Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za rady, píšu si, zamakam na tom.

A na článek se těším :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:1.2.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: neznámá

Dřep důkladná rozcvička do 100kg, 3x1, 1x2 [110kg], 0x [115]
Mrtvý tah 5x5 [100kg]
Přemístění + výrazový tlak 8x2 [40kg]

=====================

Břicho (šikmé) - 10x12 (2 cviky)
Zdvihy JC (4s)
Upažování s JC (4s)

Dřep - 110kg je je 90% mého maxima. 115 fail mě zklamal, ale co už
Mrtvý tah - pauzy minutové, šlo to svižně, ale mam od osy odrbané holeně
Přemístění - jel jsem stylem 2x přemístění + 2x tlak, příště dám 45kg a budu se soustředit na práci středu těla
Břicho au, zdvihy radost, upažování neradost a zapomněl jsem dneska na zapaožvání..
Na dřep jsem si vzal boty, dal jsem nohy dál od sebe a soustředil se na to, aby kolena šla za špičkama, jak radil CIZO
Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:3.2.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg

Čelní dřep trénink techniky 8x5 [60kg]
Benchpress 5x5 [65kg]
Shyby 3x [BW, 5kg, 10kg, 15kg] 5x[20kg] 3x[15kg, 10kg, 5kg, BW]
(L-shyby 5x5)
=====================

Břicho L-shyby 5x5, crunches 5x12
Tricepsové extenze s JC zahlavou obouruč (4s)
Tlaky s JC na ramena

Čelní dřep - technika se lepší
Bench - Vyzkoušel jsem novou věc - zastavit osu pár cm nad hrudí. A nečekal jsem takový rozdíl. Dokonce jsem u toho cítil i prsa místo ramen.
Shyby - už hoooodně dlouho jsem neshyboval se závažím. Myslím, že bych zase mohl natrénovat na nějakou vyšší váhu.
Tlaky se nepovedly, zase mám unavená ramena. Ale to už jsem vyřešil do budoucna :)

A video mám, nahrávala spolufitnesačka, dříve v logu zmíněná jako Dřepující slečna :D bylo to starým mobilem, záznam je v šílené kvalitě a ještě bez zvuku, ale snad postačí

Snažil jsem se jet v plném rozsahu pohybu a ve správném tempu.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shyby sou tvoje silná stránka =) moc pěkný
Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až dám, jako ty, těch svých vysněných 10x10 s minutovýma pauzama, tak si budu pískat :)
Reiben

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hodně pěkný, asi ti začnu přezdívat Mr. Shyb
Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cool přezdívka se vždycky hodí
lukinobr

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono taky kdyby to byli shyby se širokým úchopem ,tak je to hned o něčem jiném.Tomuhle se říká shyby s úzkým úchopem.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, tomuhle se říká shyby se středním úchopem.

A je jasné, že se širokým úchopem, nebo třeba nadhmatem, bych to takhle lehce nezvládal :)
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:6.2.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg

Dřep 5x5 [80kg]
Mrtvý tah 5x5 [100kg]
Přemístění + tlak trénink techniky
=====================

Biceps 2 série (arnoldova 21)

Poslední dobou mě bolí kolena, tak jsem ubral na dřepu, že si ke své aktuální dřepovací váze zase pomalu dojdu, ale nepomáhá to.
Mrtvý tah svižně a konečně jsem se naučil techniku
Přemístění + tlak ... tam ta tehnika stojí za ho* ale makam na tom
Biceps - neskutečně vyřízenej.. ale to mam takhle po každým tréninku tohodle rázu, že mi pak stačí sáhnout na činku a biceps totálně roztřískanej, nevim čim to je. Každopádně ho ještě dneska krásně cejtim.
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Špekoměr
Trochu změny:
17.1. ----- 7.2.
Hmotnost: 75,2kg ----- 76,1kg
Výška: 178cm ----- 179cm ( pořád nechápu, jaktože se mi měření od měření mění výška )
Index tuku: 16,1% ----- 15,5%
Hmotnost tuku: 12,1kg ----- 11,7kg
Čistá hmotnost: 63,1kg ----- 64,4kg (asi to bude tim, že jsem byl přežranej těma hamburgrama :D)

Takže stále hubnu. Jídelníčku se jídelníček říkat nedá (tedy co se času týče), protože mam školu práci fitko a někdy prostě musim večeřet i o půl desátý, ale každý jídlo, co do mě jde je zdravý, obsahuje jak živočišné bílkoviny, tak komplexní sacharidy a tomu asi i vděčím za pozitivní změny na váze.
Moocha

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Datum:8.2.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg

Čelní dřep 5x5 [70kg]
Benchpress 5x5 [70kg]
Shyby 15,9,6,6,6
=====================

Břicho 7 sérií boxerský styl
Biceps 2 série (nějaká boxerská tentononcka :D)
Triceps bradla 5 sérií

Bench radost, cejtim i rezervu. Konečně mi to neničí ramena, když zastavuju osu 5-10 cm nad hrudí
Shyby - jel jsem maximum, 2 minuty pauzu další maximum etc. to první maxko mě zřídilo, na další série už nebyla síla.
Břicho - nové cviky, au
Biceps - paráda
Triceps bradla - rameno v loji to mě po tom úspěšném benchi naštvalo
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Bench radost, cejtim i rezervu. Konečně mi to neničí ramena, když zastavuju osu 5-10 cm nad hrudí

Ty mas nejake zraneni ramene nebo to delas jen proto, ze u BP citis vice ramena nez prsa? Podle je kravina ucit se tuhle techniku zastavovat cinku 10 cm nad hrudnikem, spis bych vice dbal na set up (spravna poloha ramen, uchop, lopatky k sobe atd...)
Moocha

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl odjakživa problém s rameny. Při benchi je to přesně tak, jak píšeš. Že necítím prsa, ale ramena. Když třeba jedu na víc opakování, tak prsa v pohodě a ramena prostě únavou nezvládají. Né, že bych cítil jak je posiluju, ony prostě slábnou. Nevím jestli se mi to podařilo vysvětlit.. Ta slabost může dojít až do takového stavu, kdy od sebe neodtlačím ani prázdnou osu. Při obstojné technice, nutno dodat.
A druhý problém je, že je nedokážu obalit masem. Prostě to nejde. Ať se na ně soustředím a peru do nich, co se dá, nebo je nechávám být a jedu je okrajově (což se mi osvědčilo u bic-tric), nic nezabírá. Kdyby třeba byl nějaký trénink zaměřený na rozvoj ramen, tak po něm hned skočím, protože ze svalů jako takových mi imponují nejvíc. Se slabými rameny namakaný člověk vypadá prostě směšně.
Asi jsi tak rozsáhlou odpověď nečekal, ale už to muselo ven :D

EDIT: S těma 10 cm jsem to fakt přehnal, je to spíš k těm pěti, čtyřem cm
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus bench press s VC hlavou dolů... soustřeď se na to, aby si pouštěl osu na spodek prsou (spodek hrudní kosti - pouštíš to tam i u normal benche? jestli to pouštíš na krk, pak by to vysvětlovalo ty ramena)....

edit:
nebo pořídit bandy a jezdit bench press jen s bandama, to taky neutralizuje zátěž na ramena

Naposledy upravil guruhonza dne st únor 08, 2012 8:01 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: