|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 11:50 pm Předmět: |
|
|
| Andropov napsal: | @Octopuss Kde jsi na tom byl? A těch deset táců, to tě stálo komplet obě kozy? Taky o tom uvažuji, mám podobný problém. Nechceš ten průběh rezepsat? Jaký vyšetření, kde, atd. Dík za odpověď. |
Byl jsem tam co jsem doporučoval o pár příspěvků výš.
Deset táců se vším všudy, včetně před dvěma týdnama opravy.
Na vyšetření jsem žádným nebyl (možná kdyby mi bylo pod 20 a ještě ve vývinu, někam by mě poslala), akorát ten sajrajt pak poslala na histologii.
Průběh je celkem jednoduchej, člověk přijde, chvíli mu mrazej hrudník, pak ho hodí na stůl, napíchaj do něj umrtvení (což se obvykle ještě v průběhu operace přidává), vykuchaj, zašijou, zalepěj, zadělají ho do takový zkur... stahovací vesty (myslím kvůli otoku), a za cca deset dní na vyndání stehů. Pak ještě asi jedna nebo dvě kontroly.
Sám za sebe můžu říct, že nejhnusnější bylo, když ve mně rejdila nástrojema a postupně se dostala k míň umrtveným částem. To je zlo. No a pak když to místo (už nevychlazený samozřejmě) doumrtvuje. To je k pochcání. Ale vydržet se to dá. Celkově nejdivnější pocit byl, jak jsem cítil řezání a stříhání v hloubi hrudníku. Jo a pak asi zastavování krvácení, asi. Člověk slyší prskání a pak jen cejtí smrad pálenýho masa. Slabší povahy by asi měly trochu problém Doktorka jen řekla "to je v pohodě, to jen smrdí člověčina"
Vyfasoval jsem recept na prášky na bolest a na spaní (Stilnox+Novalgin), ale můžu říct, že mě nebolelo skoro nic a naopak jsem ty drogy upotřebil po vytržení obou horních osmiček
Zima je na tenhle zákrok ideální, protože se míň potíte - není to ale zase TAK obrovskej rozdíl, protože už po takových třech čtyřech dnech se z toho svědění stejně poserete :P Nevím jak to dělají jinde, ale mně přes celej hrudník frkli dva pruhy takový široký obvazonáplasti, a jakkoli se poškrábat bylo nemožný. V červnu/čevenci v horkým baráku to bylo fakt libový a skoro jsem uvažoval, že bych dočasně zase začal chlastat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 10:11 am Předmět: |
|
|
Nějak se mi v poště množí dotazy a už mě nebaví furt odpovídat :P
Není to žádná operace páteře, tak nevymýšlejte a nekombinujte. Je to stejný jako nákup kanape. Prohlídnete si jich několik než koupíte. Stejně si vyberete doktora. Když se vám nebude zdát, zeptáte se jinde.
Placením ze svýho (seru na pojišťovnu) se nutně endokrinologovi a kolečku po jiných doktorech nemusíte vyhnout, ale pokud vám už není 15, 20, nebo já nevím co, zjevně to není nutná podmínka - viz můj případ.
Obvykle jsou na plastikách docela ochotní a vstřícní, protože v tomhle oboru lítají prachy jako kráva, takže si myslím, že není důvod se bát nebo stydět jako u průměrnýho zpruzelýho obvoďáka.
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
ve státní nemocnici je šance že to budeš mít zadarmo... ale je šance že to zmrví. např. vazy v kolenu mi ve státní udělali parádně, ale žíly o ničem, musel jsem jít znovu do soukromé kliniky. gynekomastii mi dělali v klinice RIVA v Brně - spokojenost.
|
|
| nahoru |
|
 |
peshi
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:28 am Předmět: |
|
|
Prostě kuchla ještě trochu, furt tam něco bylo (což byl původně účel, protože prý pokud se vybere všechno, je možný, že to bude vypadat "vpadle", což esteticky taky není žádná výhra).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:54 am Předmět: |
|
|
| smoke napsal: | | . gynekomastii mi dělali v klinice RIVA v Brně - spokojenost. |
S RIVOU mam spatne zkusenosti (nejedna se o gyno) a stejne tak 2 lide v mem okoli, co tam byli na nejakem zakroku, obrovska nespokojenost. Ale treba je to jen 3x nahoda :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | vapada to spis ze 1x nahoda |
jojo asi se doktor zrovna dobre vyspal, kdyz ti ty kozy kuchal :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po červen 18, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | Taky mam gyno asi od 13 a nejak to neresim u doktora jsem byl a v poho :) myslim, ze se to i pomalu zlepsuje. Jen doufam, ze to neni zpusobeno nejakymi zenskymi hormony a nesnizuje mi to rust svalu o 0,24212 |
Většinou to zmizí, někomu bohužel ne a musím to pak řešit chirurgicky.
Je to z velký části způsobeno větším množstvím estrogenu v těle, někdy ji můžou způsobit i užívání léků, hormonů nebo anabolik.
Ale neboj, každý chlap má v sobě i ženské hormony . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: po červen 18, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
může to prohlubovat konzumace sojoveho masa 3x tydne? obsahuje totiz trochu estrogenu
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po červen 18, 2012 10:35 pm Předmět: |
|
|
taky to začnu řešit, pač jak už tu někdo psal. Je to strašný, vybírat trička s nápisem přes hruď, kde se to schová a omezovat se v tom, co by rád člověk nosil. Mám jí asi dědičnou nebo nevím, nic nesypu, ale když si vemu tričko, nátělník tak je to prostě vydět a strašně mě to sere a hlavně je to i vidět a to celkem dost.
Nemá někdo nějakej tip v Praze?
Budu tu psát co zjistím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út červen 19, 2012 6:39 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: |
Většinou to zmizí, někomu bohužel ne a musím to pak řešit chirurgicky.
Je to z velký části způsobeno větším množstvím estrogenu v těle, někdy ji můžou způsobit i užívání léků, hormonů nebo anabolik.
Ale neboj, každý chlap má v sobě i ženské hormony . |
JJ to jsou ty mrchy co me rozbreci pokazde kdyz čumim na zelenou mili
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: út červen 19, 2012 8:13 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | To je takovej problém si přečíst všechny stránky týhle diskuze???? |
Já si je přečetl, tak si nech ty smajly... myslel jsem tip, jako něco nového, teď a né 2 - 3 roky staré. Neco aktuálního... jinak je tady toho dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|