Extremni poceni

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Extremni poceni  Úvodní stránka -> Trénink -> Extremni poceni
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: so leden 28, 2012 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koubic napsal:
tak co, už jsi začal?

Ahoj.
jasně, mám za sebou první 4 kůry, je to teprv začátek.

1.den - 21.1.
2.den - 22.1.
4.den - 24.1.
7.den - včera 27.1.
..pak bude 10.den, 15.den, 22.den a naposled 36.den.
Včera jsem musel jet s nižším proudem (cca 12mA, namísto běžných 17/18), protože mám na pár místech škrábance do krve z treninku, a pak to dost bolí - proto se doporučuje takové zranění při kůře nemít.

Subjektivně se mi zdá, že se mi ruce pořádně nezpotili zatím ani 1x, zdají se být sušší, ale je hloupost vyvozovat závěry, když jsem teprve v půlce terapie.
Luster

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak co dela ta tvoje elektricka kade bude nejakej update?
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně.

Mám před sebou poslední 2 kůry (ježiš to je hrozný slovo ) a zatím moje poznatky:

- specielně jsem se na ty dlaně zaměřoval a pozoroval je, a od začátku (cca po prvních 3 kůrách) se mi dlaně ještě nespotili tak, jako dřív
- tohle je hlavní: když jsem dříve držel volant delší dobu při řízení, měl jsem dlaně dost zpocený (zima/léto..). Před týdnem jsem řídil 1,5hod, a nic, sucho.
- na brigádě někdy používám takové neprodyšné pogumované rukavice, vždy, když jsem si je po cca 10-30min sundal, měl jsem dlaně zpocené, před týdnem jsem je měl na sobě, a i když jsem cítil, že budou dlaně asi dost zpocený, po sundání rukavic ale opak - krásně suché, až jsem se divil jak je to možné.
- dlaně se mi nespotily ani když sedím např. u PC (to se mi také často stávalo, z ničeho nic)

= takže se mi opravdu zdá, že to pomáhá a že to není nějaká autosugesce.
Kůru dodělám a pak se vrhnu na chodidla, s kterýma mám stejný problém (běžná chůze - mokré ponožky, pantofle/bačkory - zpocená chodidla...).
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem zvědavej, jestli to to pomůže i v létě =)

jinak já mám furt spocený záda a zadek, na to maj terapii taky?
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem taky zvědavej. Nevím jestli to myslíš vážně nebo ironicky :-), ale bohužel to nejde (ne touto metodou). Idrostar je určený na dlaně, chodidla a případně podpaží.
Luster

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak si sedne do kade zadkem ne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Extremni poceni Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Rychle na stránku:

Přejdi na: