim jeste vic a muzeme to v klidu ukoncit a muzes se jit vylejvat do jinyhi topicku kde na tebe urcite uz touzebne cekaji, ok ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 25, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
Do cvičení jako takového by se prý měl člověk pouštět s cca 10% tuku. Takže tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: st leden 25, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Do cvičení jako takového by se prý měl člověk pouštět s cca 10% tuku. Takže tak. |
ted nevim jestli si to myslel ironicky nebo vazne :D _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 25, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
Vážně. Sice já jsem začal jako tlustoprd a pořád to tak mam :D ale přijde mi zdravější se nejdřív zbavit přebytečného tuku a pak až nabírat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: st leden 25, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
je to dobra uvaha a kdyz ma clovek 10% tuku, tak muze rovnou kvalitne nabirat, ale na druhou stranu, kdyz je clovek tlustej a zacne cvicit, tak na sebe nabali svaly i pres dietu a ty svalu mu budou pomahat spalovat, takze se to urcite vyplati zacinat cvicit i kdyz je tlustej :D _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: st leden 25, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
Poradilo mě už více lidí nejdřív schodit tuk aby sval vylezl a chytil svoje tvary a nebylo tak toho tuku tolik a až potom nabírat takže proto tu dietu ..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st leden 25, 2012 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Vážně. Sice já jsem začal jako tlustoprd a pořád to tak mam :D ale přijde mi zdravější se nejdřív zbavit přebytečného tuku a pak až nabírat. |
Dělal jsem tréning lidem, co měly tak 20% tuku. Krásný na tom je, že jak jsou to slabí spekouni, tak se z nich docela lehce (při dobré stravě a intenzivních tréningu) stanou nešpekatí siláci. Jinými slovy řečeno... začátečník dokáže ztrácet tuk a nabírat svaly fakt jednoduše, když dělá věci správně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: st leden 25, 2012 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | | Poradilo mě už více lidí nejdřív schodit tuk aby sval vylezl a chytil svoje tvary a nebylo tak toho tuku tolik a až potom nabírat takže proto tu dietu .. |
jako zacatecnikovi ti bude stacit vyradit monosacharidy a trochu kontrolovat prijem zivin a zmenu budou rychle videt.. urcite bych se nepoustel do niceho drastickyho..az budes mit komplet jidelnicek, tak ho postni na forum,at ti ho nekdo zkusenejsi schvali .. ( a nezapominej na tuky.. olivovej olej, orechy .. :) ) _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: st leden 25, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
No jídelníček a všechno mi udělal Zdeněk Razič mám to podle něj a říkal ať to tak dodržuju zatima pak sme se schodli naté dietě abych schodil ten přebytečnej tuk a až potom se dal do nabírání
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: st leden 25, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | | No jídelníček a všechno mi udělal Zdeněk Razič mám to podle něj a říkal ať to tak dodržuju zatima pak sme se schodli naté dietě abych schodil ten přebytečnej tuk a až potom se dal do nabírání |
mit takovejhle dohled je parada.. to ani na forum nepostuj .. :) _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: st leden 25, 2012 7:45 pm Předmět: |
|
|
kdyz uz sem tak prispivam, tak sem hodim taky svoji tragedii :D
foceno nekdy pred mesicem.. 187/92 .. ted uz mam 187/88 .. nejde mi o objem, chci spis vypadat hezky a drzet 187/87, aby moje zivotni spotreba nebyla tak vysoka :D
foto ted skoro aktualni a foto nez sem zacinal cvicit
rovnou vas poprosim o tvrdou kritiku, budu rad, kdyz mi poradite na cem hodne zamakat a tak,aby to telo bylo vyvazeny _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|