|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
koubic
|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | frode napsal: | No ja jen, ze si v tech svych postech trochu odporujes. Pises, ze ti to psala dneska a predtim jsi psal, ze jsi zacal smrdlat vedle az potom, co jsi se dozvedel, co se delo v Recku. Zrejme to nebyl dobrej vyber (ani z jedny strany).
Tak ci tak, zenska je i tvoje mama |
Ne, začal jsem si šmrdlat po těch fotkách co přišly ... pak me zprcala za to, že jsem se tu líbal (což na mě prasklo), tak mi bylo líto, že jsem se asi unáhlil a udělal jsem chybu, začal ji kupovat drahý dárky a tak :D ... a dneska jsem se dozvěděl, že ona tam žila stejně jak já tady |
ja myslim ze by s tebou nejaka baba mela poradne vyjebat aby ses probral
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:23 pm Předmět: |
|
|
Koubic, to je jen taková silácká póza náctiletejch. On když pak člověk dostane rozum a zjistí o čem vztah dvou lidí je, tak se jak šáša chovat přestane, jen to chvíli trvá. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:53 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Byl jsem dnes v Kauflandu. Koupil jsem si tam 6 sáčků ovesných vloček. Jeden sáček 500g. Zdálo se mi, že jsou ty sáčky nějaké prázdnější. No doma jsem každý sáček zvážil na kuchyňské váze a minimálně jsem navážil 450g a maximálně 480g a to jsem vážil i ze sáčkem. Vyhrabal jsem doma ještě dva sáčky, které jsem koupil před týdnem a oba dva měli 516g i ze sáčkem. To mě teda celkem vytočilo. Nejraději bych tam zítra zajel a hodil jim to na hlavu. |
Já jsem nakoupil eidam cihlu, na ní bylo napsáno 220g cca a váha doma navážila nějakejch 190... Jako je možnost, že domácí váha váží blbě, ale o tolik asi těžko _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so leden 28, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Celý dva roky jsem ji nepodvedl ... pak odjela do řecka na 4 měsíce, říkám, ji, dáme si pauzu, nemá to cenu, beztak se podvedeme... ona, že možná tak já ji, ona že ne... pak mi v červenci přijdou fotky z mobilu z nějaký party jak se tam oblizuje s nějakým borcem a jak mu sahá do kalhot... tak se na mě nezlob, ale to už byl pro mě důvod, že mám taky volno :)) |
ono uz jen to, ze po 2 letem vztahu si reknete cituji "nema to cenu, beztak se podvedeme..." je docela vypovidajici, ale co... jaky si to udelas, takovy to mas ja osobne mam 3lety vztah a predevicirem sem byl vybirat diamantik ale to by patrilo presne naopak do "co vas potesilo..."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so leden 28, 2012 11:06 pm Předmět: |
|
|
Jestli ses nato dival "nema to cenu, stejne se podvedeme" tak jste se meli rozejit a byl by klid. Proste ja verim v to ze kdyz jsi ve vztahu a neni tam duvera, tak uz je ten vztah nahovno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so leden 28, 2012 11:17 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Grimley napsal: | | Celý dva roky jsem ji nepodvedl ... pak odjela do řecka na 4 měsíce, říkám, ji, dáme si pauzu, nemá to cenu, beztak se podvedeme... ona, že možná tak já ji, ona že ne... pak mi v červenci přijdou fotky z mobilu z nějaký party jak se tam oblizuje s nějakým borcem a jak mu sahá do kalhot... tak se na mě nezlob, ale to už byl pro mě důvod, že mám taky volno :)) |
ono uz jen to, ze po 2 letem vztahu si reknete cituji "nema to cenu, beztak se podvedeme..." je docela vypovidajici, ale co... jaky si to udelas, takovy to mas ja osobne mam 3lety vztah a predevicirem sem byl vybirat diamantik ale to by patrilo presne naopak do "co vas potesilo..." |
Něco bych ti k tomu napsal ale nebudu svině... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so leden 28, 2012 11:44 pm Předmět: |
|
|
kdyz ji das uz na vyroci diamant, tak by me zajimalo co dostane jako zasnubak? :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne leden 29, 2012 8:42 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Jako je možnost, že domácí váha váží blbě, ale o tolik asi těžko |
Tak blbě určitě neváží. Mám doma 2 kalibrační závaží. jedno 100g a druhé 50g a ukazuje to přesně.[/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:55 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | citace: | | Jako je možnost, že domácí váha váží blbě, ale o tolik asi těžko |
Tak blbě určitě neváží. Mám doma 2 kalibrační závaží. jedno 100g a druhé 50g a ukazuje to přesně. |
Me zase tuhle prekvapila kureci sunka active, ktera ma vazit 350g a vazila 417g :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|