|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 04, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
1. - 3.2.
Sice tu mám vcelku pečlivě zaznamenaný co jsem jedl, ale ve finále si myslím, že to není nic co by mělo v logu extra informační hodnotu. Budu si to psát na papír nebo někam co Excelu, a sem si budu zapisovat jen tréninky nebo jiný zásadní věci. Co je důležitý je fakt, že se mi celej týden až na dvě výjimky (vzbudil jsem se uprostřed noci hlady a sežral jednou nějaký povidla a jindy jeden kus ze zásoby megapribináčků) docela povedlo držet, a nic jsem nad rámec standardních cca pěti jídel denně nevyžíral. Zítra vážení, jsem zvědavej jestli to bude aspoň nepatrně lepší.
Na dnešek plánovanej trénink s Cizopasníkem, no a samozřejmě přesně jako minulej pátek se mi večer blokly záda resp. zase ten posranej fixátor, a ráno mi ještě zatuhla krční páteř, takže hovno. Trochu si to už sedlo, tak nevím jestli to jít večer přece jen zkusit, nebo to nechat na zítra.
Rok kripla je velmi výstižnej název
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: so únor 04, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
Ciza máš jako osobního trenéra ? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 04, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
Spíš ne. Jednou za čas o víkendu když to časově vyjde... Mám to z Mělníka docela daleko. Ale i tak to má smysl. Dobrej trenér se shání blbě, a člověk si sám techniku nezkontroluje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 06, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
6.2.
váha: 95kg
Jídlo se drží dobře; dneska dokonce skoro dietně:
snídaně: jogurt+tyčinka
svačina: vejce
oběd: tři vepřový plátky+pár kousků brambor
svačina: vejce+pár plátků šunky a sýra
po cvičení: rybízovej kefír (tam je cukru jako kráva, ale měl jsem na něj chuť) a pár lžiček leucinu a glutaminu (našel jsem ve skříni pár pixel různýho bordelu)
večeře: hrabu se v talíři domácího mletýho a trochou brambor
trénink:
dřepy 5x60,70,80,90,100,100
stahování kladky 10x45,50,50,55
tlaky vleže 5x15x22
biceps EZ 2x10x26 pak mě začal bolet kloub na ruce (příště to už cvičit nebudu, nějak se mi u toho páčí celý ruce), tak JR 2x8x14
upažování v předklonu 5x20x4 - ty lopatky jsou marný
triceps kladka 2x15x50, což jsem objemově trochu přepísk a na další už nebyla síla, tak jsem aspoň provedl pokus s úzkým benchem 2x20x40
Mimo to tak nějak na střídačku pět sérií břicha, trochu tahání kladky na fixátory a pět sérií zakopávání.
Dřepy docela ok, ale natáčení tam pořád je. A nějak se mi nelíbí pocit v kolenou. Síla by byla. Mrtvoly jsem vynechal, protože mě z nich poslední dobou vždycky začla bolet hlava - asi to souvisí s krční páteří a tím blbým spaním.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út únor 07, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
Toto je moj oblubeny log na citanie. Nie koli treningu, ale tie kecy kolem stoja za to  . Mal by si sa dat na pisanie knih, taky Kulhankovsky styl by ti sadol  .
Btw jak mas dojebane tie lopatky, tak mi tam chybaju cviky na spodne trapezy... a vlastne nic moc okrem upazovania (ci co to robis) tam nemas. Aspon doma mozes robit "scapula pushup" a "prone cobra", popripade aj obycajne kliky imho pomahaju. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 07, 2012 12:13 pm Předmět: |
|
|
Psát si "dneska jsem zvednul xyz" by byla nuda :P
Na rehabilitaci mi v zásadě říkala, že mám kromě těch speciálních cviků s míčem a podobně dělat akorát stahování kladky, resp. žádnej jinej cvik nezmínila.
Kliky jsou zcela mimo diskuzi, nepřál bych ti vidět co mi u toho dělají lopatky
Moje znalosti anatomie jsou zhruba někde okolo nuly, takže... dolní trapézy=fixátory? Nebo?
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út únor 07, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
necakaj ze ti na rehabilitacii povie uplne vsetko...
vies po anglicky? precitaj si toto
http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance_repair/pushups_face_pulls_and_shrugs
Vobec cely ten pristup k tomu rehabku mas naprd. Ked prides do gymu, tak PRVE co mas spravit je REHAB. Tzn. nie zacat drepom a benchom ale zacat rehabovat. Kludne strav na tom prvu pol hodinu aj za cenu ze by si nestihol benchovat. Lebo ak si tie svoje scapula neopravis tak stravis svoj zivot v mizerii a bolesti  .
Na youtube si najdi a rob kazdy den:
"scapula pushup", "prone cobra"
V gyme zacni "YTWL Shoulder Exercises", "scapula pulldowns", popripade "scapula pullups" a urcite cvic rotatory ktore mas imho hodne slabe. Toto ked odcvicis vzdy ked prides do gymu tak mozes pokracovat svojim treningom. Hlavne by som vynechal benchovanie a preorientoval sa viac na cvicenie ramien. Cecky by som bud chodil floorpressom co ti naordnival Cizopasnik, alebo by som ich necvicil vobec :). Mal som podobny problem (ale asi nie v takej pokrocilej faze ako ty) a toto mi to opravilo.
Jo a ak ta boli krk z blbeho polstare tak ho vyhod a lez na rovnom. Urcite koli tomu neprestavaj cvicit mrtve tahy, to je jeden z cvikov ktore by si praveze mal cvicit. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 07, 2012 1:28 pm Předmět: |
|
|
Do logu to nepíšu, ale prvních 20 minut dělám různý věci z Magnificent Mobility a buď taháním kladky "rehab stylem" tak jak mi ukázali, případně něco co na mě zkoušel Cizopasník. Ta kladka mi přijde asi nejlepší, narozdíl od všeho ostatního cítím, že ty fixátory něco dělají.
Nezačínám dřepama :)
Dík za odkazy, pročtu.
Polštář řeším, prozatím mi žena ušila takový bambáro co si strkám pod krk  , a je to lepší. Jinak spím skoro na rovným, nemám rád moc pod hlavou. Až bude trochu času, zkusím se podívat po něčem speciálním.
Mrtvoly jsem vynechal jen jednorázově, protože jakkoli to není příčina, prostě mě po nich ta hlava bolet začla - přes napětí v krční páteři, předpokládám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 07, 2012 1:36 pm Předmět: |
|
|
Co se ramen týká, je to díky tý předloňský operaci dost problém, rotace u pravýho jsou obvykle skoro nemožný, protože to dost solidně bolí - komentář doktora co mě kuchal: "hahaha, to vás už bude bolet pořád, s tím se smiřte" - čili vyhlídky třeba na bench stejně moc valný nemám :P
Prozatím zkouším to upažování na zadní delty, a časem až se mi povede sejít se s Cizem vymyslím něco dalšího.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 07, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
Ono to časem po rozhýbání už nebolí, jenže to je tak v půlce tréninku
Je to fakt na hlavu, protože mě to limituje jak u benche ,tak tlaků,...vlastně skoro u všeho. Ty lopatky mám podle mě prostě blbě narostlý, a deseti lety špatnýho cvičení v kombinaci s nejmíň dvěma lety pobíhání s natrženým ramenem (a zřejmě následným intenzivnějším zapojováním jedný strany těla) jsem to dojebal do stavu FUBAR
Večer se proberu vším cos mi sem napsal, a zkusím si z toho poskládat rehab rozcvičku.
Jen ty "YMCA" cviky moc nechápu - mají to být spíš rehab-like cviky zlepšení rozsahu pohybu? Jen jsem zatím zběžně prolítl pár náhodných výsledků z googlu, není moc času.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st únor 08, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
8.2.
Dneska mě to tak moc nebavilo a nešlo to, že nemám humor na jakýkoli pseudovtipný kecy.
U dřepů se beznadějně točím doleva o celou šířku velkýho kotouče, anejhorší na tom je, že mi výsledná poloha vůbec nepřijde nepřirozená.
Hned po prvních pár sériích mě začla bolet hlava což tomu taky moc nepřidalo.
Jediná pozitivní věc: mrtvoly se 100kg jakž-takž ujdou.
Jídlo: držím se (vzhledem k dlouhodobýmu průměru /ale celej velkej 400g kelímek povidel za tři dny taky není úplně ideální/ -necpu se po desátý a nevyžířám v noci)
Odpoledne proběhla rehabilitace, další nejdřív za měsíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 11, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
11.1.
trénink s Cizopasníkem
kecání - 500 sérií
vysmívání se popshoitovi - jedna série
hořekování nad demencí většiny příspěvků na fóru - jedna supersérie
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: so únor 11, 2012 3:11 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | 11.1.
trénink s Cizopasníkem
kecání - 500 sérií
vysmívání se popshoitovi - jedna série
hořekování nad demencí většiny příspěvků na fóru - jedna supersérie |
Koukám, že jsi to pojmul aerobně, ale pozor, aby neutrpěla technika
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|