|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Držim palce ať to máš rychle za sebou a jsi co nejdřív zase 100% v provozu. S tím termínem na operaci... nestálo by za to se zkusit poptat jinde? |
Dík moc, taky nad tím přemýšlým, že se poptam jinde. Za týden se vrátí bratranec, kterej pracuje jako anesteziolog, tak se ho na to trochu vyptam. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
Určitě se poptej jinde, čekat půl roku je hloupost.
Přeju ti, aby to dopadlo co možná nejlíp a mohl si pokračovat ve tvé cestě dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 2:54 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Určitě se poptej jinde, čekat půl roku je hloupost.
Přeju ti, aby to dopadlo co možná nejlíp a mohl si pokračovat ve tvé cestě dál. |
Poptam se, naštěstí je to fakt minimální, jako já o tom ani nevěděl a pravděpodobně jsem s tim i teď v poslední době tahal, takže v nejhoršim to vydržim, špatný je, že se mi to kreje s termínem těch státnic a s takhle neakutní kýlou mě nikdě dřív jak za měsíc asi nevezmou, uvidíme. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 3:20 pm Předmět: |
|
|
Teda to mi mrzí. Sledovat tvoje pokroky byla úžasná motivace. Já jsem za tudle zimu už asi po 8mý nemocnej, nic co beru na imunitu nepomáhá. Ani jsem teď skoro tři tejdny necvičil, tak to nechápu. Moje nemoc je ale jen přechodná, takže na jaře a v létě už to půjde, ale u tebe je to pech. Přeju ti, ať se z toho dostaneš, potenciál jsi měl opravdu jako málo lidí tady na fóru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 3:42 pm Předmět: |
|
|
Omezuje tě ta kýla nějak? Já totiž žil s kýlou 6 let a nic jsem netušil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | Teda to mi mrzí. Sledovat tvoje pokroky byla úžasná motivace. Já jsem za tudle zimu už asi po 8mý nemocnej, nic co beru na imunitu nepomáhá. Ani jsem teď skoro tři tejdny necvičil, tak to nechápu. Moje nemoc je ale jen přechodná, takže na jaře a v létě už to půjde, ale u tebe je to pech. Přeju ti, ať se z toho dostaneš, potenciál jsi měl opravdu jako málo lidí tady na fóru. |
No ty máš na ty nemoce taky pech no. No jinak dík, snad se dam brzo do kupy, záleží kdy se dostanu na tu operaci, je blbý, že je to tak za dlouho, ale nedá se nic dělat, dokončení školy je prostě přednější, když tohle neni nutně akutní. Teď to budu zatim jenom tak opatrně šolíchat, tak možná zkusim experimentovat s tvým tempo tréninkem ;) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | Omezuje tě ta kýla nějak? Já totiž žil s kýlou 6 let a nic jsem netušil. |
Neomezuje mě právě že vůbec, je dost možný, že s tim cvičim už od toho listopadu, co se mi začal trénink kazit. Nicméně teď, když vim, že to mam, by byla dost troufalost tahat nějaký váhy a riskovat že se to zhořší nebo nedej bože uskřine. Prostě co to půjde du na operaci a do tý doby budu sakra opatrnej. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
a nemá podobnú kýlu aj Draper a veselo maká dalej, treba to fakt riešiť? a ked už tak sa to nedá spraviť, čo najskôr na nejakej súkr. klinike, hm? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | a nemá podobnú kýlu aj Draper a veselo maká dalej, treba to fakt riešiť? a ked už tak sa to nedá spraviť, čo najskôr na nejakej súkr. klinike, hm? | O tom nevim, že by měl Draper kýlu, ale možný to je a ani bych se v jeho případě nedivil, kdyby s tim vesele dál makal a nic mu nebylo :)
Soukromá klinika nevím, ještě jsem to neřešil, abych zas za to nemusel platit nějaký desetitisíce ... říkam, ono mi to nijak neomezuje, jenom prostě budu muset mít trpělivost a se seriózním taháním prostě počkat. Mam teď jako hlavní dodělat závěrečnou práci, která je hodně časově náročná a podle toho jak ji stihnu, tak si buď budu moct dovolit jít na operaci ještě před dokončením školy nebo až po, no a to že přes prázdniny neoperujou je sice pěknej bullshit, ale už jsem si zvyk, že u nás se prostě 99% lidí v létě zblázní z toho že je sluníčko a musí se jet cachtat k moři a na dva měsíce se prostě všechno zastaví, takže přišlo to v nepravou chvíli, ale nedá se nic dělat. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne čt únor 09, 2012 4:00 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt únor 09, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
Ty máš teda pech chlape
Co ti popřát. Snad jenom, ať se dáš brzo do kupy.
Dost mě to mrzí, že jsi takhle dopadl. Tvůj log je fakt zdrojem motivace.
Držim palce
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | a nemá podobnú kýlu aj Draper a veselo maká dalej, treba to fakt riešiť? a ked už tak sa to nedá spraviť, čo najskôr na nejakej súkr. klinike, hm? |
jj uz ji mam asi rok a pul https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1322497519_1.jpg _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 5:13 pm Předmět: |
|
|
Ty si strašnej pankáč :D _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
to je škoda co se ti stalo, čim člověk víc chce tim spíš se mu to něco pokazí. Dej se do kupy at' to můžeš znova rozjet _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt únor 09, 2012 5:44 pm Předmět: |
|
|
Sakra to mě mrzí, pech. Dej se brzy do kupy a do tý doby zabenchuj aspoň 180kg ! _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|