No mírně pod paralel. Když je to cvik na kvadricepsy a ty se moc od paralelu dolu nezapojujou.. Nevim, třeba mělu kraviny.
jo meleš heh, ale ok, hlavne je to komplexný cvik, nemyslím, že guruho cieľ je zrovna kulturistika a úplná izolácia danej partie...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Drviva vacsina ludi nema flexibilitu na to, aby sla hlbsie nez kusok pod paralel
aha, ATG a pritom kusok pod paralel:
a pritom je to weightlifter ^^
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Naposledy upravil Rachela dne čt leden 26, 2012 8:48 pm, celkově upraveno 1 krát
A to je právě ten strašnej omyl, ve kterym žije spousta lidí. dřep není cvik na kvadricepsy, je to komplexní cvik kde má pracovat synchronizovaně spousta svalových skupin. pokud chceš cvik na kvadricepsy, dej si třeba předkopávánní :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Turakam: =) tak ani nezačínej, protože když to je na bicáku, tak to brutálně ztěžkne :D
Wojtkingson: rovnováhu u tohodle cviku imho nepotřebuju - jen jde o to držet rovná záda. Používám cross grip, česky teda asi křížovej.
Moocha: Protože ass-to-grass zvládnu udělat + protože to k front squatům podle mě patří. Beru to jako cvik na přední stehna, ale hlavně jako cvik pro střed těla, kterej u něj cítím skvěle.
ATG (i kdyz ono to samozrejme neni uplne atg, je to proste pod paralel) at uz u celniho nebo klasickeho drepu ma take tu vyhodu, ze si v dolni fazi cviku pomuzes mirnym odrazem, kdezto kdybys koncil tesne pod paraleli, bylo by to tezsi. Alespon co si pomatuji z drivejska, kdy jsem drepoval, tak se mne tak drepovalo lepe prave kvuli tomu odrazu.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Vzpěračskej jsi nezkoušel? Já jsem dřív měl takový pokusy s předním dřepem a ten úchop se skříženýma rukama mi absolutně nevyhovoval, s tím vzpěračským to začínám jet teď a je to lepší, ta činka se z těch ramen nehne
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Vzpěračskej jsi nezkoušel? Já jsem dřív měl takový pokusy s předním dřepem a ten úchop se skříženýma rukama mi absolutně nevyhovoval, s tím vzpěračským to začínám jet teď a je to lepší, ta činka se z těch ramen nehne
Je to pravda, taky jsem jel zkřížený, ale byl na prd, teď si pořádně protáhnu zápěstí a předloktí a jedu vzpěračský, je o 100% lepší ... pro mě.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
BTW: S 260kg na zádech bych taky šel bez problému pod paralel
No, ono to není tak jednoduchý, jak to vypadá
možno keď si narvaný v dákej gume dresovej, ale inak, letíš dole ako kameň:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
chcel by som kazdopadne vidiet ako sa robia celne drepy s cinkou na bicaku
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
tiež rozmýšlam, či to nebola nejaká variácia zerchera alebo čo hehe
"Conor Bless"
tak, že se ti osa překulí přes deltu a zůstane mezi deltou a boční stranou bicepsu .... moc rád bych cvičil tím vzperačským, ale jsem tak zkrácenej + mám tak zničený zápěstí, že to prostě technicky nedokážu provést
O zada se nebojis? Vis sam, jak je u tohohle cviku mas nebo alespon jak jsi je mival jeste nedavno s mnohem nizsi vahou. Z tech 130-140kg me boli za tebe jen si to predstavim I kdyz ty si je asi pochvalis :) Ale treba ses zlepsil, co ja vim.... Priste si takove vykony nech natocit.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
tak, že se ti osa překulí přes deltu a zůstane mezi deltou a boční stranou bicepsu .... moc rád bych cvičil tím vzperačským, ale jsem tak zkrácenej + mám tak zničený zápěstí, že to prostě technicky nedokážu provést
takze nim nevicis? to sa deje pri klasickom kultickom uchopu? tak to potom uz vobec nechapem ako sa to da
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru