|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: so únor 11, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
Zjistil jsem,že když se trápím,jsem lepším člověkem _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 11:07 am Předmět: |
|
|
jenova3 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne únor 12, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukin99
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
dnes v posilovně, jsem potřeboval jet stahování kladky za hlavu a byla tam nějaká ženská, tak jsem se jí slušně zeptal jestli se s ní můžu střídat a ona se na mě podívala, cosi si zamumlala a uraženě odešla, jako kdybych jí řekl bůh ví co.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 13, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
Spotreba vody. Ted jsem mluvil s spravcem domu a pry mame zhruba o 150% vyssi spotrebu nez ostatni. To bude palka doprdele _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po únor 13, 2012 11:47 am Předmět: |
|
|
Draper: To ti vůbec nezávidím, tohodle se nejvíc bojím až půjdu z kolejí do svýho. Teď máme elektřinu atd. vše zaplacený nájmem, takže se nemusíme starat, ale pak ... nedokážu si to vůbec představit, páč nemám vůbec přehled :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 13, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
Pokud jsem nasel spravne info, tak cena 1m3 za vodu v Brne je 60kc, ted zalezi, jaky mame nastaveny limit a od toho se bude odvijet doplatek. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po únor 13, 2012 11:58 am Předmět: |
|
|
Já myslel, že to probíhá tak, že platíš zálohu na vodu ročně a pak prostě ti přijde doplatek / nedoplatek ne?
Naši si kontrolujou vodu pomocí měřáků, že si píšou každej měsíc, aby věděli :) Podle toho se pak dá docela dobře orientovat ... nebo vy to máte na barák jako komplet všichni a dělíte si to ? _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
dandík
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 13, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | Já myslel, že to probíhá tak, že platíš zálohu na vodu ročně a pak prostě ti přijde doplatek / nedoplatek ne?
Naši si kontrolujou vodu pomocí měřáků, že si píšou každej měsíc, aby věděli :) Podle toho se pak dá docela dobře orientovat ... nebo vy to máte na barák jako komplet všichni a dělíte si to ? |
Vsak ano, tim limitem jsem myslel tu zalohu a to,co spotrebuju navic, se bude doplacet. Jenze nevim, kolik ta zaloha je. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|