|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: po únor 13, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
rymicka
jo a ta prokrastinace, to je fakt hnusny slovo _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dandík
|
Zaslal: po únor 13, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | rymicka
jo a ta prokrastinace, to je fakt hnusny slovo |
Jo a ještě mi lezou na nervy lidi, co se jim nelíbí tak krásné, české slovo jako prokrastinace :D
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 13, 2012 2:30 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | edit: a nejhorsi na tom je to, ze jsem ho tak trochu zacal pouzivat taky |
Není snesitelnější to opsat třeba stylem "dělat hovno?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: po únor 13, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | Draper: To ti vůbec nezávidím, tohodle se nejvíc bojím až půjdu z kolejí do svýho. Teď máme elektřinu atd. vše zaplacený nájmem, takže se nemusíme starat, ale pak ... nedokážu si to vůbec představit, páč nemám vůbec přehled :D |
Asi budeš muset začít umývat ručně a ne si dělat myčku z věčně tekoucího kohoutku.)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 13, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | Prasopes. napsal: | | Draper: To ti vůbec nezávidím, tohodle se nejvíc bojím až půjdu z kolejí do svýho. Teď máme elektřinu atd. vše zaplacený nájmem, takže se nemusíme starat, ale pak ... nedokážu si to vůbec představit, páč nemám vůbec přehled :D |
Asi budeš muset začít umývat ručně a ne si dělat myčku z věčně tekoucího kohoutku.))) |
Za to muze protekajici splachovadlo. Vlastne za to muzu ja, ze jsem to tak dlouho ignoroval jako vzdy a ted budu platit. Spotreba skoro 150 m3 v byte kde ziji 2 osoby _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po únor 13, 2012 6:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 13, 2012 7:07 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/258999-mladik-v-brne-brutalne-zkopal-maleho-skolaka-zaznam-jiz-zkouma-policie.html
proc je nemuzem zabit, zadna skoda by to nebylo a ti pravo na zivot nesmi mit |
+1
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po únor 13, 2012 7:49 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/258999-mladik-v-brne-brutalne-zkopal-maleho-skolaka-zaznam-jiz-zkouma-policie.html
proc je nemuzem zabit, zadna skoda by to nebylo a ti pravo na zivot nesmi mit |
ciganský zmrd
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po únor 13, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
Aspoň už poslední rok (nebo kolik) píšou, že to nebo ono udělali cigoši, a neopisujou to obvyklýma trapnýma způsobama. Třeba je naděje se z tý politický korektnosti a obrácenýho rasismu vyhrabat.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st únor 15, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 15, 2012 12:23 pm Předmět: |
|
|
podle mě má dole tak 7kg... předtím měl tu levačku relativně namakanou... stejně tak je svalovec Monfils (jen díky tomu, jak je ripped)
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
Zaslal: st únor 15, 2012 12:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: st únor 15, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
sere mě, že po 3 dnech nemoci (30x a víckrát na velký za den) a nicnejezení, jsem shodil 8kg a jsem slabej jak muška!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st únor 15, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
Celkově se divím, že tenisti jsou takoví sucháčkové, ani by kolikrát člověk neřekl, že sportujou a tenistky, to je kapitola sama o sobě, to jsou dost často tlusté svině (jak jednou řekl McEnroe). Asi to nepotřebujou nebo se moc nenadřou _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|