|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt leden 26, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Cau. Budes se ucastnit tedka kvalifikace na CF games? |
Jasně že ANO. Těším se na to jako malej smrad .-)
Z našeho Crossu budeme nejméně čtyři.
Jdeš do toho taky? _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 6:51 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Jojo jdu. Budete soutezit jako telocvicna a nebo kazdej sam za sebe a budete tocit videa? |
předběžně jsme domluvení přímo v CrossFitu Ústí nad Orlicí (3. licence v ČR), že to pojedeme společně ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 9:55 am Předmět: |
|
|
Tak to zavidim. Ja bohuzel asi budu muset tocit videa
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: pá leden 27, 2012 7:27 pm Předmět: 27/1/2012 |
|
|
Dnes byla chuť, šel jsem 2x .-)
předpolední:
5x press (tlak ve stoji zpředu nad hlavu)
5x push press ( - " - , ale + "odpich z kolen")
5x thruster ("čelní dřep s výtlakem nad hlavu")
10x čelní dřep
5 kol vše s 52kg činkou
čas 11:22min
večerní:
power clean (přemístění činky ze země na ramena vpředu)
Nový os. rekord 107,5kg :-)
Vhledem k tomu, že jsem to jel asi po páté, tak dělám osobák skoro vždy .-)
+ 5kol 10x angličák / 20x sedleh čas 5:51min _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 4:39 pm Předmět: 29.1.2012 |
|
|
"Jackie"
1000m veslo
50x Thruster (22kg)
30x shyb
čas 7:32 _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st únor 01, 2012 11:43 am Předmět: 30/1/2012 |
|
|
Tento týden plánuji "odpočinkový", takže trochu méně maximální dřiny a více techniky. Dost mě dostaly nadhozy (jestli je to správný výraz pro clean) a trhy (snatch). A je třeba se tomu hodně, hodně věnovat ...
Takže při pondělku pouze Trhy do stoje i dřepu, žádná těžká váha, stejně bych to nedal .-)
nevím kolik sérií, ale pocit nijak extrémně pozitivní. Nebylo to ono. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st únor 01, 2012 11:45 am Předmět: 1/2/2012 |
|
|
21-15-9
102kg mrtvý tah
"plný" výskok na bednu 61cm (plný = postavit se nahoře)
čas 3:37min
pak trocha techniky nadhozu s 52kg
závěr ..... 1000x double under, čas 21:08min _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 11:32 am Předmět: 2/2/2012 |
|
|
20min AMRAP
40x Swing 24kg
30x klik (hrudník na zem + zvednout dlaně)
20x Thruster 52kg
10x Špičky na hrazdu
3 kola přesně
Thruster byl asi "nejbolavější", špičkám stále nemůžu přijít na chuť ... _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: so únor 04, 2012 9:06 am Předmět: 4/2/2012 |
|
|
3 kola
10x 125kg Mrtvý tah
50x doubleunder
3:27min _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: st únor 08, 2012 12:42 pm Předmět: 8/2/2012 |
|
|
Po třech dnech boje s nastydnutím, jsem se vrátil k tréninku, ne že bych mohl extra dýchat ... Tak jsem si dal lehký trénink, od každého něco:
4 kola 5x shyb + 10x klik + 15x sedleh + 20x dřep
3x 10 čelní dřep 52kg
15x clean 62kg
3x 8 OHS 52kg
15x trh 52kg
3 kola 10x shyb + 15x 24kg swing + 20x dvojšvih .-) _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: po únor 13, 2012 12:17 pm Předmět: 13/2/2012 |
|
|
Konečně trénink po "chřipečce", která zvítězila po posledním lehkém tréninku (takže úplné volno čt-ne)
24kg kettlebell
swing levou 30s, pravou 30s,
snatch levou 30s, pravou 30s,
get up 5x levá, 5x pravá
2 min pauza
5kol _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út únor 14, 2012 12:48 pm Předmět: 14/2/2012 |
|
|
čelní dřep
3-3-3-3-3
102 - 112 - 122 - 127 (ne) - 127kg
pak technika: špičky-hrazda _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: út únor 14, 2012 9:34 pm Předmět: 14/2/2012 |
|
|
Druhá fáze - vyprovokovaný trénink kamarádem Davidem, vymyslel to on ...
30-20-10-10-20-30 kettlebell 24kg
swing (nad hlavu)
thruster levá ruka (dřep s výtlakem kettlu nad hlavu)
swing (nad hlavu)
thruster pravá ruka
čas 30:43min _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 12:17 pm Předmět: 16/2/2012 |
|
|
10 kol na čas
10x špičky na hrazdu (toes to bar)
10x push press (výtlak nad hlavu, z kolen) 52kg / 42kg/ ... (holky 28kg/ ...)
10x shyb
10x angličák
čas 34:15min _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|