|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:08 pm Předmět: Ze špekouna svalovec.... |
|
|
Nvm jak to mam chapat ale vsiml jsem si ze lidi s hodne podkozniho tuku kteří začnou pořadně cvičit a spravně jíst docela rychle vybuduji slušné svalstvo..čim to je? ...
proste nechapu kdyz ma chlap 100kg a je kulaty jak mičuda proste sam tuk začne posilovat a za několik mesicu ma 80kg a je vyrisovany a svalnaty jak prase....ale kdyz se kouknu na hubeneho synka co zacal cvicit ve stejnou dobua cvici stejne dlouho tak prdlajs vybudoval oproti tlouštikovi....čim to je?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:13 pm Předmět: |
|
|
nebude to spis tim ze ten spekoun cvicil a byl v objemu a pak jen rysnul...?...zatímco hubenej synek holt nema co rysovat?:)) nebo myslis že ze speku se udelaj svaly? o.O _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:14 pm Předmět: Re: Ze špekouna svalovec.... |
|
|
hubenej synek - já za 2 roky nabral 20kg (63->83) a % tuku jsem měl stejně =) takže i synek může nabrat
"Nvm jak to mam chapat ale vsiml jsem si ze lidi s hodne podkozniho tuku kteří začnou pořadně cvičit a spravně jíst docela rychle vybuduji slušné svalstvo..čim to je? ..."
1. strava = díky pravidelné stravě s dostatkem bílkovin a komplexními sacharidy začnou ztrácet tuk
2. ze stejného důvodu se svaly, o kterých ani neví, že je mají, začnou probouzet
3. tréning => podpora ztráty tuku
4. tréning => stimul pro svaly, aby mohly růst
a pak další důvody spojený třeba s regenerací, psychikou apod.
Prostě... pro jejich zanedbaný tělo je tohle takovej impuls, že to tělo skvěle reaguje. Člověk s tragickou stravou a žádným pohybem může za 3 měsíce klidně ztratit 5 kilo tuku (i víc) a nabrat 5 kilo svalů (i víc). Chce to jen vědět, co dělat.
Naposledy upravil guruhonza dne st únor 08, 2012 8:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | nebude to spis tim ze ten spekoun cvicil a byl v objemu a pak jen rysnul...?...zatímco hubenej synek holt nema co rysovat?:)) nebo myslis že ze speku se udelaj svaly? o.O |
nene ..nebyl v objemu,,no vlastne byl v objemu celí ale dřiv necvičil,,,je to tak ale u hodne spekounu,,,ne rozhodne si to nemyslim ale jedine co me napadlo je že když tlouštik zacne cvicit tak mu tuky slouží jako energie pro rust svalu... :P ale že yb se s tuku delal sval tak to si nemyslim
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:17 pm Předmět: Re: Ze špekouna svalovec.... |
|
|
| guruhonza napsal: | hubenej synek - já za 2 roky nabral 20kg (63->83) a % tuku jsem měl stejně =) takže i synek může nabrat
"Nvm jak to mam chapat ale vsiml jsem si ze lidi s hodne podkozniho tuku kteří začnou pořadně cvičit a spravně jíst docela rychle vybuduji slušné svalstvo..čim to je? ..."
1. strava = díky pravidelné stravě s dostatkem bílkovin a komplexními sacharidy začnou ztrácet tuk
2. ze stejného důvodu se svaly, o kterých ani neví, že je mají, začnou probouzet
3. tréning => podpora ztráty tuku
4. tréning => stimul pro svaly, aby mohly růst
a pak další důvody spojený třeba s regenerací, psychikou apod.
Prostě... pro jejich zanedbaný tělo je tohle takovej impuls, že to tělo skvěle reaguje. Člověk s tragickou stravou a žádným pohybem může za 3 měsíce klidně ztratit 5 kilo tuku (i víc) a nabrat 5 kilo svalů (i víc). Chce to jen vědět, co dělat. |
aha..ale i tak mi to prijde zvlastni,,,kdyz 100kg frajr za 3mesice shodi 20kg a pod tim vsim ma mega svaly :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:22 pm Předmět: Re: Ze špekouna svalovec.... |
|
|
mega svaly?
pošli fotku, tohle je relativní pojem a není jasná odpověď na to
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:37 pm Předmět: Re: Ze špekouna svalovec.... |
|
|
| guruhonza napsal: | mega svaly?
pošli fotku, tohle je relativní pojem a není jasná odpověď na to |
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:42 pm Předmět: Re: Ze špekouna svalovec.... |
|
|
svalová paměť (cvičil už dřív - koukni se k Freimenovi do logu, jak brutální transformace dokáže on) + tam nikde není nic otom, že by to bylo za 2 měsíce
(http://www.janmoravcik.sk/index.php?open=1 - cvičí od roku 2004)
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:44 pm Předmět: Re: Ze špekouna svalovec.... |
|
|
| guruhonza napsal: | svalová paměť (cvičil už dřív - koukni se k Freimenovi do logu, jak brutální transformace dokáže on) + tam nikde není nic otom, že by to bylo za 2 měsíce
(http://www.janmoravcik.sk/index.php?open=1 - cvičí od roku 2004) |
kde to od freimana najdu?ja tu moc jeste neumim..posles pls odkaz?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:49 pm Předmět: Re: Ze špekouna svalovec.... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:52 pm Předmět: Re: Ze špekouna svalovec.... |
|
|
| guruhonza napsal: | https://forum.ronnie.cz/freimen-navrat-t28174.html?highlight=freimen
zkoukni celej log
od 1. stránky do cca 15. to je nejdůležitější |
dik moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | pssst, nebudete se na mě zlobit, když řeknu, že Ján Moravčík na to šel trošku, jak se říká "od lesa", co? |
nebudu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jenova3
(ban)
|
Zaslal: st únor 08, 2012 8:57 pm Předmět: Re: Ze špekouna svalovec.... |
|
|
| guruhonza napsal: | https://forum.ronnie.cz/freimen-navrat-t28174.html?highlight=freimen
zkoukni celej log
od 1. stránky do cca 15. to je nejdůležitější |
jak tam ma tu fotku ze srpna tak to jeste necvicil v podstate nikdy?Jelikoz ta transformace je šilena a tak nvm jestli dřiv necvičil..sam jsi tu psal o svalove paměti přece...a nechce se mi to všechno čist abych se to dozvedel jelikož tam toho ej vazne hodne
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 08, 2012 9:00 pm Předmět: Re: Ze špekouna svalovec.... |
|
|
cvičil ... a pak necvičil ... ( a takhle asi párkrát dokola... ) a pak se do toho zas vrhnul a za 8 týdnů, či kolik, udělal brutální transformaci
:D nechce číst... přečíst by sis to měl, moc zajímavějších věcí na foru nenajdeš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|