Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2012 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolik toho tak bylo na gramáž?
Ta workout dieta má jako hlavní jíst málo ráno, něco malého na oběd a pořádně se narvat večer?
Jinak mi trochu ukápla slina, když jsem to jídlo viděl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
magion

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jak je to u warior, ale principy dennich prerusovanych pustu jsou nejist dejme tomu 16 hodin a 8 hodin jist... ale ten pust musi byt opravdu pust, jak se pijou sladky vody a ji ovoce, tak to neni pust, ale neprime hladoveni ! a nevyplyvaj ztoho ty pozitivni vysledky na zdravi... jako je spalovani tuku, zvyseni inzulinove citlivosti, zvysene vyplavovani rustoveho hormonu a vetsi bdelost behem pustu..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jsem zvědavej, co z tebe bude :D Pro mě je i CKD sympatičtější, než tohle :D

edit:
Moje blbost, sorry. Neměl jsem psá CKD. Myslel jsem stravu tuky+bílkoviny (+ občas nacukrování). Jinak já chápu warrior's diet, četl jsem toho o ní docela dost. Nikomu jí neberu, věřím v to, že může fungovat, jen prostě není pro mě (díky tomu, jak vypadají ty porce v průběhu dne)

Naposledy upravil guruhonza dne st únor 01, 2012 8:07 am, celkově upraveno 1 krát
magion

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to neni ani tak dieta jako styl stravovani (najist se az po lovu, resp. po treninku), kterym se stravovali v davnych dobach, nez lidi zleniveli a zveprovateli, vybudoval se zraci prumysl s prebytkem jidla a zvykli si na jistej komfort 3-6x denne jidlo az pod nos... toto stravovani ma vyznamny vliv na zdravi narozdil od CKD... a opravdu na tom nemusis jen hubnout, da se na tom i pribirat pekna cista svalovina :)
Oddo

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
nevim jak je to u warior, ale principy dennich prerusovanych pustu jsou nejist dejme tomu 16 hodin a 8 hodin jist... ale ten pust musi byt opravdu pust, jak se pijou sladky vody a ji ovoce, tak to neni pust, ale neprime hladoveni ! a nevyplyvaj ztoho ty pozitivni vysledky na zdravi... jako je spalovani tuku, zvyseni inzulinove citlivosti, zvysene vyplavovani rustoveho hormonu a vetsi bdelost behem pustu..

Ono půst/přerušovaný půst je princip leangains diety, Warrior's diet je založená na 20ti hodinové undereating a 4 hodinové overeating fázi, ale v podstatě to funguje podobně, a ty pozitivní účinky, o kterých píšeš tu budou v obou případech, jen u leangains budou markantnější
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže:
- nevím jaká to byla gramáž
- Warrior je založena, jak psal oddo, na 20/4 (20h undereating, 4hod overeating - ale ty hodiny se můžou pozměnit)

- takže já to dělám následovně:
-> ráno hodně vody s citronem, zelený čaj
-> někdy dopoledne si dám ovoce a řecký jogurt s oříšky
-> poledne nic
-> odpoledne zelenina, mléko s proteinem
-> k večeru většinou 1 vajíčko s olejem, trochu sýra
...až do téhle doby jsem nesnědl žádné velké těžké jídlo se sacharidy, ale jen malá, lehce stravitelná jídla.
-> TRENINK
-> po treninku PTN , a pak se to rozjede:
3 vajíčka s cibulí a žampionama - PAUZA - hodně masa (cca 350-400g) + příloha - PAUZA - před spaním tvaroh + trochu proteinu + banán + 100% hol. kakao + oříšky + trochu mléka

a za 30-60min jdu spát.

1. hlad přes den nemám (pro gura), cítím se zatím fajn, síla a energie je.
2. Takže shrnuto: od rána (6:00,7:00,8:00) až do večera (20:00,21:00) nejím žádné těžké jídlo. A pak po treninku do sebe kopnu zhruba 75% bílkovin, které jsem měl mít přes den.
Mě to vyhovuje, protože přes celý den nemusím řešit vaření.

Není to nic extrémního, není to žádné hladovění, je to jen JINÝ STYL stravování. Jak říkal magion, na tomhle plánu se dá jak zhubnout, tak i přibrat a zkvalitnit.
Já nad WD přemýšlel, celkem dost, a připadá mi to logické = první makat potom žrát. První lov, potom jídlo.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2012 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to fakt v celku dobře udělané . Když chodíš do práce na 7 a končíš v 16:00 tak je to nejlepší způsob stravování.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ukázka dnešního treninku:

Trh z polo: up to 50kg
Přemístění + front squat: 10x (5+5) - paráda!
Plyo kliky mezi kotoučema: moc dobré, viz foto
Výpady + MT s JČ + kliky na JČ: výpady s 2x18kg, MT s 35kg

Metronomy + rotace trupu s tyčí + zvedání 15k kotouče:

- tak dneska naopak velice kvalitní trenink, bavilo mě to a síla byla
- přemístění + fsq v superserii je super, zařadím ho takto častěji

Váha: 85,7kg wow :-)

Kotouče na plyo kliky :
Reiben

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdy to natoč, to musí být strašný masakr s tolika kotouči .
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Natočím. Mám video, starší, jen se 4mi kotouči, tohle už je daleko lepší :). Kdyby bylo víc kotoučů, ještě bych přidal protože mám rezervu.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2012 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Od pátka tuším mě nějak chytly záda, místo zhruba uprostřed. Bolest velká, nemůžu se ohnout ani pořádně otočit, bolí i při chůzi.
Asi je mám nastydlý, ze cvičení to nebude, nebo jsem si někde s něčím hnul. Takže jsem radši vynechal nějaké sprinty nebo skákání, stejně by to nebylo kvalitní.
Každopádně zítra trenink, zkusím pořádně protáhnout.

WD jinak pořád OK.
Dnes cheatmeal v podobě 1x kyblík KFC (poprvé, co jsem ho snědl úplně celý) .

Jinak protein SmartLabs nový vícesložkový (Quadcore) je chuťově jemný, není přehnaně sladký, takže se tím člověk nepřepije (čoko).
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní 2 fázový trenink:

1. fáze - atletický stadion, -15°C

- měl jsem masku, takže dýchání zase ztížené
- rozběhání, protažení
- pauzy mezi seriema: minimální (mezichůze)

100m sprint + 10x dřep s výskokem + 70x švihadlo + 15x zkracovačky nohy nahoře

100m sprint + 10x angličák (klik i výskok) + 10x dvojitý přeskok švihadlo + 30s plank
100m sprint + 10x angličák (klik i výskok) + 10x dvojitý přeskok švihadlo + 30s plank

- výklus

- noo náročný trenink, zima, v uších mp3, po 7 serii jsem cítil krev puse
- 10 serie už byla o vůli, ty sprinty a hned potom angličáky = smrt
- druhá fáze večer, posilovna

Naposledy upravil Frozz. dne út únor 07, 2012 5:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Merrao

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je super trénink:) Kdybych nebyla posera, něco podobného bych i zkusila...ale já a sprinty, to prostě nejde...nicméně v mínusech běhat chodím, tak zkusím něco podobného:)

Btw. Ani se ti nedivím, že ti ta warrior dieta vyhovuje...já tomu sic enefandim, přejídat se na večer a dobré zkušenosti co se týče těla s tím nemám, ale poslední dobou jsem nestíhala jíst odpoledne, většinou málo kj a pak jsem měla takový "psychický" hlad večer...byla bych schopná sežrat všechno a dělalo mi to dobře, když jsem se najedla :D
Fiolosofie té diety je fajn, ...jsem zvědavá na výsledky...kolik přijímáš denně asi kj? (Já jen jeslti to nebude mít efekt také "jen" díky tomuto)
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky :-).
Určitě zkus něco podobného zařadit, je to pecka. No když nemáš ráda sprinty, zkus na místě dělat skipping (zvedání kolen, jakoby si běžela na místě ale zvedáš kola co nejvíc do výšky).
Jojo, ta večeře po treninku je taková satisfakce, těším se na ní. Když jsem měl 2-3 hlavní jídla denně, takové pocity jsem neměl.
Už teď můžu říct, že je asi -2kg dole (nespěchám), a hlavně se objevily ve větší míře žíly, co tak pozoruju.
kJ ti bohužel neřeknu, ale pár stránek zpět je jídelníček na ukázku, co doddržuju. kJ je určitě méně (bílkovin stejně (nebo víc), sachrů asi tolik jak jsme si psali...), ale nejsem unavený a sílu mám, takže zřejmě optimální množství.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. fáze - posilka

Veslo na rozehřátí, pak protažení

Bench (+pak úzký dynamický): up to 6x100kg (6op malinká dopomoc, doprčic!!)
Dumbell jerk: up to 20kg + 20kg (musel jsem mít pásek, z tohoto cviku cítím dost spodní záda)
Přemístění: up to 4x3x70kg, 2x80kg
Trh z polo: up to serie s 50kg

Biceps pumping
Protahování zad na míči + zkracovačky na míči + rotace na míči

- dobrý, zítra asi MT, přemístění z polo + pushpress, bulgarian split SQ a další...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: