|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st únor 01, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | tak hledej po netu HP USB Disk Storage Format Tool |
Tím bohužel jen zformátuješ flashku, a máš možnost tam nakopírovat DOS. Instalačku XPček tím neuděláš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: st únor 01, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
flashboot pomohl, už mi to valí :) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
Jak udelam, kdyz chci dat odkaz na nejakou stranku, ale nechci, aby se primo zobrazila adresa, ale misto ni napisu nejaky text, na ktery kdyz kliknu, tak se mne stranka zobrazi. Doufam, ze chapete, co mam namysli. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jak udelam, kdyz chci dat odkaz na nejakou stranku, ale nechci, aby se primo zobrazila adresa, ale misto ni napisu nejaky text, na ktery kdyz kliknu, tak se mne stranka zobrazi. Doufam, ze chapete, co mam namysli. |
| kód: | | [url=www.seznam.cz]Odkaz na seznam.cz[/url] |
Odkaz na seznam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
Jak jednoduche :) diky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
Tak teď mi došel disk a přešel jsem k instalaci, jenže mi to normálně nabootovalo z flash, ale poté co jsem nastavil jazyk, to na mě vybaflo s tím, že to chce ovladače, ale k té flash žádný ovladače nejsou  Vyřešil jsem to po staru, že jsem si vypálil DVD s instalačkou a modlil se, aby mi optická mechanika jela. Jestli zkusit stáhnout novej bios, nebo jak by se to dalo vyřešit? Nutně to nepotřebuju, ale zajímalo by mě to _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
Musím říct, že vůbec nechápu co tím myslíš
Nadechni se a napiš to znova. Pěkně pomalu. Co to je došel mi disk přešel jsem k instalaci, například?
Prostě to napiš znova a jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
sorry, jsem zvyklej na jiný lidi  Došel mi disk - jako z obchodu, dal jsem ho do notebooku, rozjela se instalace z flash, na které jsem měl instalačku WIN 7, v instalaci jsem nastavil jazyk a pak se to zaseklo a chtělo to po mně ovladače k flash, který ale výrobce nedodává. Takže jsem to nainstaloval z DVD, tu samou instalaci. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: so únor 11, 2012 12:32 am Předmět: |
|
|
Já nechápu, jak je možný, že když doma hraju Batllefielda, tak mám neuvěřitelný lagy, i přes to, že bysme měli mít nějaký vysokorychlostní připojení od UPC (začínám si čim dál tim víc myslet, že to je pěknej shit, docela častý výpadky atd.), když jsem na koleji, tak pohoda...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 11, 2012 7:48 am Předmět: |
|
|
Ono by možná stálo za úvahu jaký lagy.
Nezvládá ti to komp, ne síť.
Předpokládám, že se bavíme o BF3.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so únor 11, 2012 8:28 am Předmět: |
|
|
S UPC na hry bývali často problémy, dřív se to řešívalo na různých fórech....
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so únor 11, 2012 10:07 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Ono by možná stálo za úvahu jaký lagy.
Předpokládám, že se bavíme o BF3. |
Vzhledem k tomu, ze na koleji mu to beha v pohode a doma s UPC na hovno, je problem u UPC. Vyzkousel bych doma pomoci "ping" odezvu na server .... nechal bych to treba hodinu bezet a uvidis ... nechal bych to takhle rano, odpoledne a pak vecer pripadne jeste v noci ... tim zjistis jak si na tom a pak bych si sel stezovat providerovi :) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so únor 11, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Ono by možná stálo za úvahu jaký lagy.
Předpokládám, že se bavíme o BF3. |
Za mých dob WoW každý na UPC nadával, předpokládám že to bude tím UPC.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: so únor 11, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
Přesně tak, na kolejním netu mi to běhá v pohodě, jinak jedná se o Bad Company 2. A jsou to takový ty lagy, že běžim a najedou se octnu o tři metry zpátky, nebo mě to hodí někam do strany atd... Ještě mě napadlo, jestli na kvalitu připojení nemůže mít náhodou vliv wifi router? Ale to předpokládám, že snad ne, nebo minimální..
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so únor 11, 2012 11:15 am Předmět: |
|
|
| marash napsal: | | Přesně tak, na kolejním netu mi to běhá v pohodě, jinak jedná se o Bad Company 2. A jsou to takový ty lagy, že běžim a najedou se octnu o tři metry zpátky, nebo mě to hodí někam do strany atd... Ještě mě napadlo, jestli na kvalitu připojení nemůže mít náhodou vliv wifi router? Ale to předpokládám, že snad ne, nebo minimální.. |
Určitě může mít vliv, zvlášť jestli je mezi tebou a routerem nějaký zařízení ala mikrovlnka Zkus to napojit přímo na kabel, ikdyby sis měl přenést PC. Ale obecně vím, že některý lidi si na UPC celkem dost stěžovali _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|