|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 8:59 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | nechapu, proc si v predchozim videu bere jednorucky, kdyz je pak da k sobe a vypada to spis jako bench na uzko |
Zřejmě proto, že když je silou tlačí k sobě, tak drží celou dobu prsa v tenzi _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 9:06 am Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | nechapu, proc si v predchozim videu bere jednorucky, kdyz je pak da k sobe a vypada to spis jako bench na uzko |
Zřejmě proto, že když je silou tlačí k sobě, tak drží celou dobu prsa v tenzi |
dik, tahle cast mi nedosla
ale stejne si to neumim predstavit, sice mam zatle kozy ale porad to tlacim docela dost tricepsem _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:05 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Morico napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | nechapu, proc si v predchozim videu bere jednorucky, kdyz je pak da k sobe a vypada to spis jako bench na uzko |
Zřejmě proto, že když je silou tlačí k sobě, tak drží celou dobu prsa v tenzi |
dik, tahle cast mi nedosla
ale stejne si to neumim predstavit, sice mam zatle kozy ale porad to tlacim docela dost tricepsem |
Já tak cvičím pullover a je to úplně o něčem jiném |
fajn, muzes me naucitt pulover
ja ho mam spis na mezizeberni svaly a na zada, drudnik tim jenom protahuju _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:13 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | dik, tahle cast mi nedosla
ale stejne si to neumim predstavit, sice mam zatle kozy ale porad to tlacim docela dost tricepsem |
Tak zapojíš i triceps, to přeci nevadí. Kompletně odizolovat ty prsa můžeš na nějakým stroji. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá únor 10, 2012 10:36 am Předmět: |
|
|
taky neumím cvičit pullover na hrudník... cítím z toho jen záda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|