MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
to je škoda co se ti stalo, čim člověk víc chce tim spíš se mu to něco pokazí. Dej se do kupy at' to můžeš znova rozjet

Jj přesně tak, sice mě štve, že si nezkusim letos žádný závody, protože jsem se těšil, a že si pořádně nezaliftim temer celej rok, ale hold to k takovymu sportu patri a nekdy se hold dari a jindy ne. Treba sem si ted vybral to nejhorsi a pak se vratim stronger than ever :D V nejhorsim se dam na bikini fitness.
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Sakra to mě mrzí, pech. Dej se brzy do kupy a do tý doby zabenchuj aspoň 180kg !

Tak tak, bench je moje zachrana :) Mozna bych moh zkusit amrwrestling, ale tam by me porazily 50kg holky a to bych neprezil :)
wwwpower

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
wwwpower napsal:
to je škoda co se ti stalo, čim člověk víc chce tim spíš se mu to něco pokazí. Dej se do kupy at' to můžeš znova rozjet

Jj přesně tak, sice mě štve, že si nezkusim letos žádný závody, protože jsem se těšil, a že si pořádně nezaliftim temer celej rok, ale hold to k takovymu sportu patri a nekdy se hold dari a jindy ne. Treba sem si ted vybral to nejhorsi a pak se vratim stronger than ever :D V nejhorsim se dam na bikini fitness.

neboj já na tebe se závodama počkám, taky se tam ještě letos hrnout nebudu
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
Morico napsal:
wwwpower napsal:

neboj já na tebe se závodama počkám, taky se tam ještě letos hrnout nebudu

:D Ale ty už by si měl, už si silnej až to neni hezký :) ... já mam ale tajnej plán, nebudu teď vůbec cvičit a budu žrát dvakrát tolik a v září budu mít 140kg, pak to jenom trochu proženu a bude forma jako bejk ! :)
Luster

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je na hovno, ze to takhle dopadlo zacalo se to nejak zase projevovat jako tenkrat, nebo proste az ted najednou bez varovani?
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
tak to je na hovno, ze to takhle dopadlo zacalo se to nejak zase projevovat jako tenkrat, nebo proste az ted najednou bez varovani?

No ja mel normalne zachvat slepyho streva, takze sem sel do nemocnice s tim, kde proste me na ambulanci prohlid doktor a rikal, ze zatim to slepy strevo na operaci neni, ze nekdy se proste rozdrazdi a zase uklidni .. a jenom tak mimochodem rek, mam pupecni kylu a ze mam si mam jit domluvit operaci. Takze kdybych tam nesel s tim, tak nevim nic a v klidu si dal taham a mozna bych tak tahal dal treba rok, mozna porad, ale taky bych to mozna poradne zhorsil, takze je to mozna :D stesti v nestesti.
Luster

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jo, nekdy mozna lepsi nevedet btw zajimavy je, ze si mel driv podezreni spis na triselnou, ta se nepotvrdila a misto toho se ukazala pupecni, takze buhvi jestli to souviselo tenkrat s tim problemem s trislem..
wwwpower

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na to přežírání bacha, aby tě pak nemuseli vyřezávat z vlastního gauče, jak ty mega tlouštíky co maj třeba 300kg :-D
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 11:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
to jo, nekdy mozna lepsi nevedet btw zajimavy je, ze si mel driv podezreni spis na triselnou, ta se nepotvrdila a misto toho se ukazala pupecni, takze buhvi jestli to souviselo tenkrat s tim problemem s trislem..

Ty třísla jsem měl pravděpodobně nějak natržený/natažený takže to asi nebylo s tim spojený no ... nicméně fakt kdybych o tom nevěděl, tak možná pokračuju dál bez problémů, ale taky bych moh skončit ještě hůř.
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2012 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
na to přežírání bacha, aby tě pak nemuseli vyřezávat z vlastního gauče, jak ty mega tlouštíky co maj třeba 300kg :-D

No 300 už by bylo asi moc i na strongmany :)
8Shade

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře, že to řešíš, muj známej má na břiše kýlu velkou jako grepfruit (žije s tim už hrozně let) a k doktorovi ho s tim nedostaneš. Už sice neni nejmladší, ale asi na to brzo doplatí. Jen se bojim, jestli to neni věc, co by se ti mohla vrátit, až začneš zase dřít. Jakym způsobem se to vlastně spravuje? To ti musíš zašít nějakou část vevnitř? Nebude to zase háklivý pak na nitrobřišní tlak např při mrtvole?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2012 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Dobře, že to řešíš, muj známej má na břiše kýlu velkou jako grepfruit (žije s tim už hrozně let) a k doktorovi ho s tim nedostaneš. Už sice neni nejmladší, ale asi na to brzo doplatí. Jen se bojim, jestli to neni věc, co by se ti mohla vrátit, až začneš zase dřít. Jakym způsobem se to vlastně spravuje? To ti musíš zašít nějakou část vevnitř? Nebude to zase háklivý pak na nitrobřišní tlak např při mrtvole?

Taky nevim, nejsem chirurg, ale mělo by to bejt pak ok, resp. stejná šance že se to urve, jako byla teď, za předpokladu že neuspěcham rehabilitaci. Pokud tomu dobře rozumim, tak ta operace by měla relativně povrchova, tu protrženou břišní stěnu zašijou, případně kdyby to byla větší díra jakože neni (protože na břiše nemam vůbec nic, natož grapefruit :D) tak se tam dává pokud vim ještě nějaká vystužující síťka. Taky ale jde o to, jestli náhodou nemam geneticky predispozice (jestli mam moc tenkou tu břišní stěnu, která pak ten velkej tlak prostě neunese).Nicméně pokud to pak někdy rupne znova, tak asi jinde, než tam kde to zašijou ... jsem ochotnej tomu dát ještě šanci, ale jestli to pak znova rupne, což doufam že ne, tak se dam na kalanetiku

Edit: btw počkej až se to tomu známýmu jednoho dne uskřine, pak bude žadonit o to, aby to bylo co nejdřív pryč. Taky nejsem nadšenej, že musim pod nůž, ale tohle bohužel jinak nejde a musim tomu čelit přímo, takže co nejdřív to pude.
Morico

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2012 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22. února 2012 - Středa

Warm-Up:
◇ švihadlo
◇ krátký statický a dynamický strečink

Shyby + Benchpress s tlustou osou :
☞ 4x + 30x30kg
☞ 4x + 25x40kg
☞ 4x + 20x50kg
☞ 4x + 15x60kg
☞ 4x + 10x70kg
☞ 4x + 10x70kg
☞ 4x + 10x70kg + 6x60kg + 6x50kg + 10x40kg - shazovaná

Shyby + Incline Benchpress s tlustou osou :
☞ 4x + 10x60kg
☞ 4x + 10x60kg
☞ 4x + 10x60kg
☞ 4x + 10x60kg

Statistika shybů : celkem 44

Stahování bandu jako horní kladky :
☞ max * purple-small
☞ max * purple-small
☞ max * purple-small
☞ max * purple-small

Kliky na bradlech (horizontálně) :
☞ 15x
☞ 15x
☞ 15x

Pumping bicepsu s bandama :
☞ 3 * max * red-mini band

Strečing

Přemějšlel jsem jestli mam vůbec tyhle tréninky zapisovat, ale nakonec jsem se rozhod, že jo, moc mi to nebaví, tak snad aspoň tim, že to šmrdlání budu psát do logu bude trochu motivace. Nějakou kostru a plán tréninků teď vůbec neřešim, budu cvičit co se mi bude chtít a jak často se mi bude chtít.

Jinak jsem si domluvil konzultaci na soukromej klinice, tak doufam, že z toho bude něco pozitivního, operujou i přes léto, takže minimálně dřívější termín by byla určitě hodně pozitivní věc.
8Shade

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2012 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chystáš se nakonec vyzkoušet to pomalý tempo u některých cviků?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morico

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2012 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Chystáš se nakonec vyzkoušet to pomalý tempo u některých cviků?

Jop asi to vyzkoušim příště.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: